Şimdi Ara

Gold hafta sonu %25 indirim Ana konusu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
15
Favori
61.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu işte Mahmut'çuğum, bir ben varım galiba stokta olmayan ürün için başvurup talebi reddedilen.
    Tüketici hakem heyetlerinin kararları mahkeme kararları gibi online ortama aktarılmıyor. O yüzden basılı belge almamız lazım. Oluyorsa o da olurdu tabi.

Ek: Fiyatı yanlış yazılmış ürünlerle ilgili de örnek karara ihtiyacım var. @chatlaxs'tan rica ettim, bakacaktı. Varsa elinde olan, onu da rica edeceğim bizim hakem heyetinin gözüne dürtmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 19 Nisan 2013; 23:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Yahu işte Mahmut'çuğum, bir ben varım galiba stokta olmayan ürün için başvurup talebi reddedilen.
    Tüketici hakem heyetlerinin kararları mahkeme kararları gibi online ortama aktarılmıyor. O yüzden basılı belge almamız lazım. Oluyorsa o da olurdu tabi.

Ek: Fiyatı yanlış yazılmış ürünlerle ilgili de örnek karara ihtiyacım var. @chatlaxs'tan rica ettim, bakacaktı. Varsa elinde olan, onu da rica edeceğim bizim hakem heyetinin gözüne dürtmek için.

Ben bu konuda paylaşmıştım ancak kaçıncı sayfada paylaştım bilmiyorum. Bakayım bulursam size gönderirim.

1 sayfa gerideymiş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @Kıdemli Yarbay Teşekkürler. Sizin kararı kopyalamıştım 3 gün önce zaten, unutmuşum. Hukuki sebep yazmasa da Hepsiburada'nın stok yok deyip göndermediği ürün için örnek olabilir bu umarım.
    Bir de fiyatı yanlış yazılmış ürün için karar bulsam süper olacak.
    Edit: gerçi gold'un savunması da bir acayip. Ne "yeterli stok yok" demiş ne "fiyatı yanlış girdik" demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 20 Nisan 2013; 10:58:45 >
  • Yanlış yollara hiç girmemek lazım
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • quote:

Bir de fiyatı yanlış yazılmış ürün için karar bulsam süper olacak.

O kararı da kısa zamanda eklerim..
    Amacım 10 paralık ürünü 5 paraya almak değil, başka bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 20 Nisan 2013; 11:43:29 >
  • quote:

Çok minnettar olurum.

Buyrun

• @Kıdemli Yarbay çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.