Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER 79 TL.HEPSİBURADA.COM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
6.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FİYAT GAYET İYİ GELDİ BANA.1 AYDIR TAKİPTE OLDUĞUM BİR CİHAZ.

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-hd-media-player-hmp3000/productDetails.aspx?productId=evphhmp3000&categoryId=17011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 4 Haziran 2012; 14:28:59 >

• lipsync ayarı var mı bunda ?
  • DTS 5.1 çözer mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

DTS 5.1 çözer mi ki?

DTS yazıyor ama.
  • vallaha arkadaşlar özelliklerini fazla bilmiyorum ama tutulan bir cihaz ve fiyat cok iyi.verdiğim forum inceleme linkten bilgi edinebilirsiniz.
  • Teşekkürler başlık için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GoldMaster HDM-175 Media Recorder
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En düşük 100 liraya satılmıştı herhalde, fiyat iyi.
  • Fiyat çok iyi dts çözmesi lazım çünkü nerdeyse tüm orjinal sesler 5+1 nfts hddleri çalıştırırmı acaba
  • dtsyi çözüyor ve ntfs dosya sistemini de desteklemektedir.
  • 5.1 ses sistemini nasil baglayabilirim bu alete?

• Vatan bilgisayardan HMP5000'i takip ediyordum (%25 indirim günlerinde 154 tl'ye düsüyordu) ancak,wi-fi olmazsa olmazim olmadigi icin HMP3000 siparis ettim.Hem fiyati uygun,hem de kumandasinda ses ayari var (nedense HMP5000'de yok).Altyazi icin 22 puntodan büyük olmadigi söyleniyor (henüz?) ama ekran görüntülerinden 22 punto benim icin yeterli.

Sizce dogru mu yaptim? HMP5000'in HMP3000'den aman aman bir farki varmi wi-fi disinda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

En düşük 100 liraya satılmıştı herhalde, fiyat iyi.

bende ürün incelemesi konularına baktığımda alanlar en düşük 100 tlye almışlar.
    ben geçenlerde vatandan 100 tlye alacktım axess ve bonus olmadığı için alamamıştım.çokta gıcık olmuştum açıkcası.şimdi bu fiyata görünce ihtiyacı olan kaçırmasın diye düşündüm.
  • Alacak arkadaşlar kesin şaşmasın. Ürünü 6-7aydır kullanıyorum. Çok memnunum. DTS çözüyor ve şu ana kadar ki tüm mkvleri sorunsuz oynattı Bluray dahil. Cihaz gerçekten fiyatına göre üstün perfomans sergiliyor. Altyazı en fazla 22punto olmaktadır.
  • ayrıca 3 bucuk saatte 10 tanesi satıldı.geriye 30 tane kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

Vatan bilgisayardan HMP5000'i takip ediyordum (%25 indirim günlerinde 154 tl'ye düsüyordu) ancak,wi-fi olmazsa olmazim olmadigi icin HMP3000 siparis ettim.Hem fiyati uygun,hem de kumandasinda ses ayari var (nedense HMP5000'de yok).Altyazi icin 22 puntodan büyük olmadigi söyleniyor (henüz?) ama ekran görüntülerinden 22 punto benim icin yeterli.

Sizce dogru mu yaptim? HMP5000'in HMP3000'den aman aman bir farki varmi wi-fi disinda?

hocam wifi nasıl oluyor bu alette var mı wifi? ne işe yarar biraz bilgi verirmisin. Bu aleterde ne işe yaradıgını bilmiyorum cidden...
  • quote:

Vatan bilgisayardan HMP5000'i takip ediyordum (%25 indirim günlerinde 154 tl'ye düsüyordu) ancak,wi-fi olmazsa olmazim olmadigi icin HMP3000 siparis ettim.Hem fiyati uygun,hem de kumandasinda ses ayari var (nedense HMP5000'de yok).Altyazi icin 22 puntodan büyük olmadigi söyleniyor (henüz?) ama ekran görüntülerinden 22 punto benim icin yeterli.

dostum cok anlamıyorum ama yorumlarda wifi dısında farkını okumadım.bence çok doğru yapmıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

quote:

hocam wifi nasıl oluyor bu alette var mı wifi? ne işe yarar biraz bilgi verirmisin. Bu aleterde ne işe yaradıgını bilmiyorum cidden...

Wi-fi ile evinizde kablosuz aginiz var ise bazi internet servislerini tv den izleyebiliyorsunuz (youtube,facebook gibi). Ayrica laptop yada iphone gibi cihazlarini kablosuz ag üzerinden tv de izleyebiliyorsunuz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

quote:

Wi-fi ile evinizde kablosuz aginiz var ise bazi internet servislerini tv den izleyebiliyorsunuz (youtube,facebook gibi). Ayrica laptop yada iphone gibi cihazlarini kablosuz ag üzerinden tv de izleyebiliyorsunuz...

bu cihazda var mı bu wifi ozelliği?

• KAfam karışıyor ihtiyacım var ama altyazı için alacağım sırf. Altyazı çözme olayı beni düşündürüyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.