Şimdi Ara

E3 2012 Videoları (SONY, EA ve UBISOFT eklendi) İYİ SEYİRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 6 Haziran 2012; 2:57:04 >

• Black Ops II dışında gösterilen bütün oyun videoları ilk mesajda. Black Ops II de eklenecek.

Ardından EA, Ubisoft, Nintendo ve Sony videoları.
  • Live gittikçe manyak olmaya başlıyor IE de duyuruldu kesin stabil olur telefon tablet kontrollü ses ile komut verme süper.

EXC leride sağlam olmuş. Forza ve Halo 4 baya güzel. RE6 Tomb Raider bayıldım harika olmuş. South Park ta çok eğlenceli.

EA adam gibi sunum yapar inşallah şu Most Wanted ve MOH güzel tanıtsın multiplayer falan. Asıl show Sony den gelecek oyun bakımından. Hizmet olarak MS aştı kendini Sony dende birşeyler gelse ne olurdu ki.

Black Ops II yi hiç beğenmedim. 1. oyun gibi atmosferi yok grafikler yine geriye gitmiş tüm çevre aynı renk hiçbir sanatsallık içine çeken atmosfer yok bakalım multi nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 4 Haziran 2012; 21:52:53 >

• South Park Umarım güzel ve uzun olur.
  • Çok teşekkürler videoların tek başlık altında toplanması çok güzel emeğine sağlık. Splinter Cell'den etkilendim açıkçası güzel oyuna benziyor
  • Rica ederim arkadaşlar. Black Ops II videosu da geldi.
  • Forza yine sadece xbox a mı ? ismi değişik diye bi umutlandım pc ye gelir mi ? (hiç sanmıyorum)
    bide south parkta pc ye gelecek mi ?
  • tomb raider çok farklı bir oyun olucak gibi gözüküyor
  • Cok guzel olmus konu. Gece cikacak olan sony'nin videolarini sabah erken saatlerde 8-9 gibi eklersen senden iyisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Cok guzel olmus konu. Gece cikacak olan sony'nin videolarini sabah erken saatlerde 8-9 gibi eklersen senden iyisi yok

Canlı olarak izledikten yarım saat sonra burada olacak bütün videolar.
  • En çok Tomb Rider'ı beğendim.
  • sağolasın hocam
  • Sağolasın hocam, şöyle derli toplu bir konuda daha güzel oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Cok guzel olmus konu. Gece cikacak olan sony'nin videolarini sabah erken saatlerde 8-9 gibi eklersen senden iyisi yok

Canlı olarak izledikten yarım saat sonra burada olacak bütün videolar.

Hocam bi heves girdim ama

Edit: vallahi burda derki toplu izlemek icin konulara tektek girip izlemiyorum. Meraktan catladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redux. -- 5 Haziran 2012; 9:23:19 >

• Videolar icin tesekkurler

Black ops 2 hic ama hic begenmedim ):

• EA videoları eklendi. Gecikme için kusura bakmayın. Diğer sunum videoları da geliyor.
  • Hocam ellerine saglik

• Ubisoft videoları eklendi. Microsoft, EA ve Ubisoft'un tam şovları eklendi. İyi seyirler.

Sony geliyor.
  • Sony de eklendi ve bütün konferanslar, hem tam olarak hem de sadece oyunları olarak hazır. İyi seyirler.
  • hocam star wars 1313 eklememişsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.