Şimdi Ara

Inferno Act 1 Para Kasma Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
4
Favori
7.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,infernoya yeni geçmiş bulunuyorum wizardımla,şu anki statlarım 12.5k damage 23k hp,e tabi doğal olarak her elite pack de yatıyorum infernoda ilerleyebilmek için gerçekten sağlam itemlere ihtiyacınız var,itemleri düşürmek içinde eliteleri kesmek zorundayız,burda gördüğünüz gibi oyun sarpa sarıyor ,bende auction housedan itemleri dizeyim diye düşündüm e tabi işime yarayacak itemler en az 1kk dan başlıyor,benim en fazla topladığım para ise 300k,dün siteleri gezerken infernoda belkide en kolay para kasma yöntemini keşfetmiş bulunuyorum kaynak ingilizce,foruma yardımcı olmasın açısından bu konuda türkçesini sizinle paylaşacağım.

Dipnot:NE COK YAZDIM BEA!!1!!

GEREKSİNİMLER
    Level Gereksinimi:60
    Farm Zorluğu:Çok Kolay
    Farm Mekanı:Inferno,Act 1,Royal Crypts(Skeleton Kinge Açılan Kapının bulunduğu mekan)
    Farm Sonunda Kazanacağınız Ortalama KAzanç:300k(saat başı)+extra blue veya rare itemler
    Her Girişin Toplam Farm süresi:Maximum 3 dakika
    Farmlayabilmek İçin İstenilen İtem Düzeyi:%100 Gold find ve üzerini sağlayacak herhangibir set burda işimizi cok rahat görecek

ÖNEMLİ:Belirtilen bölgeye girebilmek için infernoda skeleton kingi kesmiş ve tyrael ile birlikte tristama geri dönmüş olmalısınız,ancak bu görevi tamamlamış ve ilersinde olan oyuncular Royal cryptsin waypointine sahip olabilirler

Eğer gold find setiniz yoksa üzülmeyin auction house bunun için var,en ucuza getirebilecek sekilde(yani bir parça gold find itemine en fazla 20k verin) ve satın alacağınız parçada en az yüzde 15 gold find bulunacak şekilde setinizi dizin,unutmayın bizim hedefimiz bu setle %100 gold findi yakalamak yada üzerinde bir değeri yakalamak.

REHBER
    1.Skeleton kingi kestikten sonraki herhangibir questi seçin ve oyuna girin,ben sword of the stranger görevine giriyorum genelde
    2.Royal crypts way pointine ışınlanın
    3.Yol haritası aşağıdaki görselde verilmiştir
    4.Bütün jarları kırın,bütün dead adventurerları lootlayın,ve tabiki bütün chestleri açın
    5.Karşnıza gelen bütün skeletonları görmezden gelin sizi yaklayamazlar
    6.Görselde verilen yol haritasını tamamladığınızda town portal çekip kurmuş oldğunuz oyundan ayrılın(town portal cekmemizin nedeni oyundan ayrılırken 10 dan geriye saymaması)
    7.1. ci adıma geri dönün

.%100 gold find seti ile 2 dakikalık bir farmdan 10k gold toplayacaksınız

HARİTA
     Inferno Act 1 Para Kasma Yöntemi

Orjinal Sitede Paylaşan Kişinin Kişisel Farm Getirisi:
    %180 Gold find ve biraz magic find(kaç magic findi olduğunu yazmamış) ile her 2 dakikalık farmda garanti getirisi:
    .12k gold her 2 dakikalık farm için
    .1-2 blue her farm için
    .1 tane rare her 3 denemede bir

Ve 2 tanede blacksmith planı bulduğunu söylüyor onlarında tanesini auction houseda 400k ya sattğını söylüyor

Bu paylaştığım yöntemi ben daha deneme imkanı bulamadım şu an seti dizmeye çalışıyorum seti dizdiğim zaman bu konu altında kendi istatistiğimide paylaşacağım bu knounun orjinali şu sitededir:
    http://www.diablonomics.com/2012/05/gold-farming-spot-inferno-act1-300k.html

EDİT 1:Setimi hala tamamlayamadım ama sadece yüzükler kaldı alacağım,şu anki sette bulunan statlarım %176 gold find ve %101 magic find,bu setle TAM 1 SAATTE yaptığım run sonucu düşen drop ve gold miktarı;

Toplanan Gold miktarı:271k
    Düşen Droplar:18 tane Tome of secrets,1 tane square ruby,1 tane square topaz,2 tane square emarald,2 tane square amethyst,2 tane square flawless square ruby,2 tane square flawless square emerald,tonla blue içerisinden malesef işe yarayan 3 tane blue,1 tane wizard için işe yarayan rare 2 hand crossbow(benim wizardımda kullandığım 2 hand crossbowdan sadece 2000 damage düşük,hellde bulunan bir wizardın işini çok çok rahat görecektir)

Malesef 1 saat içinde kaç run yaptığımı sayamadım,seti tamamladığımda onuda yazmaya çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 4 Haziran 2012; 21:53:05 >

• eline sağlık güzel olmuş =)
  • Mesajım bulunsun eve gidince bakarım.
  • Kısaymış yahu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu bu çeviri için teşekkürler.
  • İngilizce kaynağa bakarken, ''üstümüzü ful gold find getirisi olan itemlerle dizince infernoda yatarız, nasıl olacak ki?'' diye düşünüyordum. Demek ki hiçbir mob'a dokunmayacakmışız Yoksa ben mi yanlış anladım
  • Üstümdeki itemleri farm için değiştirdim, bidaha eskileri giydiğimde damagem düşmüştü o yüzden direk üsütmdekilerle denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 2 Haziran 2012; 12:34:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu yapıyorum zaten ama oraya yazdığı kadar kolay değil . Büyük bir sabır lazım bunu yapmak için . 1 saat bile burada gerçekten insan çok sıkılıyor . %178 gf ile 1 saatte 280-300k para kasabiliyosn ama gerçekten sabır istiyor .
  • Teşekkürler eve gidince incelemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RideMyRocket

İngilizce kaynağa bakarken, ''üstümüzü ful gold find getirisi olan itemlerle dizince infernoda yatarız, nasıl olacak ki?'' diye düşünüyordum. Demek ki hiçbir mob'a dokunmayacakmışız Yoksa ben mi yanlış anladım

dedğim mekanda moblar yok bomboş gibir birşey arada tek tük mezardan skeletonlar cıkıyor onlardanda cok cok rahat kacabiliyorsunuz kovalamaya bile zahmet etmiyor keratalar :D
  • Ben böyle yapmaktansa, genellikle girip ACT I'i layığıyla full temizlemeyi tercih ediyorum.
    Gold falan saymadım, ama zibil plan, rare, gold düştüydü.
    Süre derseniz bi' gece işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonellia -- 2 Haziran 2012; 13:36:45 >
  • Bende yapıyorum bu farm'ı.
    Kötü yanı çabuk sıkılıyorum.
  • Mob kesme olmayınca insan daha çabuk sıkılabilir. Skype'da ya da odanızda muhabbet ettiğiniz insanlar yoksa cidden sıkıcı olabilir. Bir de benim gibi dakika başı Inventory açıp ''bakiim ne kadar olmuş laa'' diyorsanız sürekli saate bakma etkisi yapıyor (bkz: saate sürekli bakınca vaktin geçmemesi). Haliyle para hiç artmıyor, vakit de hiç geçmiyormuş gibi geliyor size
  • mantıklı duruyor, reserve
  • 2 dakikadan fazla sürüyor ve 5k civarı getiriyor. Demon Hunter ile denedim, sonuç bu oldu. Gold'u 150'nin üzerine çıkarmak mı lazım, nedir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

2 dakikadan fazla sürüyor ve 5k civarı getiriyor. Demon Hunter ile denedim, sonuç bu oldu. Gold'u 150'nin üzerine çıkarmak mı lazım, nedir anlamadım.

wizardla 3-4 dakika da yapıyorum,1 saat içinde 3 tane(useless) rare,tonla mavi,1 tane de blacksmith planı(exalted sovereign helm) düştü,100k kastım üstelik üstümdeki statlar şuydu: %17 gold find,yüzde 70 magic find
    şimdi tek tek auction housedan setin bütün parçalarına bid verdim hepsini aldığımda statlar şöyle olacak:%210 gold find,%80 magic find bu setle 1 saatte rahat 300k kasacağıma inanıyorum
  • Blacksmith planlarının düşmesi için BS'nin seviyesinin yüksek mi olması lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Blacksmith planlarının düşmesi için BS'nin seviyesinin yüksek mi olması lazım?

zannetmiyorum benim blacksmith şu an 9 levelde ama planları kullanabilmesi için 10 level olması lazım
  • takip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, biraz daha denedim, 10k nadiren geliyor. 4-8 arası değişiyor ve 2 dakikadan uzun sürüyor. Bunu çok sık tekrar etmek fena halde sıkıcı fakat asıl sorun bu değil. Millet AH'den ticaret yapıyor, 8 saatte 6 milyon götürdüm diyor. O yüzden böyle şeyler bana çok boş geliyor. 1-2 tane magic düşüyor, rare düşeceğini de sanmıyorum. Her türlü vakit kaybı bence.

Act 3'ten itibaren farmlamaya çalışıp item düşürerek ticarete atılmak gerekiyor belli ki. AH sistemi bile oyunu batırmaya yetmişken, RMAH'nin, içine edeceğinden şüphem yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.