Şimdi Ara

--PHILIPS 42PFL6877K/12 GENEL KONU-- (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.213
Cevap
45
Favori
276.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maysan80

    denedim sıkıntı olmadan çalıştı. peki altyazı boyutunu nasıl değiştirebiliriz? tv'de böyle bir ayar var mı? ben göremedim de.

    Daga O kadar akilli değil bizim TV'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozankardes


    quote:

    Orijinalden alıntı: maysan80

    denedim sıkıntı olmadan çalıştı. peki altyazı boyutunu nasıl değiştirebiliriz? tv'de böyle bir ayar var mı? ben göremedim de.

    Daga O kadar akilli değil bizim TV'

    teşekkürler :)
  • Bu tv de cidden film izlemek işkence pc den aktarırsın yag gibi akmaz tv üzerindeki usb den izlemek istersin bu sefer alt yazı boyutunu ayarlayamazsın off offf
  • Arkadaşlar tv nin anakartı değişti tamirden geldi fakat arkadaki ledler doğru düzgün çalışmıyor. Çoğu rengi algılamıyor mesela ekran kenarlarında siyahlık çıktığında sarı yanıyor ledler. çoğu renkte bu sarı değişmiyor. Gene mi servis yazdırmak gerekiyor. Bıktım Allah kahretsin nerden de aldım bu tv yi. Birde tv de servisin hangi işlemi yaptığını nerden görebilirim. Servis bi kağıt bıraktı ama hangi işlemin yapıldığı yazmıyor kağıtta. Bana anakart değişti dediler ama verdikleri kağıtta böyle birşey yok. Internet'ten tamir fişi sorgulamadan sorguladım oradada yazmıyor hangi işlemin yapıldığı. Bu sorgulama yapıldığı biryer varmıdır nette



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCkİm -- 9 Kasım 2014; 20:13:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV'yi kullanmış biri olarak zamanında çok yazdım sorunlarını ama herkes yazılımla düzelir dediler (menü kasılmaları kanal geçiş hızı smart rezilliği miracast kendi kendine kapanmalar ve diğer sorunlar) ama bakıyorum yıl 2014, 2015'e gireceğiz aynı tas aynı hamam.

    http://forum.donanimhaber.com/m_61534046/mpage_10/tm.htm
  • Akşam tvyi kumandadan kapadım bir sorun yoktu, şimdi açılmıyor. Fişi söküp bekledim yine açılmadı, fişi takarken led ışığı 1 saniye yanıp sönüyor, sonra tık yok.
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım geçmiş olsun anakart yanmıştır. aynısı benim başıma geldi anakart değişti arkasından problemler bitmek bilmiyor. servisi arasan iyi olur.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. televizyonda değişim talep edebilmek için farklı arızalardan kaç sefer garantiden tamire gitmesi gerekiyor. İlk sefer anakart değişti, tv geldi ledler renkleri algılamadı şimdide kendi kendine kapanıp açılıyor yani bu üçüncü sefer garantiden tamire gidişi olacak. Bıktım değişim talep etmek istiyorum
  • Servise verdim tvyi, anakart arızası varmış. Tvyi alalı 1.5 sene oldu, çalıştığımız için akşamdan akşama açılır tv. bu kadar az kullanmayla bozuluyorsa garanti bitince yedik ayvayı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaCkİm

    Arkadaşım geçmiş olsun anakart yanmıştır. aynısı benim başıma geldi anakart değişti arkasından problemler bitmek bilmiyor. servisi arasan iyi olur.

    +1
  • Yeni yazılım geldi tv nin ortasında güncelle dedi ilk defa hehehe Güncelledim ama ne var bilmiyorum.
  • Arkadaşlar tv nin anakartı iki ayda ikinci sefer değişiyor. Aynı arızadan iki sefer garantiye giderse değişim yapılıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum
  • HaCkİm H kullanıcısına yanıt
    3 olunca değiştiriyorlar.
  • Merhaba;
    Televizyonu (47") 2 senedir tek kelimeyle hayran olarak kullanıyorum, ancak bugün (26.11.2014) "güncelleme bulundu" uyarısı aldım ve güncellemeyi başlattım. Bir yandan da korkuyordum "inşallah keyfim kaçmaz" diye (önceki güncellemelerde bir sıkıntı olmamıştı ama bazı arkadaşlar "güncelledim bir şeyler bozuldu" falan yazıyordu, aklıma onlar gelince kıllandım)...
    Şu anda zorlama bir seyretme yapıyorum herhalde (hata bulmaya çalışıyorum yani) ki biraz görüntüde bozulma var gibi hissediyorum... Böyle bir durum mümkün mü acaba??? yani yeni yazılım getirdiği yenilikler yanında görüntü kalitesinde bozulma yapar mı?
    Bir diğer durum da acaba bu güncellemeler TV ayarlarını değiştiriyor mu? eski ayarların bir kısmını hatırlamıyorum çünkü...
    Son olarak da eğer yeni güncellemeden mutlu değilsem bir önceki yazılıma dönme şansımız var mı? Televizyonun bunu engelleme gibi bir durumu var mı? Eğer yoksa bir önceki yazılıma nereden ulaşabilirim.

    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukgy -- 4 Aralık 2014; 17:42:21 >




  • ufukgy U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Evet son 3 güncelleme hiçbirşey getirmediği gibi, TV'nin tek iyi yanı olan görüntü kalitesini de götürüyor.
    Önceki sayfalarda bir önceki sürümlere nasıl dönüleceğini anlatmıştık birkaç sayfa geri git bulursun.
  • ufukgy U kullanıcısına yanıt
    Elinizde eski yazılımın yedeği varsa tabii ki geri dönebilirsiniz. Güncellemeler ayarları değiştirmiyor, içiniz rahat olsun.

    En son güncelleme Türksat taramasına dair geliştirmeler içeriyordu, ayrıca kanal listesinin ve favorilerin yönetimindeki birkaç hatayı gidermişti. TV'nin kendi alıcısını kullanıyorsanız yapmakta fayda var diye düşünüyorum.
  • Tekrar merhaba.
    ozankardes , fato65 Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. önceki sayfaları kontrol edeceğim. Elimde önceki sürüm yok ama herhalde bir yerlerden bulunur diye düşünüyorum, biraz araştırayım bakalım sonuç ne olacak...
    Tekrar teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukgy -- 5 Aralık 2014; 20:07:47 >
  • Arkadaşlar merhaba, şu anda televizyondaki yazılımın sürümü aşağıda (sanırım son sürüm bu)

    QF1EU-0.150.99.0

    10.10.2014 tarihli

    yukarıda da belirttiğim gibi biraz memnuniyetsizliğim var. Acaba bundan bir önceki yazılım sürümünün kodu ve güvenilir olarak nereden indirebileceğim konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz. Ben bulamadım (buldum gibi oldum ama güvenemedim :) )

    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • ufukgy U kullanıcısına yanıt
    Sizdeki en son sürüm değil galiba, versiyonu aynı ama sitedeki güncel yazılım 6 Kasım tarihli, önce onu denemenizi öneririm.

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL6877K/12&scy=TR&slg=tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 17 Aralık 2014; 0:27:36 >
  • ya bu televizyona kablosuz görüntü aktarımını yapan varmı aramızda? pcden notebooktan görüntü aktarımı yapılabiliyormu, oluyorsa nasıl yapılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.