Bildirim
Battlefield 3 4-5 Haziran güncelleme siyah ekran çözümü
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cok saol brader eywallah ;) -
Birader valla harikasın Daha dün gece update oldu anında çözümü bulmuşun. İşte bunun için seviyorum forumu. Her derde bi deva var
-
allah razı olsun bende bunu arıyordum -
sağolasın birader -
Yapıyorum ama ben halen çözemedim siyah ekran sorunu giriyorum halen siyah ekran ses var görüntü yok anlamadım gitti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerine sağlık,düzeldi -
quote:
Orijinalden alıntı: MoÇü
Yapıyorum ama ben halen çözemedim siyah ekran sorunu giriyorum halen siyah ekran ses var görüntü yok anlamadım gitti.
Eğer makinende Oyuncevirinin yaptıgı Bf3 Türkçe yama yüklü ise , onu kaldırıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
Sorun çözülecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: wendolin
quote:
Eğer makinende Oyuncevirinin yaptıgı Bf3 Türkçe yama yüklü ise , onu kaldırıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
Sorun çözülecektir.
Aynen öyleymiş dostum. -
kardeş sağolasın ellerin dert görmesin diablo oynamaktan canım çıktı ne zamandır bf oynamıyordum bi aötım ki ne göreyim devasal update :/ ama saol işimi gördü -
Benim oyunum orjinal değil.Bu updateleri sadece oyunu orjinal olanlar mı kullanabiliyor ? -
Beyler bir şey soracağım. Battlelog'da sıkıntı mı var ? Hiçbir filtrelemeyi kabul etmiyor. Yoksa sadece ben de mi oluyor ? -
Update için özelden link verebilecek var mı arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: IbRaCaDaBra
Update için özelden link verebilecek var mı arkadaşlar ?
Korsan için diyorsan onun için bi uptade yok orjinal alanlar için multiplayer uptadeleri var zaten onlarda direk origin üzerinden yapılıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 29 Haziran 2012; 4:08:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RevDivane
TIKLA
GDFBinary_en_US.dll yi ana BF3 klasörüne
en.sb ve en.toc u ise Origin Games\Battlefield 3\Update\Patch\Data\Win32\Loc un içine kopyalayın.
Bende çalıştı.
Hocam teşekkürederim eline sağlık Çok makbule geçti .. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: IbRaCaDaBra
Update için özelden link verebilecek var mı arkadaşlar ?
Korsan için diyorsan onun için bi uptade yok orjinal alanlar için multiplayer uptadeleri var zaten onlarda direk origin üzerinden yapılıyo.
Hmm, benim oyun korsan updateler sadece multiplayer oynayanlar için ise senaryo modunda işe yaramıyorsa indirmeyeyim o zaman :) Sağol bilgi için. -
Bende oyun sıyah ekranda acılıyor arkada ses var alt tab yapıp yukarı alınca goruntu gelıyor bu seferde oyuna gırmeden menu kısmında fare calısmıyor oyunu klavye yardımıyla baslatıyorum bu seferde yukleme ekranı gelmıyor alt tab yukarı alıyorum yıne duzelıyo oyun sırasında mouse calsıyor escye basıp menu kısmıa gelınce mause yıne gıdıyor yanı kıssaca alt enter yapıp tam ekran yapmadan oyunu oyrsam oyunda bır sıkıntı yok ama tam ekran yapınca bolum gecıslerınde ve menude mouse kullanamada sorun cıkıyor dedıgın dosayayı ındırıp gereklı yere attım bı cozum olmadı varmıdır bunun cozumunu bılen?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X