Şimdi Ara

EUKO '' FrodoBaggins '' Archer Vs Movie ( OKÇU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Merhaba..Eukoya Yeni başladım. ve 1-2 haftalık aldığım videolardan bi film oluşturdum. İnşallah beğenirsiniz :) polemik amaçlı yapmadım bunu sadece eğlencesine :) Keşke eskiden oynadığım uskodaki Archer larda böyle olsalardı çok nadir bulunur bu tarz archer lar :)

Not : Çarda anti def bulunmamaktadır. ve vslerde anti def kullanılmamıştır.

Link :http://www.youtube.com/watch?v=-QacNHbVPHY

Videoyu 1080p HD Tam ekran izlemeniz tavsiyemdir. İYİ SEYİRLER.

Herkesin Fikrini Yorumunu bekliyorum lütfen eksik etmeyiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 2 Haziran 2012; 13:57:30 >

• Video çekmek için NTS mi attın hocam?
  • Beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Video çekmek için NTS mi attın hocam?

Yok be kardeşim ben bu çarı satın aldımda humandı . benim arakdaşlarım karus diye ncs bastım ama basmadan önce şöyle kucuk bi video yapım istedim :)
  • Beğenmenize sevindim :):)
  • Güzelmiş Devamını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KheanJaii

Güzelmiş Devamını bekliyoruz

Teşekkürler. yakında pk movieyide sunucam inşallah :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel video. silver earring yerine bir tane daha eme alsaydın keske. 3 dex ten bir şey olmaz. euko nun tek güzel yanı cd nin olmaması. cd olmayıncada item farkının fazla bir önemi kalmıyor. bende bir ara uskodaki archer ı bırakıp eukoya başlamışdım. cd olmayınca ve server ın başı itibariyle millette item yok ib6 ile coşuyordum. taki sol dirsekle bileği kırana kadar. artık 4-5 skillden sonra elim ağrıyor. uskoya geri döndüm. pk movie de bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

güzel video. silver earring yerine bir tane daha eme alsaydın keske. 3 dex ten bir şey olmaz. euko nun tek güzel yanı cd nin olmaması. cd olmayıncada item farkının fazla bir önemi kalmıyor. bende bir ara uskodaki archer ı bırakıp eukoya başlamışdım. cd olmayınca ve server ın başı itibariyle millette item yok ib6 ile coşuyordum. taki sol dirsekle bileği kırana kadar. artık 4-5 skillden sonra elim ağrıyor. uskoya geri döndüm. pk movie de bekliyoruz.

Yorumun için teşekkürler. bu çarı arkadaşımdan satın aldımda böyleydi . yoksa tabikide bencede dual eme daha iyi :( zaten bi iron set şart oldu yavaş yavaş itemleri halledicem inşallah :):)
  • Adamlar dibine girdikleri sürece iyi ama cz de pek yemiyor o olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Adamlar dibine girdikleri sürece iyi ama cz de pek yemiyor o olay

Zaten kardeşim fark ettiysen bu vs movie .. pk atarken adamlar sabit durmuyoki hareket halinde herkes :) cz de teke tek olursak adam neden kaçsınki aynı böyle vs olucak ful geri geri kaçar en fazla olmadı slide atar :) ice ve lighting ile yavaşlatıp dibine girip 5li 3lü attımmı adam pert zaten. okçu oynayan cz de daha iyi vs atar hatta.. bunu bütün pro archerlar bilir
  • Güzel video eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

quote:

Zaten kardeşim fark ettiysen bu vs movie .. pk atarken adamlar sabit durmuyoki hareket halinde herkes :) cz de teke tek olursak adam neden kaçsınki aynı böyle vs olucak ful geri geri kaçar en fazla olmadı slide atar :) ice ve lighting ile yavaşlatıp dibine girip 5li 3lü attımmı adam pert zaten. okçu oynayan cz de daha iyi vs atar hatta.. bunu bütün pro archerlar bilir

büyük büyük dedemim "Archer san çare tükenmez." diye bir sözü vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

quote:

büyük büyük dedemim "Archer san çare tükenmez." diye bir sözü vardır.

• Güncell :):)
  • PC sistemin nedir ya Fraps kullanıyordun sanırım. Önceden çektiğin pvp videolarında vs. olsun bunda olsun videolar güzel. Görüntü kalitesi dikkatimi çekiyor özellikle. Fraps ayarlarını ve PC sistemini bana bi' sayabilir misin? Çekerken kaç fpsde çekiyorsun Bende 20lere falan düşürüyor fraps hiç minor falan yapılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

PC sistemin nedir ya Fraps kullanıyordun sanırım. Önceden çektiğin pvp videolarında vs. olsun bunda olsun videolar güzel. Görüntü kalitesi dikkatimi çekiyor özellikle. Fraps ayarlarını ve PC sistemini bana bi' sayabilir misin? Çekerken kaç fpsde çekiyorsun Bende 20lere falan düşürüyor fraps hiç minor falan yapılmıyor

öncelikle teşekkürler videoları beğendiğin için. benim pc özellikleri şöyle : 2gb ram , 512 mb ekran kartı , işlemci pentium(R) Dual core 2.80 Ghz
    Fraps özellikleri şöyle. Ful size , 60 fps
    şunu söyliyim hiç kasma yaşamıyorum pc imden çok memnunum gördüğün gibi görüntü gayet net . sony vegas pro 11 le düzenlemeyi yapıyorum.
    Yardımcı olabildysem ne mutlu bana :):)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

PC sistemin nedir ya Fraps kullanıyordun sanırım. Önceden çektiğin pvp videolarında vs. olsun bunda olsun videolar güzel. Görüntü kalitesi dikkatimi çekiyor özellikle. Fraps ayarlarını ve PC sistemini bana bi' sayabilir misin? Çekerken kaç fpsde çekiyorsun Bende 20lere falan düşürüyor fraps hiç minor falan yapılmıyor

öncelikle teşekkürler videoları beğendiğin için. benim pc özellikleri şöyle : 2gb ram , 512 mb ekran kartı , işlemci pentium(R) Dual core 2.80 Ghz
    Fraps özellikleri şöyle. Ful size , 60 fps
    şunu söyliyim hiç kasma yaşamıyorum pc imden çok memnunum gördüğün gibi görüntü gayet net . sony vegas pro 11 le düzenlemeyi yapıyorum.
    Yardımcı olabildysem ne mutlu bana :):)

Her türlü özelliği daha yüksek olduğu halde benim makinada odun gibi kasıyor kayıt sırasında yahu Fraps versionunu da söyler misin? Ayrıca lock framerate while recording işaretli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 9 Haziran 2012; 20:50:59 >

• İlginç kardeşim nasıl daha üstün özelliklere sahip olupta kasıyor anlamadım.. çook şaşırdım vallahi :D benim bu özelliklerdeki pc imde knıght açıyordum pazara kuruyordum. pes 2012 açıyordum. müzik program vb aklına gelebilcek herşey açık gram kasma olmuyordu :( nazar değmez inşallah :)
  • Güncell .......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.