Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, Turkcell tarafından satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
28.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S3, Turkcell tarafından satışa sunuldu






    Bugünden itibaren operatör ve perkande sitelerimizde boy göstermesini beklediğimiz Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S3, ilk olarak Turkcell iletişim merkezlerinde boy göstermeye başladı.




    4.8 inçlik Super AMOLED HD ekran, 1.4GHz hızında çalışan Exynos Quad 4 çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8MP kamera, 1080p video kaydı, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi gibi önemli özellikler sunan Galaxy S3 modelinin perakende satış fiyatı 1999TL olarak belirlenmiş.




    İnterneti içinde paketler ile birlikte satışa sunulacak Galaxy S3'ün 12/24 aylık kontratlarla 250MB internet ile 107TL/191TL, 1GB internet ile 117TL/201TL, 4GB internet ile birlikte 126TL/210TL şeklinde paketleri bulunuyor.




    Bugünden itibaren Turkcell iletişim merkezlerinden Samsung Galaxy S3 modeli temin edilebiliyor. Kampanya 30 Haziran tarihine kadar geçerli.

     








  • Hayırlı uğurlu olsun Android platformunun en gelişmiş telefonlarından biri artık Türkiye de

  • 12 aylık en düşük paketi toplamda 2292 tl ye geliyor. Yurt dışında telefon ucuza geldiği için millet operatörlerin tarifelerine yönelirken bizde piyasa fiyatından 300 tl pahalıya satılıyor ve 250 Mb gibi komik bir internet paketiyle. Alanlar hangi kafa, mantıkla buna yöneliyor çok merak ediyorum. Yani buna kazığın alası demek tepkiyi dile getirirken az kalıyor. Bu kadar salak yerine konmamalı tüketici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 12 Haziran 2012; 17:02:35 >
  • S2 ucuzla artık :)

  • Çok ucuz ya hemen bitane almam lazım !!!

  • o fiyata araba alırım ben yaw

  • S3 ün apple iphone un yanında eksisi değil bir dünya artısı olur
  • o makinasa 250 mb paket vermeleri komik kontratlı paketin teoride standart satıştan daha uygun olması gerekmiyor mu? 12 ay 1 gb internetle 2424 tl galiba tcellde 1 gb internet ilk 6 ay 19 tl sonraki iki ay 29 tl 288 tl internete gidecek makina 2140 civarına gelecek koskoca tcell vade farkımı koyuyor telefonlarına

  • S2 sahibi olanlar hariç, alınacak en iyi telefon... Bir de ustteki ve alttaki yuvarlak köşeleri yapmayaydilar cok iyi olacaktı... :(

  • S2 ucuzlasada alsak
  • Yukaridaki arkadas fiyatla ilgili elestirisinde gayet mantikli. Perakende olarak satildiginda telefon 1900 TL gibi bir fiyattan satilacak muhtemelen. Yurtdisinda satiai 683$di yanlis hatirlamiyorsam. Aradaki farkta neler oluyor, nereden kazik yiyoruz belli ama bu fiyata verilecek bir garanti de degil bence kampanyalar. Yurtdisi taktigi daha mantikli. Turkcellde paketlerde gayet iyi geciriyor bence Apple paketlerinden biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse almasın bence. Bu fiyata telefon mu alınır ya. Bir de 24 ay turkcellde kalma taahüdü vercez, bi de piyasa fiyatından pahalı fiyata alcaz. Bu fiyattan yine de almak isteyen varsa bence bi kere daha düşünmeli. Bence bu fiyata kesinlikle alınmaz.. Piyasa Fiyatı 1999 TL olan cihazı adamlar en düşük 2300 TL ye satıyorlar. Yazık yaa.

  • Yurtdışından getirtince %50 ye yakın tasarruf ediyorsunuz. Bu soyguncu operatörlere para kaptırmayın aman diyeyim.
  • bugün şöyle bir baktım da gerçekten çok güzel cihazmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    12 aylık en düşük paketi toplamda 2292 tl ye geliyor. Yurt dışında telefon ucuza geldiği için millet operatörlerin tarifelerine yönelirken bizde piyasa fiyatından 300 tl pahalıya satılıyor ve 250 Mb gibi komik bir internet paketiyle. Alanlar hangi kafa, mantıkla buna yöneliyor çok merak ediyorum. Yani buna kazığın allahı demek tepkiyi dile getirirken az kalıyor. Bu kadar salak yerine konmamalı tüketici.

    Acaba bu hesabı yaparken 1 yıllık 250MB paketin ücretini düşmeyi hiç aklınızdan geçirdiniz mi?
    Sonuç olarak WiFi yoğunluklu kullanmayı düşünenler için en düşük paket seçeneği sunulmuş. Daha iyi paketleri alacaksanız 1999TL'e alın ve paketinizi kullanım biçiminize göre siz tercih edin.

    2292TL - 1999TL = 293TL (Yıllık taksit + 250MB ücretinden telefon fiyatının farkı)
    12 * 14TL = 168TL (250MB yıllık ücret)
    293TL - 168TL = 125TL (%6 12 ay taksit vade farkı)





  • Almamyadan note aldirdim 900 tl ye geldi mis gibi kaptirmayin turkcell e paranizi avea sinirsiz net ile tadindan yenmiyor

  • Bu fiyatlardan sonra Vodafon'dan guzel bisey bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2 bile hala çok pahalı gören de ahım şahım bişey sanır bunları ya... kardeşim artık bütün telefonlar adam gibi internete giriyor... adam gibi her işini hallediyorsun sorf üzerinde samsung yazıyor diye hala s2 ye indirim diye 1300-1400 liraya reklam verenler var yazıktır günahtır milli servet almayın şunları yahu. aynı şeyi lcd tv ler için söylemiştim 2000tl ye satılan lcd leri 800-900 e satamıyorlar şimdi... hepsi cari açık olarak geri dönecek senin benim cebime... vergiler artacak... sen böyle her salatalığım var diyene tuzu kap git bakalım neler gelecek başına...

  • Operatörler telefondan kar yapma alışkanlığını bir türlü bırakamıyorlar. Ama sebebi bizleriz 24 taksit var diye aman 140 lira da neymiş bir ayda ödenir deyip alıyoruz. Sanki Turkcell gibi firmalar telefonu parakende fiyatından mı alıyor da hesaplarken internet ücretini filan düşüp hesaplıyoruz. Neredeyse yarı fiyatına alıp vergiler falan net 400 tl gibi bir karla satıyorlar buna inanın(Ben en insaflı karı yazdım. Büyük ihtimalle karları daha fazladır). Tüketiciler biraz sabretseler fiyatları daha uygun hale getirirler fakat mal sattıktan sonra adamlar delimi fiyatı indirsinler. Yani olay bizde bitiyor anlıyacağınız...Arz taleb meselesi.....

  • tahüttülü telefon almak akıl işi değil bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.