Bildirim
Watch Dogs - Gameplay Video
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mükemmel ötesi böle bir şey görmedim
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
bu da mı konsoool:( -
10 dk önce gta 5 i tek geçerdim ama yeni favorim bu zaten hep hacker olmak istemişimdir
Ubisoft zaten Assassin's Creed serisinde yaşayan dünyayı bizlere gayet iyi sunmuştu. Ben çokta kaliteli yaptıklarını düşünüyorum. Bu yüzden çok gerçekçi bir açık dünya oyunu yapabileceklerini düşünüyorum sanırsam oda şimdi bizlerle olacak.
Gördüğümüz gibi hiçbir konsolun kaldıramayacağı kadar grafikler ve fizik motoru mükemmel seviyede ve firma bu videonun PC den alınmış bir oyun videosu olduğunu resmi olarak duyurmuş. -
Beyler bir şey dicem de sizin bu oyunu bu görüntüde oynamanız için pamuk eller cebe yapmak zorundasınız çünkü oyunun grafikleri çok güzel benim gerek yok alışveriş yapma ekran kartım gforce gtx 690 ram 32 gb işlemci 3.60 ghz daha ne olsun söyleyin bana ama baya bi oynamanız için pamuk eller cebe konusu %100 olması lazım tabi ben bunu bilgisayarı iyi olan için söylemiyorum kötü olanlar için söylüyorum :D :D -
Mükkemmel ötesi. The Last of Us la birlikle en çok beklediğim oyun.
çok iyi. ac'den ufak tefek alıntılar var. iyi uymuş. ac'deki gibi yan görevler çok olmayıp ana hikaye uzun olursa süper olur. -ki videoya göre öyle olacak gibi de duruyor. 24 ve person of interest dizilerinin karışımı olmuş gibi, iyi bir boşluğu dolduracak bir oyun olacaktır.
orda sanki range rover evoque gördüm
şu misafire ayar oldum bi tek kendinde var sanıyo heralde görmemişin bi pcsi olmuş hesabı... arkadaş 32gb ram diyo saf olarak 8gb ram kullanan bir oyun bile yokken piyasada 32gb rami sadece oyun oynamak için takdıysan diycek bişey yok doğru yoldasın arkadaşım pc bilgine hayran kaldım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantasyFiRe -- 8 Haziran 2012; 0:04:49 >
Gerçekten başarılı sahne ve grafikler yansıtılmış oyuna ps3 kaldırcağını bende sanmıyorum:) grafikler ve oyun yüklü bir oyuna benziyor ama beğendim. -
Gerçekten başarılı sahne ve grafikler yansıtılmış oyuna ps3 kaldırcağını bende sanmıyorum:) grafikler ve oyun yüklü bir oyuna benziyor ama beğendim. -
İşte oynamaya değecek bir oyun assassin's creed ile syndicate in birleşimi sanki çabuk çıksın:)
Sırf bu oyun için konsol alınır. -
Oyun süper hayran kaldım ubisoft övgü dolu sözleri hak ediyor ! -
helo -
sen havamı atıyon olum ekran kartının pvs'si kaç onu söyle he bişey dicem bahçende çam gördüm inemedim o basamakları ananınkine çam diktim git topla o kozalakları :D -
3:46 Kenan İmirzalioğlu hahahahahaha
bir misafir arkadaş "sırf bu oyun için konsol alınır." demiş dostum eğer grafikler ve fizik animasyonlarınlarından etkilendiysen bu gördüğüklerin konsoldan değil ubisoft açıkladı bu tralier pc den sırf bu oyun için pc toplanır desen daha uygun olurdu sanki :D
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dune awakening sistem gereksinimleri
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- geforce now fiyat
- valorant mobile
- dan houser
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X