Şimdi Ara

Splinter Cell: Blacklist Ortaya Çıktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      E3 sunumlarına çok az bir süre kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. Uzun süredir ortalıkta dolaşan altıncı Splinter Cell oyunu, ekran görüntüleriyle birlikte sızdırıldı.
     
         Splinter Cell: Blacklist adıyla ortaya çıkan yeni Splinter Cell oyununun bu görüntülerini sızdıran Gamekyo sitesi, platform olarak PC, PS3 ve Xbox 360'ı gösteriyor. Ancak daha önce aynı isimle birlikte bu oyun, Wii U adına da listelenmişti.
     
         Oyunla birlikte sızdırılan bu görüntülerde Sam Fisher'ı her zamanki gibi aksiyon halinde görüyoruz. Ancak bu görüntülerde gizlilik öğesine pek de rastlayamadığımızı eklememiz gerek.
     
         Ubisoft'un Splinter Cell serisinin atmosferini bozmadığını umuyoruz ve görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz. Detaylı bilgiler E3'te ve BSC'de olacak!








  • Nihayet duyuruldu...2010'daki 5. oyunun çıkışından beri her gün yeni oyunun haberi çıkar diye takip etmiştim...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • conviction'dan sonrası gereksizdi bence.gayet güzel bir final yapmışlardı.görüntüler de pek güzel değil zaten.artık third echelon da yok kime çalışıyor hem bu adam?
  • Sonunda!!!!!!!!! Umarım bu görüntüler sadece tek gündüz olan bir bölüme aittir. Yoksa kafada gece görüş gözlüğü, ortalık günlük güneşlik pek olmamış. Artık Sam amcanın haberlerini alma vakti gelmişti. Teşekkürler...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gizlilik olmazsa Splinter Cell'de olmaz. Lütfen oyunun özünü bozmasınlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Siplinter Cell i her zaman severim ama oyunu oyun yapan karınlık tema yoksa oynanmaz :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    conviction'dan sonrası gereksizdi bence.gayet güzel bir final yapmışlardı.görüntüler de pek güzel değil zaten.artık third echelon da yok kime çalışıyor hem bu adam?


    Third Echelon zaten NSA in bir birimiydi.Yine NSA'e çalışıyordur heralde

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Canlı yayında E3 Microsoft konferansında gösterildi...tek kelimeyle muhteşemdi!!..conviction tarzı oynanışa sahip oyun yine aksiyon ama yanına ilginç eklemeler yapılmış...mark execute tekrar var ve bu sefer daha hareket halinde ve çok şık olmuş...kinectle komut verebiliyoruz (sunumu yapan alex, sam fisher siperdeyken ilerideki düşmana ses komut yoluyla "hey you" dedi, kinect algıladı bunu ve düşman şaşırdı falan süperdi... bide artık komut vererek air strike çağırabiliyoruz)...uncharted daki gibi cover arkasından düşmanı öldürüp saklayabiliyoruz...kısaca harika bi sunum oldu, tek eksik ve benim en çok üzüldüğüm ise Michael Ironside seslendirmemişti. insallah tekrar ona seslendirirler çünkü yeni ses çok genç olmuş.. bir de oyun 2013'te çıkıcakmış!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yine çok aksiyona kaymış bu arada oyun Xbox 360 ex olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.