Şimdi Ara

Instapaper artık Android'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • İnternette dolaşırken harika bir yazıya rastladınız, fakat okuyacak vaktiniz mi yok? Yer imlere ekleme ya da e-posta adresinize yollama gibi eski yöntemleri unutun. Marco Arment tarafından ilk olarak iOS tablet ve telefonları için geliştirilen Instapaper, sağladığı kolaylıklar sayesinde milyonlarca kullanıcının favori uygulaması haline gelmiş, milyarlarca yazının kaydedilip daha sonra istenildiği gibi okunabilmesini sağlamıştı.

     

    Instapaper'ın yakın zamanda Android versiyonunu görmeyi beklemiyorduk. Çünkü iOS'un aksine Android platformunda Instapaper benzeri birçok uygulama bulunuyor, üstelik önemli bir kısmı tamamen ücretsiz. Fakat bu gece Mobelux tarafından resmi Instapaper uygulaması Google Play Store'daki yerini aldı.

     

    iOS'ta 4.99 Dolar fiyat etkiketiyle listelenen Instapaper'a Android kullanıcıları sadece 2.99 Dolar ödeyerek sahip olabilecek. Yalnız ilk sürümde iOS'taki tüm özellikler port edilememiş. Arkadaş tavsiyesi ve benzeri bazı detayların sonraki yükseltmelerde geleceği tahmin ediliyor.

     

    Android versiyonunun iOS'a göre en büyük avantajı, internet tarayıcılarının paylaş bölümünde Instapaper uygulamasının da listelenebilmesi. Bu sayede yazıları kaydetmek çok daha kolay olacak.

     

    Telefon ve tabletinize 500'e kadar makale indirebilir, Instapaper sitesine ise istediğiniz kadar sayfa kaydedebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz okunabilirlik ile ilgili birçok ayar yapabilir, karanlık moda geçebilir, ekran döndürme kilidini aktif hale getirebilirsiniz.

     

    Android 2.2 Froyo ve üstü versiyonlarla uyumlu olan Instapaper hakkındaki daha fazla detaya ulaşmak ve satın almak için Google Play Store sayfasını ziyaret edin. 













  • hiç gerek yok android 4.0'In tarayıcısında bu özellik zaten var fazlasıyla

  • dh mısafırı nın dedıgıne bak sonra cıkar bu uygulamalar neden androıd de yok bu yok su yok dıye daha uygulamanın tum ıslevlerini bilmeden hemen kesıp atmıs bunun gibiler yuzunden elestirısel hep karalama cabası yuzunden ios kazanıyor ben dun any.do geldi ılk androıd deydi hıcte demedim bizde anımsatıcı var gerek yok dıye hemen ınceledım guzelmı dıye baktım ama sizde yok hemen kes at yarın deme ama neden bize uygulama cıkmıyor dıye gelıstırıcını kursagında bırakıyosunuz hep braz daha on yargısız olun tamam sana hıtap etmıyor ama belkı baskası begenır daha kım bilir denememissindir bile.acık kaynaklı guzelım ısletim sistemi var ama nedense kullanıcılar ios kullanıcıları kadar acık degıller gelısmelere.(ip4s one x kullanıcısıyım elestirim sistemler degıl kullanıcı kısaca) ıyı gunler.

  • Dünyanın en kullanışlı android uygulaması el feneri, o da bedava...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.