'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 35319 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Kızların tercih etmediği EFENDİ ADAMLAR evet onlar biziz... kadınların, gerçekten de, ihtiyaçlarını karşılayamayan efendi adamlar... ve evet, dedikleri kadar varız... en başta sıkıcı insanlarız biz... her gece başka maceraya atılmak istemeyiz... malesef, sevdiğimiz kızın yanında olmak yeter bize... sudan sebeplerle tartışmalar yaratıp sizi kıramayız... bir hata yapmışsak da, zeytinyağı gibi üste çıkamayız bir çırpıda... sizin fikirlerinize, isteklerinize önem vermemezlik edemeyiz... aslında o yüzdendir o çok itici bulduğunuz "'sen' nereye gitmek istersin?", "'sen' ne yemek istersin?" gibi sorularımız, karar verememekten değil... herhangi bir yeteneğimiz varsa, bir müzik aleti falan çalıyorsak mesela, bunu her dakika gözünüze sokamayız... her gece sahillere inip, ateş başında "akdeniz akşamları"nı çalarken, etraftaki diğer kızlara "delici" bakışlar atamayız... yaptığımız hatalar için binbir türlü yalan söyleyemeyiz... kafamızda kırk tilki falan da dolaştırmayı beceremeyiz hiç... öyle her gördüğümüz kızı yatağa atmak istemeyiz... günün her saniyesi sizi "yine ne halt ediyor bu acaba?" diye meraklandırıp, telefonla yapışık bir biçimde yaşatamayız... aldatamayız sizi... gözyaşları içinde arkadaşlarınızın yanına koşturup, "bu kaçıncı ya!" diye bağırtamayız... salya sümük ağlatamayız... doğum gününüzü unutamayız... sevgililer gününde, elimizden hiçbir şey gelmese bile, en azından bir kırmızı gül almamazlık edemeyiz... her dakika sizi sevdiğimizi söyleyemeyiz... hele yalandan hiç... tavırlarımızdan ve gözlerimizden anlayabilirsiniz sadece... daha ilk günden yatakla ilgili planlar yapamayız... gün gelip, ilişki ilerleyip de sevişme gerçekleştikten sonra da, kusura bakmayın ama, sabah bizi yanınızda bulursunuz... sabahın köründe sizi o halde bırakıp kaçamayız... mutsuz edemeyiz sizi... hatta sizin mutluluğunuzu herşeyin önüne koyarız, ne yazık ki... ve çok hata yaparız; sizi hayatımızın tam ortasına koymak, mutlu olmanız için elimizden geleni yapmak ve sizi çok sevmek gibi... yani aptalız biz... o çok sevdiğiniz, peşlerinden günlerce ağlayıp küfürler ettiğiniz "piç" adamlar gibi olamayız... yukarıda anlattığım gibi, istediklerinizin hiçbirini yaşatamayız size, bu ihtiyaçlarınızın hiçbirini karşılayamayız... onların verdiği acıları veremeyiz... ama merak etmeyin bizim de soyumuz tükenecek birgün... hak veriyorum size... bizi tercih etmemekte sonuna kadar haklısınız... günü kurtardınız ama devran dönecektir ; biz bir kere öldük siz her gün öleceksiniz . . .
***************************************************Bir şeylerin bağımlısıyım bu TANRI'nın takdiri !/Trip-Hop:Acid jazz, hip hop ve breakbeat’in bir karışımı. ******************************************************************************************************************************XKışkırtıcı ***************************************************************************************************************************XTüy gibi hafif ***********************************************************************************************************XRuhunuzu karartacak kadar ağır ******************************************************************************************************************************XDuygusal *********************************************************************************************************************************XDerin Abstract Hip-Hop/Trip-Hop**********************************************************************************************XSeksi
bu iyi adam tatlı kız olayı türkiyede geçerli,yurt dışında gayet tercih ederler sizi.
Pull Me Under / Wither / As I am / On The Backs Of Angels / Take This Life / Another Day Progressive Metal / Heavy Metal Potansiyel Art Direktör / Grafiker deviantART Profili TIKLA BAZI LOGO ÇALIŞMALARIM
Lost, Heroes, Fringe, Gossip Girl, Legend of seeker, Terminator SCC, Chuck, Firefly, How i met your mother, Kyle xy, Friends,The Big Bang Theory, The IT Crowd, Dexter, Supernatural, The Lost Room, Flash Forward, The 4400, Game Of Thrones, Californication, Spartacus, Game of Thrones, Smallville
Tecrübe ile sabit :-) Ama havalı veya cip çocuk olunca da ondan sıkılıyo insan. Ben o şekildeydim :-D ondan sonra dedim ki. Verdiğim emek ve zaman boşa gidiyo. Adam akıllı birini bulayim. Hem de bu zaman diliminde biraz birikim yapayım dedim. Karşıma biri çıktı aşık oldum. En masum duyguları besledim. Ona kimsenin yapamayacağı şeyleri yaptım. Ama o beni değil başkasını seçti. Hayatımın en güzel geçen zamanlarından sonra en kötü günlerini geçirdim. Sonra gene o fırlama tipe döndüm gene. :-D Gene sıkıldım. Çünkü bu işin sonu yok. Şimdi öyle bosta takılıyorum. Arkadaşlarla ailem ve akrabalarımla zaman geçiriyorum. :-) hayatımın aşkını bekliyorum. Artık aramıyorum :-D o gelsin beni bulsun istiyorum. Akışına bıraktım. Şimdi içimi kıpır kıpır eden birini buldum ama nasıl tanışacağım bilmiyorum :/ kafam karışık valla :-D
Bizi hiçbir kız reddedemez, biz DH üyeleri 1.90 boyunda, kaslı, yakışıklı, ÖSS'de ilk 1000'e girmiş zengin erkekleriz.
Kızların tercih etmediği EFENDİ ADAMLAR evet onlar biziz... kadınların, gerçekten de, ihtiyaçlarını karşılayamayan efendi adamlar... ve evet, dedikleri kadar varız... en başta sıkıcı insanlarız biz... her gece başka maceraya atılmak istemeyiz... malesef, sevdiğimiz kızın yanında olmak yeter bize... sudan sebeplerle tartışmalar yaratıp sizi kıramayız... bir hata yapmışsak da, zeytinyağı gibi üste çıkamayız bir çırpıda... sizin fikirlerinize, isteklerinize önem vermemezlik edemeyiz... aslında o yüzdendir o çok itici bulduğunuz "'sen' nereye gitmek istersin?", "'sen' ne yemek istersin?" gibi sorularımız, karar verememekten değil... herhangi bir yeteneğimiz varsa, bir müzik aleti falan çalıyorsak mesela, bunu her dakika gözünüze sokamayız... her gece sahillere inip, ateş başında "akdeniz akşamları"nı çalarken, etraftaki diğer kızlara "delici" bakışlar atamayız... yaptığımız hatalar için binbir türlü yalan söyleyemeyiz... kafamızda kırk tilki falan da dolaştırmayı beceremeyiz hiç... öyle her gördüğümüz kızı yatağa atmak istemeyiz... günün her saniyesi sizi "yine ne halt ediyor bu acaba?" diye meraklandırıp, telefonla yapışık bir biçimde yaşatamayız... aldatamayız sizi... gözyaşları içinde arkadaşlarınızın yanına koşturup, "bu kaçıncı ya!" diye bağırtamayız... salya sümük ağlatamayız... doğum gününüzü unutamayız... sevgililer gününde, elimizden hiçbir şey gelmese bile, en azından bir kırmızı gül almamazlık edemeyiz... her dakika sizi sevdiğimizi söyleyemeyiz... hele yalandan hiç... tavırlarımızdan ve gözlerimizden anlayabilirsiniz sadece... daha ilk günden yatakla ilgili planlar yapamayız... gün gelip, ilişki ilerleyip de sevişme gerçekleştikten sonra da, kusura bakmayın ama, sabah bizi yanınızda bulursunuz... sabahın köründe sizi o halde bırakıp kaçamayız... mutsuz edemeyiz sizi... hatta sizin mutluluğunuzu herşeyin önüne koyarız, ne yazık ki... ve çok hata yaparız; sizi hayatımızın tam ortasına koymak, mutlu olmanız için elimizden geleni yapmak ve sizi çok sevmek gibi... yani aptalız biz... o çok sevdiğiniz, peşlerinden günlerce ağlayıp küfürler ettiğiniz "piç" adamlar gibi olamayız... yukarıda anlattığım gibi, istediklerinizin hiçbirini yaşatamayız size, bu ihtiyaçlarınızın hiçbirini karşılayamayız... onların verdiği acıları veremeyiz... ama merak etmeyin bizim de soyumuz tükenecek birgün... hak veriyorum size... bizi tercih etmemekte sonuna kadar haklısınız... günü kurtardınız ama devran dönecektir ; biz bir kere öldük siz her gün öleceksiniz . . .
Efendi olmayin sizde biraz yirtik olun beyler kızlar efendi adam sevmiyo demekki neden zorluyorsunuz bu kadar bakın benimde kiz arkadasim var aramam sormam mesaj atarasa cvp veririm ararsa konusuruz her bende kal dedigindede gitmem 3 de 1 anca iliskiyi fazla bogmak iyi degil biraz özlem biraz heyecan biraz kavga hersey olmali iliskide ebevyniniz degil onlar sevgiliniz kırîn gitsin bisey olmaz askda hersey mübah
EFENDİYİM VE KIZLAR TERCİH EDİYOR KABUL EDİN ÇİRKİNSİNİZ, AĞZINIZ KOKUYOR VE KURALLI BİR CÜMLE BİLE KURAMIYORSUNUZ
efendiyim elim ayağım düzgün.aldatma maldat vb işlere girmem.yakışıklıyım.sevdiğime bağlanırım.ama elde var sıfır.olayın neredeyse tammaı dilde bitiyor.hani önyargı derlerya onun alasını yapıyorlar.durumuda sürekli kendilerine yontuyorlar.son zamanlarda ise şu şarkı dilime dolandı
bir kezbanı çok sevdim o beni sevmiyor kalbimi ona verdim dönüp üsütne mıçmıyor
Efendi olmayin sizde biraz yirtik olun beyler kızlar efendi adam sevmiyo demekki neden zorluyorsunuz bu kadar bakın benimde kiz arkadasim var aramam sormam mesaj atarasa cvp veririm ararsa konusuruz her bende kal dedigindede gitmem 3 de 1 anca iliskiyi fazla bogmak iyi degil biraz özlem biraz heyecan biraz kavga hersey olmali iliskide ebevyniniz degil onlar sevgiliniz kırîn gitsin bisey olmaz askda hersey mübah
Her gordukleri serseriye bacaklarini acip sonra saftirik birini bulup kendine asik edip evlenen insan suretli yaratiklarla dolu dunya.evlilikten soguyo insan.midesiz insansa nolcak cinsellik herkesce yasanmali diyip gecmisini bildigi halde goz yumup soyadlarini veren zavallilari gordukce icim aciyo.Allah boyle bayanlardan korusun bizleri