Şimdi Ara

BlackBerry PlayBook 2.1.0 beta sürümü geliştiricilere dağıtılmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Kanadalı RIM firmasının tablet pazarında iddialı olmak adına ürettiği BlackBerry PlayBook modelinde kullanılan PlayBook işletim sistemi için kısa süre önce önemli geliştirmeler içeren 2.0 güncellemesi yayınlanmıştı.




    RIM, BB 10 işletim sistemi ile tüm platform sürümlerini bir araya toplamadan önce PlayBook 2.1.0 beta sürümü üzerinde çalışıyordu. Sürümün ilk betası geliştiricilere dağıtılmaya başladı. 




    2.1.0 sürümünde daha fazla yenilik kullanıcılara sunulacak. Sürümün WebKit uygulaması ile yerleşik tarayıcısı daha da hızlanmış durumda. HTML5 testinden tarayıcısı 391 puan ve 10 bonus puanı elde etmiş. 2.0.1 sürümüne göre 18 puanlık artış var.




    Tabletin Android desteği de önemli geliştirmeler elde etti. Artık her Android uygulaması kendi penceresinde açılıyor. Android uygulamaları artık Kamera donanımına erişebiliyor. BlackBerry Payment SDK ile de artık Android uygulamalarında iç ödemeler de mümkün hale geliyor.




    Ekran görüntülerinin kayıpsız PNG formatında kaydedilmesi, eposta, ajanda ve rehberde dikey görüntüleme desteği, IMAP klasör desteği betada öne çıkan yeni özellikler.  




    Betayı denemek isteyenlerinhttp://developer.blackberry.com/devzone/register adresine kayıt yaptırmaları gerekiyor.

     







  • bb cilere hayırlı olsun

  • bir kere playbook deneyen bir insan bir daha hiç bir android cihazdan zevk almıyor.tek muadili ios.şuan ttnette ve telekomda ayda 19 tl ye sahip olmak mumkun.bencede alabilecek olan herkes bir test edip karar verebilir mutlaka deneyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.