Şimdi Ara

Konsol Üssü'nden Veda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Kendine has üsluplarıyla yaptıkları oyun inceleme ve yorumları kısa sürede pek çok oyunseverin beğenisini kazanan Murat Sönmez ve Onur Kaya'nın Konsol Üssü macerası bugün maalesef sonlandı. Türk oyun sektörüne ve oyuncularına samimi ve sıradışı anlar yaşatan dostlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni projelerle çok bekletmeden bizlerle tekrar buluşmalarını diliyoruz.

Ekibin neden böyle bir karar aldığını kendi yorumlarından dinleyin

• ÇOK ÜZÜLDÜM

Murat Sönmez ve Onur Kaya'yı BSC de görmek isteriz.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gerçekten üzücü bir durum :/ Türkiye'de bu işleri gerçekten gönül vererek yapanlardan Onur kaya ve Murat sönmez zaten bu işi kaliteli saygılı isteyerek yapan site sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az....bsc kadar yakın olmasa da uzun süredir en azından videolarından takip ettiğim siteydi umarım tekrar başka projelerle de olsa dönerler

• incelemelerini özlüycez yapmacık göstermiyolardı üzüldüm

• Onları farklı yapan şey samimiyetleriydi...

• Önce Erdinç İyikul gitti, ondan sonra sırayla herkes aramızdan ayrılıyor...
  • işte samimiyet kadar önemli birşey yok dünyada sağol onur ve murat tüm harcadığınız emekler için

• Umarım BSC bir adım atar da bu eğlenceli inceleme yapan arkadaşları buraya getirir. Erdinç beyin boşluğunu doldurabilecek başka birini tanımıyorum.

• Bölümsonucanavarı ve donanımhaber konsol konusunda uzmanlar zaten, başkalarına gerek yok kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Bölümsonucanavarı ve donanımhaber konsol konusunda uzmanlar zaten, başkalarına gerek yok kanımca.

Bsc ye büyük katkı sağlarlardı gelseler.Yani gelseler iyi olurmu olur.O yüzden adamları bildiğin yok bari değerlendirme yapma haklarında.

• Murat ve Onur abi yi BSC de görmek gerçekten bu siteye çok fayda sağlar hem yabancılık çekmeyeceğimiz tanıdık yüzler hemde Erdinç abinin ayrılmasından sonra kadroya yeni editör eklenmesi gerekli diye düşünüyorum.

• her gün takip ediyordum murat abinin haberlrini ve onur abinin incelmelerindeki samimiyetini özlicez.
  • Bu işi cidden samimiyetle yapan bir siteydi mesela bi girin incelemeye anlatım ne anime den kaçmış gibidir ne de robot gibidir her ne kadar konsolüssü de olsa pc yi yok saymadılar kendileri umarım en yakın zaman bir şekilde bu işe geri dönerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: naklan

quote:

Bölümsonucanavarı ve donanımhaber konsol konusunda uzmanlar zaten, başkalarına gerek yok kanımca.

Bsc ye büyük katkı sağlarlardı gelseler.Yani gelseler iyi olurmu olur.O yüzden adamları bildiğin yok bari değerlendirme yapma haklarında.

Mesajı niye yazdığımı yazardım da, sonrasında ne olacağını bildiğim için yazmaya luzum görmüyorum, anlayan anlamıştır zaten, isteyen istediği gibi artı, eksi verebilir..
  • BSC ye gelmeleri devrim yaratırgerçekten kaliteliler

• BSC Sahiplenir belki. Kendimi mi kandırıyorum ?

• adamlar gebermedi sadece programlar bitti cenazedeymiş gibi konuşmayın :D:D:D
  • quote:

birader sen zaten bilmediğin herşeye yorum yapıyorsun.sanki bscnin sahibi gibi konuşuyorsun.biraz sus burası hepimizin gelen gelir giden gider oky .ayrıca murat abi ve onur abi harika insanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

birader sen zaten bilmediğin herşeye yorum yapıyorsun.sanki bscnin sahibi gibi konuşuyorsun.biraz sus burası hepimizin gelen gelir giden gider oky .ayrıca murat abi ve onur abi harika insanlardır.

birader, benim yorumdan sana ne ? bsc'nin sahibi falan da değilim nereden çıkardın bunu bilmiyorum.

Birazdan bu yorumlar silinir 2019'a ban cezası alırım zaten, takma bu kadar BSC'yi eleştiriyoruz ban yiyoruz, övüyoruz eksi yiyoruz, anlamadım gitti Neyse takılın siz, yorumlarımı report etmeyi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REV0 -- 4 Haziran 2012; 17:55:34 >

• 6 aydır konsol üssünü takip ediyorum....oyun siteleri arasında bsc ve konsol üssü samimiyeti izleyiciğe en iyi yansıtan iki siteydi birini kaybettik..umarım Murat Ve Onur bir projede veya bsc de görürüz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.