Şimdi Ara

Temple Run: Brave 14 Haziran'da App Store'a geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj





  • 80 Milyon indirmeye ulaşan ve günlük 16 Milyon aktif kullanıcıya sahip Temple Run, Disney'in yeni animasyon filmi Brave'e özel yeni bir versiyonuyla geliyor. iOS platformunda büyük başarı elde eden Imangi Studios ile işbirliğine giden Disney, Temple Run: Brave adlı oyunuyla aynı başarıyı yakalamak istiyor.

     

    Bir grup teknoloji yazarının Pixar merkez binasını ziyaretinde sergilenen Brave filminin Temple Run oyunuyla ilgili detaylar bugün gün yüzüne çıkmaya başladı. Where's My Water yapımı için tasarlanan Swampy karakterinin büyük ilgi görmesi sonucu Disney'in mobil bölümü uygulama geliştirme çalışmalarını çeşitlendirmeyi amaçlıyordu. Fox'un Rio filmi için Angry Birds ile anlaşmasını kendine örnek alan şirket, milyonlarca iOS kullanıcısının her gün oynadığı bir oyunu yeni filmiyle bütünleştirmeye karar verdi.

     

    Filmin baş karakteri Merinda, İskoç kralı ve kraliçesinin özgürlüğüne düşkün, okçuluk meraklısı kızı olarak tanıtılıyor. Temple Run'da varsayılan oyuncu olan kaşifin yerine Merinda, şeytani maymunlar yerine filmdeki Mordu adlı ayı ve antik tapınak yerine İskoç ormanları yer alacak. 

     

    Temple Run: Brave'de mekanlar, düşmanlar, engeller ya da yöneteceğiniz karakterler değişmiş olsa da oynanışda pek bir farklılık olmayacak. Kötü ayıdan kaçıp, altınları toplamaya ek olarak Merinda'nın okçuluğundan yararlanarak kaçışınız sırasında ekstra puanlar kazanabileceksiniz.

     

    Orjinal Temple Run oyunu tamamen ücretsiz olmasına karşın Brave versiyonu 0.99 Dolar'dan satılacak. Fakat verdiğiniz bu ücret size normalde aynı fiyattan uygulama içi satın alınabilen 2500 oyun parası olarak geri dönecek.

     

    Gerek Disney gerekse Imangi Studios yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, Temple Run Brave'in orjinal oyunun yerini alacak bir yapım olmayacağı vurgulanıyor. Animasyon filminden lisanslı karakterlerin yönetileceği bir Temple Run milyonlarca kullanıcıdan bir kısmının ilgisini çekecektir diye düşünüyoruz.

     

    14 Haziran'da App Store'da yayınlanacak oyunun Android versiyonuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Büyük ihtimalle Temple Run: Brave'i Android ekosisteminde göremeyeceğiz.

     

    Brave animasyon filminin 22 Haziran'da gösterime gireceğini ve ülkemize 7 Eylül'de giriş yapacağını ekleyelim. Touch Arcade tarafından yayınlanan Temple Run: Brave ön inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

     

    Güncelleme: Pocket Gamer'ın haberine göre; Temple Run'ın Brave versiyonu iOS ile aynı tarihte, yani 14 Haziran'da Google Play Store'da da yayınlanacak. 




















  • Baslik yanlis

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dersamstagnachmittag

    Baslik yanlis


    Teşekkürler uyarı için düzelttim.

  • Hala Apple İos !!! Androidin 8cekirdek olması lazım o zaman gelir dicem ama o bile bi ihtimal

  • aynen androit 1 gb ram 1.6 ghz işlemci falan filan uçup gidiyorda ne b ka yarıyor 512 bm ramli 800 mhz işlemcili bi cihaz kadar olamıyor.
    demekki neymiş herşey donanım değilmiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Hala Apple İos !!! Androidin 8cekirdek olması lazım o zaman gelir dicem ama o bile bi ihtimal

    Bu mesajda Misafir Üyeliğin kalkmasını anlıyoruz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: seven_7343

    aynen androit 1 gb ram 1.6 ghz işlemci falan filan uçup gidiyorda ne b ka yarıyor 512 bm ramli 800 mhz işlemcili bi cihaz kadar olamıyor.
    demekki neymiş herşey donanım değilmiş.

    Bu mesajda ise beynin önemini vurguluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 4 Haziran 2012; 17:46:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seven_7343

    aynen androit 1 gb ram 1.6 ghz işlemci falan filan uçup gidiyorda ne b ka yarıyor 512 bm ramli 800 mhz işlemcili bi cihaz kadar olamıyor.
    demekki neymiş herşey donanım değilmiş.

    Yazılım Farkı var donanım farkı değil..donanımla alakalı değil.oyunun çıkma meselesi.android daha geride bunu herkes söyler.

    iphone4 s mi sırf yurtdışı olduğu için.Galaxy nexus garantili sıfır olduğu için değiştirdiğim güne lanet ediyorum..

    şimdi tekrar dönmek istesem.300,400 tl fark istiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 4 Haziran 2012; 17:51:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpyPC

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri Hala Apple İos !!! Androidin 8cekirdek olması lazım o zaman gelir dicem ama o bile bi ihtimal
    Bu mesajda Misafir Üyeliğin kalkmasını anlıyoruz.
    quote:

    Orijinalden alıntı: seven_7343 aynen androit 1 gb ram 1.6 ghz işlemci falan filan uçup gidiyorda ne b ka yarıyor 512 bm ramli 800 mhz işlemcili bi cihaz kadar olamıyor. demekki neymiş herşey donanım değilmiş.
    Bu mesajda ise beynin önemini vurguluyoruz.


    senin anladıklarınlada anlayışının kıt olduğunu anlıyoruz :)





  • işte bu be
  • çok şükür şu oyuna bir ekleme güncelleme yapmadılar... zamanında çok kastırmıştım bu oyunda.. ama hiç güncellenmeyen hep aynı şeyleri tekrar eden bir oyun.. bu kadar indirilen ve sevilen bir oyuna insan güncelleme ek paket vesaire yapmaz mı?? yok yapmadılar bugüne kadar.. şimdide komple farklı bir sürümle geliyor.. iyi gelsinde birde onu oynarız... adamlar sponsor bulamasa yine birşey yapacakları yoktu...

  • Bu kadar tutan bi oyunun bugüne kadar geliştirilmemesi hataydı. Güzel görünüyor umarım Android'e de bir an önce gelir

  • Güncelleme: Pocket Gamer'ın haberine göre; Temple Run'ın Brave versiyonu iOS ile aynı tarihte, yani 14 Haziran'da Google Play Store'da da yayınlanacak.

  • Galaxy s2 kullanıyorum ama orta düzey ve alt düzey android telefonları kullanmak tam bir işkence Annemde galaxy ace var 800mhz işlemcisi olmasına rağmen 600mhz işlemcili İphone 3GS nin tırnağı olamaz.ARM v6 olduğu için temple run u bile açmıyor.Yukardaki arkadaşında dediği gibi android çok fazla sistem kaynağı isteyen bir işletim sistemi.Yoksa android kullanılacak gibi değil düşük sınıf cihazlarda

  • yaw androidede cıkacak nasıl haber bu yotubede ios ve android diyo videonun sonunda

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    çok şükür şu oyuna bir ekleme güncelleme yapmadılar... zamanında çok kastırmıştım bu oyunda.. ama hiç güncellenmeyen hep aynı şeyleri tekrar eden bir oyun.. bu kadar indirilen ve sevilen bir oyuna insan güncelleme ek paket vesaire yapmaz mı?? yok yapmadılar bugüne kadar.. şimdide komple farklı bir sürümle geliyor.. iyi gelsinde birde onu oynarız... adamlar sponsor bulamasa yine birşey yapacakları yoktu...

    +1

    aynen katılıyorum hocam.

    yeni oyunun güzel olacağından şüphem yok ama birde ilk oyuna güncelleme çıkarsalardı bir yenilik falan olsaydı o zaman güzel olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost1984

    yaw androidede cıkacak nasıl haber bu yotubede ios ve android diyo videonun sonunda


    Haberi tam okuyun lütfen.

    Güncelleme: Pocket Gamer'ın haberine göre; Temple Run'ın Brave versiyonu iOS ile aynı tarihte, yani 14 Haziran'da Google Play Store'da da yayınlanacak.

  • Bilal Abi sen ne zaman dh'e katıldın?

  • Oyun android ve ios'a birlikte çıkacak, ufak bir haber hatası olmuş sonradan düzeltilmiş, millet ios android diye birbirine girmiş bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    Oyun android ve iosa birlikte çıkacak, ufak bir haber hatası olmuş sonradan düzeltilmiş, millet ios android diye birbirine girmiş bile


    Haberi yazarken Android ile ilgili herhangi bir bilgi yoktu. Şuanda Disney'in yayınladığı video ile kesinleşti.

  • Güzel haber!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.