Şimdi Ara

--PHILIPS 42PFL6877K/12 GENEL KONU-- (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.213
Cevap
45
Favori
276.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • English teacher,

    - Ben pasif 3D yi övmedim, yazdığım mesajı buraya koyarsan herkes görür orda ne yazdığımı. Ben muadillerine göre pasif 3D konusunda en iyisi 6877 dedim. Ayrıca hatrı sayılır bir 2D to 3D side var. Görüntüsüde tartışmazsız oldukça güzel. 7007 olmasaydı ya hx850 için pusu yatacaktım ya da bunun 47 sini alacaktım. 6877 sonuçta görüntü konusunda her zaman kral bana göre. Alanlarda bu sebeple almışlarsa pişman olmayacaklar.
  • Bende az önce teknosadan 2000 TL'ye aldım.
  • zaferce hayırlı olsun 42 6877 mi 47 6877 mi aldın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nymhepa

    zaferce hayırlı olsun 42 6877 mi 47 6877 mi aldın

    teşekkür ederim.odam ufak olduğu için 42 olanını tercih ettim.
  • güle güle kullan inşallah
  • Güle güle kullanın. İnşallah bizimkiler de alır bu cihazı yoksa aradaki 100-200 lira farkdan ötürü LG alacagız sanırım.
  • Televizyonlarınız hayırlı olsun arkadaşlar.Bende ışıkları kapattım neyşınıl cografikin 3d belgeselini izliyordum.Üstünede şu ambilight insanı hasta ediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

    quote:

    Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^


    quote:

    Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

    Herkese ıyı akşamlar. Dsmart hd kullanıyorum arkadaşlar hd kanallarda sahne gecıslerınde tvnın ortasında bır kırpma oluyor arkadaşlar? Bu durum nedırarkadaşlar var mı bılgısı olan?

    Up

    Arkadaşlar yardım

    Yok mu yardımcı olabilicek kimse ?
  • arkadaşlar bu 4877 modelinin 42 ve 47 olanları en düşük hangi fiyatları gördü bilgisi tahmini olanlar??

    şua kliksada 1999-200= 1799
    2599-200 = 2399


    avantajixi hesaba aktmadan aslında fena durmuyor fiyatları ama stoklarda duruyor oldugu yerde sanırım daha iyi fiyatları gördü o yüzden herkes beklemede :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 4 Şubat 2013; 23:41:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tardu fergan

    arkadaşlar bu 4877 modelinin 42 ve 47 olanları en düşük hangi fiyatları gördü bilgisi tahmini olanlar??

    4877 ?
    6877 ise en düşük fiyatlar bunlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: tardu fergan

    arkadaşlar bu 4877 modelinin 42 ve 47 olanları en düşük hangi fiyatları gördü bilgisi tahmini olanlar??

    4877 ?
    6877 ise en düşük fiyatlar bunlar..

    pardon hocam 6877 modelleri.mesajımı güncellemiştim.dediğiniz gibi banada uygun geldi ama ne bir sıcak fırsat yazan ya da nede stokların tükenme durumu söz konusu değil.bu bana ilginç geldi.insanlar dahada düşeceğine inanıyor ve benimde sürü psikolojisi ile beklemek içimden geliyor :)

    aslında 6097 veya 6907 modelide düşünüyordum ama herkesin su 3 taraflı amboş olayı bu modele sürüklüyor beni :) zaten bendede birinci sırada görüntü kalitesi var.
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Öncelikle genelde insanların kararsız oldukları bir alan olan TV alımı konusu hakkında böyle yararlı ve karar vermeye yardımcı olan bilgiler verdiğiniz için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

    Ben yaklaşık 3 aydır TV araştırması yapıyorum, 660 ile başladım, 6007'ye kaydım, 760'a yöneldim ve en son bu konudaki okuduklarımdan sonra 6877'de kesin karar kıldım. Bunda arkadaşların bu TV'nin genel sorunlarının bir çoğunun düzeldiği şeklindeki yorumlarının büyük etkisi oldu. Tüm bu TV'lerle ilgili forumdaki konuların tamamını okuduktan sonra ( 3 aydır hergün okuyordum ) bugün bende aranıza aktif üye olarak katıldım.

    Ben youtube uygulaması ile ilgili bazı şeyler öğrenmek istiyorum, konunun başlarında bazı arkadaşlar youtube'den video izleyemediğini, bazıları gündüz izleyip gece izleyemediğini falan söylemişti. Bu sorunlar giderildi mi acaba?
    Ayrıca 6877'nin güncel yazılımlarını hangi linkten takip edebilirim yardımcı olabilir misiniz?

    Eğer nasip olursa bugün yarın TV'yi alıp kurtulacağım inşallah. Kurulum işlemlerinden sonra da henüz karar verememiş arkadaşlar için ilk izlenimlerimi paylaşacağım.
  • 04.02.2013 - 000.150.083.000 sürüm yeni güncelleme yayınlanmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinuyar

    04.02.2013 - 000.150.083.000 sürüm yeni güncelleme yayınlanmış

    nerden nasıl yüklüyoruz liink
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinuyar

    bu tv içinhttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=42PFL6877K/12&slg=tr&scy=TR&mid=Link_Software adresinden


    Teşekkürler Metin kardeş.İndiriyorum şu anda.Bakalım nelerde iyileşmeler olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: English_Teacher


    quote:

    Orijinalden alıntı: darknessjack

    quote:

    Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: darknessjack

    hoahahaha amboş , samoş, elci

    Öldüm ya Alem adamsın.

    - Bu arada 46pfl7007 yorumlarını yapacağım merak etmeyin, sadece kliksanın üç kağıtçılığı üzerine savaşıyorum şu anda.

    - Dün darty'deydim, o kadar Tv içinde bir tv bas bas bağırıyordu. Bulaşık makinası satışına bakan bir personelde benim yanımdaydı. Bana dedi ki bunca Tv nin içinde sizce en neti hangisi şu anda, bende siz söyleyin sizce hangisi. - yok bende almayı düşünüyorum sizin gibi bakıyorum dedi. Ama şu çok iyi ya dedi , gösterdiği TV 7007k idi öhöm , dedim bir sürprizde benden gelsin. İşte ben o Tv yi 5 gün evvel aldım. Bayağı şaşırdı. Demoydu, mağazaydı, görüntüyü çoklamaydı, bunları biliyorum. Mağazadaki görüntü asla referans alınmamalı zaten. Referans için kullanıcılar ve bu işten gerçekten anlayan abilerimizden yardım almalı. flash diskten görüntü testi yapmalı, siyah kalitesi, aksiyon, 3d bunlarla ilgili görüntü testleri yapmalı ama sonuçta teşhirdeki ürünü gene almayacağız. Kutuda ki belki sorunsuz ya da teşhirdeki öyle. Söylemekten ve duymaktan nefret ettiğim birşey ''ŞANS'' ama siz şansa bırakmayın, internetten alın. İyice test edin beğenmediyseniz iade değişim yapın.

    - Demem o ki 6877 de 7007 de hakikaten görüntü manyağı TV'ler ya da ben görüntüden anlamayan sıradan bir adamım.

    Bu arada ; 40 yıllık filmim hatta 40 yıllık HD yayınım ama böyle panel görmedim diyorum

    Hocam kliksanın ne gibi bir üçkağıtçılığı oldu?Şu iade para meselesi mi?
    Bu arada tv ile ilgili izlenmimlerinizi bekliyoruz

    - 46pfl7007k Görüntü olarak hayatımda gördüğüm en net TV, zaten HD kanal görünce şok oldum ağzım açık kaldı, pürüz yok capcanlı kaymak gibi ve aşırı keskin. SD kanalları sevmiyorum, HD varken SD izlenmez . Hoş normalde TV izlemiyorum, filmciyimdir :D ama bu TV gelince dizici oluyum ne biliyim Vadi falan izliyim, diyorum :D ---- Aktif 3D si nefis ! Başta biraz korktum, karanlık ve hafif gözlükte bulanma var gibiydi, o da filme senkron yapıyormuş başlarda onu anladım, sonra geçti tabi. Ya aşığım bu Aktif 3D ye :D En güzel yanı ne biliyormusunuz. Çok nettir aktif 3D. Her zaman bunu söylemiştim diğer yazılarımda, özellikle Aktif 3D peşindeydim ilk izlediğimden beri. Baş ağrısı yok fakat gözlerde ve kaşların hizasında bir basınç var tabi... ama izlettirmeyecek cinsten değil ben alıştım diyebilirim. Fakat şu 2D to 3D olayını ben pek beğenemedim. Yani bazı görüntülerde iyi oluyor ama genel olarak hoşlanmadım. 6877 deki çevirmeyi daha çok beğenmiştim ilk gördüğümde. Ama pasifle Aktif 3d arasında derin bir uçurum var. Bu tadı alan bırakmaz. Gözlük şarzlı, usb den şarz oluyor. İlk gelirken boş halde oluyor siz usbden bağlıyorsunuz şarz oluyor, yaklaşık 2 saatte servise hazır.

    - Gelelim en önemli konulardan biri olan Ps3 konsol performansına ; Açıkçası ikinci şokuda bu testte yaşadım, görüntü mükemmel kusursuz ve parlak. Ama unutmayalım ki ps3 grafik konusunda bilgisayar gibi asla olamaz. Olduğu kadarıyla çok memnun kaldım. Kusurlara gelince, hassas ve oyun konusuna hakim kişilerin hemen anlayacağı düzeyde bir LAG var oyunda. Biraz araştırdım, automatic e almışım ben ps3 ün display settings ayarlarını, 720p ye almak gerekiyormuş. Çünkü Ps3 zaten 720p.
    Bunu yapınca Lag tamamen kaybolmadı ama minimuma inerek neredeyse yokoldu gibi birşey.
    - Ben Atari salonu çocuğuyum, profesyonel dövüş oyunları oyuncusuyum ( Kof 94-95, street fighter- double dragon neogeo – aggressors of dark kombat-Mortal Kombat-tekken vs.) buna göre lag oldumu hemen anlarım.

    Test ettiğim oyunlar ;

    -The Elder Scrolls V Skyrim (Çok az lag var)
    -Super Street fighter Arcade Edition ( Lag yok)
    -Tekken Tag 2 Tournament (Lag yok)
    -Mortal Kombat 9 Komplete Edition (Çok az lag var)

    Can sıkıcı yanı oyundayken 2D to 3D yaptığımda belirgin bir lag giriyor. Yani oyunu oynayamayacağım cinsten. Keşke bu konuda çözüm olsa. Ama henüz gerçek 3D oyun testi yapmadım, çevirme olayı farklıdır bilirsiniz.

    -Altyazı olayına çare buldum zahmetli olsada, ilgilenenlere bilgi verebilirim. Ama keşke altyazı fontu değiştirme seçeneği olsaydı, biraz daha büyük olsa iyi olurdu.
    -Tv yi bir ara sabah kalkarken açık buldum. Halbuki zamanlayıcıydı vs. Kapalıydı neden oldu anlamadım ama artık stand by da bırakmayıp işim bitince fişi çekiyorum.
    -Menü yavaş evet, bilgisayardaki grafiği kasılması gibi.
    -Laptopu PC ye HDMI ile bağladım. Görüntüden çok memnun olmadım. Araştırmalarıma göre DVI veya VGA bağlantısıyla HDMI dan çok daha güzel görüntü elde ediliyormuş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların bana yardım etmesini rica ediyorum. Zira PS3 konusundada varsa yardım isterim.

    -Ayrıca Tv için elinizde kendi bulduğunuz Görüntü Settingsleri varsa yazarsanız çok sevinirim.
    Şimdilik bu kadar, başka sorusu olanlarıda cevaplarım. Saygılar.




    O değilde 6877k almadan bana pasif 3d yi övdüğün ,görüntü kalitesine taptığın bizimde senin bu dneeyimlerine güvenerek aldığımız pm ler hala saklı bende :) Şaka gibi ...

    cok guldum saka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ialim

    Merhaba Arkadaşlar,

    Öncelikle genelde insanların kararsız oldukları bir alan olan TV alımı konusu hakkında böyle yararlı ve karar vermeye yardımcı olan bilgiler verdiğiniz için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

    Ben yaklaşık 3 aydır TV araştırması yapıyorum, 660 ile başladım, 6007'ye kaydım, 760'a yöneldim ve en son bu konudaki okuduklarımdan sonra 6877'de kesin karar kıldım. Bunda arkadaşların bu TV'nin genel sorunlarının bir çoğunun düzeldiği şeklindeki yorumlarının büyük etkisi oldu. Tüm bu TV'lerle ilgili forumdaki konuların tamamını okuduktan sonra ( 3 aydır hergün okuyordum ) bugün bende aranıza aktif üye olarak katıldım.

    Ben youtube uygulaması ile ilgili bazı şeyler öğrenmek istiyorum, konunun başlarında bazı arkadaşlar youtube'den video izleyemediğini, bazıları gündüz izleyip gece izleyemediğini falan söylemişti. Bu sorunlar giderildi mi acaba?
    Ayrıca 6877'nin güncel yazılımlarını hangi linkten takip edebilirim yardımcı olabilir misiniz?

    Eğer nasip olursa bugün yarın TV'yi alıp kurtulacağım inşallah. Kurulum işlemlerinden sonra da henüz karar verememiş arkadaşlar için ilk izlenimlerimi paylaşacağım.

    ialim bende senin gibiydim :) hatta senden daha uzun süredir takip ediyordum pfl 47 6877 aldım tv gelmek üzere ama ben on gün kadar sonra göreceğim televizyonu ama içim rahat okadarını söyleyim bu sıkıntıdan kurtulmuş olmak bile güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinuyar

    04.02.2013 - 000.150.083.000 sürüm yeni güncelleme yayınlanmış

    metin merhaba bende 47 olanını aldım onunda güncellemesi aynı tarihli buldum bişey rica edebilirmiyim bunu nasıl yapacağımı çok basit bişekilde anlatabilirmisin çok fazla bilgim olmadığından soruyorum basitçe tarif edebilirsem anlayabileceğim şekilde çok memnun olurum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nymhepa

    quote:

    Orijinalden alıntı: metinuyar

    04.02.2013 - 000.150.083.000 sürüm yeni güncelleme yayınlanmış

    metin merhaba bende 47 olanını aldım onunda güncellemesi aynı tarihli buldum bişey rica edebilirmiyim bunu nasıl yapacağımı çok basit bişekilde anlatabilirmisin çok fazla bilgim olmadığından soruyorum basitçe tarif edebilirsem anlayabileceğim şekilde çok memnun olurum

    Ben Metin değilim ama şu şekilde oluyor
    Philips'in sitesinden indirdiğiniz zipli dosyadan autorun.upg dosyasını çıkartarak usb belleğe taşıyın. Usb belleği tvye taktığınızda yazılımı otomatik bulur ve yükseltmeyi yapar. Güncelleme bittikten sonra flash belleği tv'den çıkarın Tvyi kapatıp fişini prizden çekerek 2 dakika bekleyin sonrasında tvyi tekrar açın. Güncelleme tamam
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.