Şimdi Ara

WoW'a girince Wireless'ın Kopması (mantıklı açıklama yapana tadelle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet gayet şahane, oraya girip burdan çıkıyorum falan, akıyo yani...

WoW'a girince Wireless bağlantım kopuyo arkadaş böyle saçma şey ne gördüm ne duydum.

Var mı buna mantıklı açıklama yapıcak olan.

DİPNOT: kopma tesadüf değildir tam 14 kere denedim hepsinde aynı.

• modem linksys mi acaba onunla ilgili bir sorun varmış zamanında update edince düzelmiş driverı :(
    ama kesin çözüm wow.exeden gir launcherdan girme diyorlar :(
  • askere gitmeden önce de bu sorunu çözene tadelle veriyordun.aynı tadelle ise son kullanma tarihi geçmiş olabilir.

büyük ihtimal modem bozuktur.başka modem dene.ben de sürekli sadece wow oynarken 2 dakikada bir DC oluyordum.başka modem denedim sorun çözüldü

daha mantıklı bir açıklama olamazdı tadelle mi isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

askere gitmeden önce de bu sorunu çözene tadelle veriyordun.aynı tadelle ise son kullanma tarihi geçmiş olabilir.

büyük ihtimal modem bozuktur.başka modem dene.ben de sürekli sadece wow oynarken 2 dakikada bir DC oluyordum.başka modem denedim sorun çözüldü

daha mantıklı bir açıklama olamazdı tadelle mi isterim

:) taze tadelle alırız.

gittim yeni modem aldım yine aynı problem var.

önce zoom x6 vardı 4port+wireless şimdi linksys cisco WAG120N var.

WEP, WPA, WPA2 veya şifresiz olarak denedim hepsinde oyuna girdikten bi süre sonra disconnect oluyorum.

B ile, G ile, B/G ile, Mixed falan filan her türlü deniyorum yine sonuç aynı. WoW'u rahatlatan, açılması gereken bi port falan var mı acep?

• Modemini DMZ makinesine çevirmeyi dene. Eğer oluyorsa olayın portlardan olduğu anlaşılabilir. Ondan sonra DMZ yi geri kapatıp hangi port gerekiyorsa onu açabilirsin. DMZ sürekli açık kalmasın,eğer gerekli güvenlik alınmazsa tüm portlar açık olduğu için çok üzücü sonuçlar doğurabilir

Edit: Ya da tamamen bilgisayardandır. Eş bilgisayarlara sahip olup da aynı oyunları aynı seviyelerde oynayamayan,bazen hiç oynayamayan arkadaşlarım var Bilgisayarlarda aptalca hatalar olabiliyor(Tabi bozukluk modemde oluyorsa,yani modemin wireless kısmı falan kapanıyorsa bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 2 Haziran 2012; 1:31:33 >
  • Wireless Setting kısmından Standart Channel'ı değiştirdim düzeldi. Tadelleyi de yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

Wireless Setting kısmından Standart Channel'ı değiştirdim düzeldi. Tadelleyi de yedim.

Mantıkı açıklama yapan arkadaşlara verseydin tadelle yi niye yedin yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 2 Haziran 2012; 11:33:52 >
  • ilk duyuyorum böyle problem, geçmis olsun :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canımı Tadelle istettin gece gece.
  • Modemin portlarıyla ilgili bir durum olabilir.
  • quote:

Wireless Setting kısmından Standart Channel'ı değiştirdim düzeldi. Tadelleyi de yedim.

senin açıklaman nerde mantık isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Canımı Tadelle istettin gece gece.

• quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

modemin canı kurcuklanmak istemiş. açıklamam bu yönde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

modemin canı kurcuklanmak istemiş. açıklamam bu yönde

Güzel açıklama , o tadelleyi hakettin

• Beyler fake ... Biz burda doğru yanıtı verseydikde o burdan görüp yapacaktı. Sonra ben zaten yaptım diyip tadelleyi yine kendisi yiyecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Beyler fake ... Biz burda doğru yanıtı verseydikde o burdan görüp yapacaktı. Sonra ben zaten yaptım diyip tadelleyi yine kendisi yiyecekti.

Beyler adam haklı vurun ToughGui'a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.