Şimdi Ara

İşte Yeni Opel Astra Sedan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
29.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar facebook ta gördüm yeni astra sedan yarın tanıtılacakmış

    Opel ailesi olarak yarın için oldukça heyecanlıyız! Astra Sedan ile tanışmaya ve bu heyecanı bizlerle paylaşmaya hazır mısınız?
    http://www.facebook.com/OpelTurkiye


    Sabırsızlıkla Beklenen Yeni Astra Sedan Sizlerle!
    Opel ailesi olarak bu sabah Yeni Astra Sedan ile tanışmanın mutluluğunu yaşıyoruz! Heyecanımıza eşlik etmeye ve yorumlarınızı bizlerle paylaşmaya ne dersiniz?
    http://www.facebook.com/OpelTurkiye

     İşte Yeni Opel Astra Sedan


     İşte Yeni Opel Astra Sedan


     İşte Yeni Opel Astra Sedan


    Opel’in Yeni Astra Sedanı İddialı Geliyor


    Opel’in en çok tercih edilen kompakt otomobili Astra Sedan gövde tipi ile daha geniş kitlelere uzanıyor..

    4 kapılı Astra Sedan’da Opel tasarım dili, sportif görünüm ve karakteristik Astra çizgileri, yeni teknolojiler ve yüksek standartlarda donanım özellikleri ile sunuluyor.Türkiye pazarında ön satışına Ağustos ayında başlanacak olan Astra Sedan, ön satışla beraber Opel resmi bayiliklerinde sergilenmeye başlayacak. 2012 yılının son çeyreğinde ise 4 benzinli ve 1 dizel motor seçeneği ile pazarda olacak.

    Ağustos ayında Türkiye pazarında ön satışına başlanacak olan Astra Sedan modeli pazara 5 farklı motor seçeneği ile sunulacak: 100 hp - 180 hp arası güç üreten 4 benzinli motor ve 95 hp güç üreten 1.3 lt dizel motor. 2013’te ise Opel’in en yeni motor teknolojisi SIDI ECOTEC (kıvılcım ateşlemeli direk injeksiyon) 4 silindirli benzinli 1.6 lt’lik turbo motor ile sunulmaya başlanacak.

    Yeni Astra Sedan, 5 kapılı Hatchback ve Sports Tourer ile aynı tekerlek açıklığına sahip ve böylece aynı iç mekan genişliğini sunuyor. 460 lt’lik sedan, Hatchback modellerden 90 lt daha geniş hacimli. Arka koltukların 60:40 katlanması ile bagaj hacmi 1010 lt’ye kadar genişletilebiliyor.

    Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, yeni Astra Sedan için “Sportif ve çekici tasarımı ile yeni Astra Sedan kompakt segmentine yeni bir heyecan getiriyor. Tüm diğer modellerimiz gibi yüksek kalite ve yenilikçi teknolojileri birarada sunuyor” diyor ve Türkiye’de satılan kompakt otomobillerin %58’inin sedan gövde tipinde olduğunu hatırlatıyor. Opel CEO’su Karl-Friedrich Stracke ise; “Yeni Astra Sedan, ürün portföyümüzde çok önemli bir yer tutuyor ve büyüme stratejimizde anahtar role sahip. Bu, orta sınıftaki sedanlara göre, tasarımı ve donanım özellikleri ile ulaşılabilir bir alternatif. Yeni Astra sedan ile özellikle Yeni Opel büyüme planı çerçevesinde, sedan modellerin büyük ilgi gördüğü Türkiye ve Rusya gibi pazarlarda önemli bir pay almak istiyoruz” diyor.

    “Opel’in her modelinin kendine has bir tasarımı var. Biz inanıyoruz ki 4 kapılı Astra Sedan, kompakt segmentteki en iyi oranlara sahip ve en çekici Nothcback” diyor Mark Adams, Opel Tasarım Başkan Yardımcısı.

    Gelişmiş Teknolojiler Karakteristik Astra Özellikleriyle Notchback Segmentinde Sportif ve çekici tasarımı ile karakteristik Astra özellikleri yüksek teknoloji ile bir araya geliyor – bazıları eşsiz, bazıları ise segmentte bir ilk-. Opel’in yeni 4 kapılı kompakt sedanı yüksek standartları isteyen müşterileri hedefliyor. Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Bi-Xenon Ön Farlar ve bir çok aydınlatma özelliği sunuluyor. Sürüşe duyarlı FlexRIDE şasi sistemi otomatik olarak yol ve sürüş dinamiklerine tam uyum gösteriyor. Ve sürücüye 3 sürüş modundan birini seçme şansı veriyor. Alman AGR onaylı ergonomik koltuklar ve yeni bilgi-eğlence sistemleri, yolculukları daha konforlu ve eğlenceli hale getiriyor. Entegre navigasyon sistemi NAVI600 Türkiye haritasını içeren SD kart ile sunuluyor.

    Yeni Astra Sedan’ın dünya prömiyeri 29 Ağustos - 9 Eylül arasında Moskova MotorShow’da gerçekleştirilecek. Türkiye pazarında Ağustos’ta ön satışına başlanacak.
    http://opelmedyaturkiye.com/page.aspx?id=bulletin_detail&bulletin_id=944



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 6 Haziran 2012; 12:13:48 >



  • eşke konu açmadan önce biraz araştırsaydınız yuzun zamandır açılan konu vardı zaten

    konunun linki

    http://forum.donanimhaber.com/m_57122071/mpage_1/key_astra+sedan/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.