Şimdi Ara

--PHILIPS 42PFL6877K/12 GENEL KONU-- (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.212
Cevap
45
Favori
282.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Philips'e mail göndermiştim. Aşağıdakini yapmamı istemişler. Bu ayarda bir süre kullanır mısınız? Sanki pek sıkıntı kalmadı gibi bende...
    Ayarlar > TV Ayarları > Görüntü > Pixel Precise HD > HD Natural Motion > Minimum

Bu şekilde de çok hareketli videolar akıcılığını kaybediyor.

Peki ne yapmaliyiz o zaman? Sizi ayarlar nasıl? Memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Philips'e mail göndermiştim. Aşağıdakini yapmamı istemişler. Bu ayarda bir süre kullanır mısınız? Sanki pek sıkıntı kalmadı gibi bende...
    Ayarlar > TV Ayarları > Görüntü > Pixel Precise HD > HD Natural Motion > Minimum

Bu şekilde de çok hareketli videolar akıcılığını kaybediyor.

Peki ne yapmaliyiz o zaman? Sizi ayarlar nasıl? Memnun musunuz?

Çok hızlı hareketli sahneleri olan aksyion tarzı filmler falan olursa ayarı kapatıyorum. oyun oynarken kapatıyorum. belgeseldi komediydi; o tarz çok ani sahneelrin bulunmadığı şeyler açıyorum. bu şekilde götürüyorum. sürekli açık bıraktığımda çok ani sahnelerin sık olduğu filmlerde/dizilerde aşırı şekilde DSE gözleniyor ve can sıkıyor. en iyisi bu şekilde yapmak.

quote:

Arkadaslar smart tv üzerinden yabancı dizileri izlemek için bir uygulama var mı? Ya da site var mı? dizimag'dan izleyedim. Html5 destekliyor diye biliyordum.

PC'den önce Dizimag'e login olduktan sonra dizimag.com/html5'e git ve html5'e geç de. Daha sonra TV browser'ından aç login ol dizimag'e ve sonra istediğin bölümü aç. Full screen yapamıyorsun ama oynatıyor. Çoğu zaman buffer'lar doluyor galiba çat diye TV'ye restart atıyor. O iş cacık. En iyisi HDMI kablo ile Pc-Tv bağlantısı kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Shadows -- 5 Kasım 2012; 13:57:19 >

PSN ID: batuhanir

• Arkadaslar bende 6687 k 12 47 inc yeni aldik fakat bi kac sorun var lutfen bilgili arkadaslar yardim edebilirmi?

İlk sorunum su lig tv hd izlerken hd maclarda top sanki bugulu gibi nerdeyse hic gozukmuyor topa vurunca top bugulu bugulu gidiyor ve biraz gecislerde bugulanma var sanki nasil duzeltebilirim?

İkinci soru. İse tv yi acar acmaz bir guncelleme ekrani cikiyor guncelleme yapip yapmak istemedigimi soruyor. Simdi guncelleniz onemle tavsiye edilir diyor guncelleme yapmaliyim degilmi bi sikinti olmaz heralde hukuksal falan onay verdigimizde guncelleyecek direk cunki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Çok hızlı hareketli sahneleri olan aksyion tarzı filmler falan olursa ayarı kapatıyorum. oyun oynarken kapatıyorum. belgeseldi komediydi; o tarz çok ani sahneelrin bulunmadığı şeyler açıyorum. bu şekilde götürüyorum. sürekli açık bıraktığımda çok ani sahnelerin sık olduğu filmlerde/dizilerde aşırı şekilde DSE gözleniyor ve can sıkıyor. en iyisi bu şekilde yapmak.

O teknoloji iki kare arasına ara kareler ekleyip görüntüyü daha yüksek frameliymiş gibi gösterilmesini sağlıyor. Her TV de var hemen hemen. Birinde adı a ise diğerinde b. Ama hızlı sahnelerde hem kameranın net yakalayamamasından hem tv den kaynaklanan sebeplerden ötürü arada ara kare eklerken hata yapıyor ve rahatsız edici titrek bir görüntü oluşuyor.

İlk açtığınızda lan fena değilmiş yağ gibi kayıyor görüntü falan diyorsunuz ama arada düzgün çalışmayınca rahatsızlık veriyor. Ben tümden kapattım. Açmıyorum da. Görüntünün akıcılığı da normal geliyor.

• uydu yayınlarda kayan atyazıların zaman zaman titremesi neden olabilir çözümü varmıdır

ben cihazı bilgisayar monitörü olarak kullanıyorum. Bu şekilde çok memnunum. input lag hiç görmedim, oyun ve film performansından gayet memnunum.

Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlara 1 soru soracağım.

* Televizyonu kumandadan kapattığımda, ertesi gün tekrar kumandadan açmak istersem açılmıyor. Her ne kadar güç tuşuna basarsam basayım, fişi çekip tekrardan takmam gerekiyor. Bu sorun güncelleme ile gider mi yoksa servise mi başvurmalıyım?

Diğer bir sorum HDMI ile pc den 3d oyun veya film izleme deneyimi ile ilgili. Deneyen var mıdır? Varsa görüş bildirirse sevinirim.
    IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız diye 50 bin defa söyledik ama anlamadınız arkadaşım. Yiyorsa böyle burası bizim yerimiz. Az sonra otobüslerle hesaplar gelecek onlardan sabun yapicaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiamen

Arkadaşlar selamlar,

ben cihazı bilgisayar monitörü olarak kullanıyorum. Bu şekilde çok memnunum. input lag hiç görmedim, oyun ve film performansından gayet memnunum.

Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlara 1 soru soracağım.

* Televizyonu kumandadan kapattığımda, ertesi gün tekrar kumandadan açmak istersem açılmıyor. Her ne kadar güç tuşuna basarsam basayım, fişi çekip tekrardan takmam gerekiyor. Bu sorun güncelleme ile gider mi yoksa servise mi başvurmalıyım?

Diğer bir sorum HDMI ile pc den 3d oyun veya film izleme deneyimi ile ilgili. Deneyen var mıdır? Varsa görüş bildirirse sevinirim.

Stand by sorunu guncellemeler ile giderildi, son guncellemeyi kurarsaniz problem ortadan kalkacaktir

• Uydu kablosunu taktım ama ayarları beceremiyorum yardımcı olabilirmisiniz. binanın merkezi sistemi war kablolar uygun yerlere takılı. menude kayboluyorum
  • Genel olarak sayarsak hd goruntulerde buzlanma var futbol maclarinda top bi garip gozukuyor topa vurunca youtube da videolar cok kotu cikiyor bu iki sorunu tamamen olmasa bile minimuma indirgeyen lutfen yazsin ayrica youtube smart tv de actigim videolarin kalitesi inanilmaz kotu

HarmanKardonAVR165+HKTS16/BDP150 blurayplayer
    Atlanta HDBox+digiturkHD+DsmartHD
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • hakikaten tv de buzlanma var canımı sıktı fazlasıyla bu durum. nasıl çözeceğimi bilmiyorum. yayın kalitesi mi, kötü bir tv mi, yoksa hd uydu alıcıda mı problem var nedir bu bi bilen varsa yardım lütfen, please. ayrıca hd kanalda bu problem olmuyor belirteyim.
  • daha önce de şikayetlerinizi okumuştum ama bu donma bulutlanma ve akıcılık probleminin bu kadar göze batacağını tahmin etmemiştim gerçekten hayal kırıklığı oldu benim için akşam başka bi tv ile kıyaslıcam onda da varmı bakalım aynı problem :S

Orijinalden alıntı: cemo.erg

uydu yayınlarda kayan atyazıların zaman zaman titremesi neden olabilir çözümü varmıdır

bu sorun bende de var. ancak bazı kanallarda ve reklamlarda oluyor genelde. örneğin trt haber kanalında oluyor ama ntv de olmuyor
  • Arkadaslar İPhone da bulunan digiturkplay uygulamasının tv. Lerimize de eklenmesi için philips e mail gönderdim. Gerekli yere ilettiklerini söylemişler. Sizler de mesaj gönderirseniz daha etkili olabilir diye düşündüm.

• adamlar bi ambilight koyuyor malı satıyor tebrik etmek lazım.Ben yine pdl6907 yada 5507 ye yöneleyim başa döndük yine
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.