Şimdi Ara

Bir Sonraki Nesilden Teknoloji Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         Square Enix'in yeni geliştirilen oyun motoru Luminous'u hatırlıyor musunuz? Eğer hatırlamıyorsanız buradan hızlıca göz atabilirsiniz. İşte bu oyun motoru ile geliştirilen Agni's Philosophy, yeni nesil için geliştirilen bu oyun motorunun tanıtımı için hazırlanmış bir teknoloji demosu. Bizlere yeni nesilde nelerle karşılaşacağımız konusunda bilgi veriyor.

Luminous, özellikle saç/sakal gibi kılların görselliğinde ve çevrede artan detay miktarıyla dikkat çekiyor. CGI ara videolar ve oyun içi görüntüler arasındaki farkı biraz daha azaltacak olan görüntüler henüz herhangi bir oyuna ait değil. Sadece Final Fantasy teması kullanılarak ufak bir hikaye işlenmiş. Bu nedenle aklınıza yeni bir Final Fantasy oyununun geliştirildiği fikri gelmesin çünkü Final Fantasy'nin seçilmesinin nedeni büyü ve teknolojiyi aynı dünyada barındırması oldu.

Bu tamamen real time yani önceden hazırlanmış görüntüler içermeyen dört dakikalık görsel şöleni aşağıdaki video oynatıcısından izleyebilirsiniz. Son olarak da, Luminous'un şu an hangi sistemde çalıştığı belirtilmedi fakat PC, oyun konsolları, akıllı cihazlar ve web'de bile çalışabilecek (Daha düşük seviyelerde).

• Görüntü kalitesi olarak çok güzel gözüküyor. Animasyonlar da çok iyi yapılmış. Bana bir tek 21. saniye deki sakalın gölgesi biraz kötü geldi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oynanış videosu daha tatmin edici olabilirdi...

• O kadar iyi ki, izlerken tarayıcı kastı

• DX 12 olacak bu muhtemelen.
  • yeni neslin tek esprisi grafikler olmaz umarım yapay zeka gibi oyunun kalitesini artıran bir unsur üstünde de çalışıyorlardır

• Bunları oyunlarda göremedikten sonra bir anlamı yok. Son FF oyunlarının grafikleri de köüydü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fena :)
  • Videoyu ben düzgün izleyemedim. 10 FPS de falan izledim galiba bazı sahnelerde takılıyor video :/

• HD sini izlememe ramen pek hosuma gitmedi grafikler hos güzel ama net olarak seçilemiyorlar üstünde çalışmaları lazım . Ayrıca yeni nesil yeni nesil diyorlar oyun içi oynanış videosu yayımlayın artık bize cgi videoları dayıyorlar önümüze yeni nesil diye işin içindne çıkıp gidiyorlar artık bizim bu teknolojiyle cgi videolardaki gibi oyunlar oynamamız lazım...

• CGI ile arasında neredeyse hiçbir fark kalmamış. Ayrıntılar mükemmel gözüküyor.
  • şöyle oyunlar ve 3d destekli sistemler yaygınlaştıktan sonra sinema sektörü beyaz bayrağı ceker.Summon olayını cok güzel yapmışlar

• Pek etkilemedi. Bunun yerine kısa bir oynanış videosu daha çok şey anlatırdı.
  • Herşey iyi güzelde, şu insansı hareketler ve tepkimeler hala tam olarak yansıtılamıyor.
    Ayrıca herşey saç, sakaldan ibaret değil. eller hala güzel görünmüyor.. plastik el gibi geliyor bana..
  • o sakalın kıpraşması çok fena fizik hesaplaması isteyecek
  • Önce Assassin's Creed'in tanıtım videolarına baksınlar. Sonra onu geçmeye çalışsınlar ki yeni nesil diye bir şey çıksın ortaya... :)

• eğer yeni nesil böyle gelicekse gerçekten çok güzel sakal ve saç efektleri gerçekten muhteşem olmuş....

• pc de 5 yıl önce bile yapılabilecek şeyleri yeni nesil diye kakalıyorlar.

• Açıkcası Samartian daha etkileyiciydi. Bu tam olmamış.

• Hele bir konsollar gelsin, 2-3 sene geçsin o zaman görün siz grafiği. Daha yolun başı bu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.