Şimdi Ara

Kutusuz: Lone Survivor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Survival Horror hayranı iseniz ve yeni bir soluk arıyorsunuz, tam yerine geldiniz.

• İnceleme çok güzel olmuş. Farklı bir oyunu tanıma fırsatı yakaladık, ağzınıza sağlık fakat 03:55'teki Twitter adresi yanlış olmuş.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • günümüzde az sayıda olan bir tür için çok güzel bir örnek.

bu arada kıyıda köşede kalıp gözden kaçabilecek yapımları da incelediğiniz Kutusuz programınız için de ayrıca teşekkür ederim.

• İnceleme harika! Oyun'da harika. Böyle oyunları görmeyeli uzun zaman oldu.Boyutu bir Google Chrome kadar...

• gerçekten etkileyici bir sunumu varmış. dead pixels oyununu da öneririm tek düze bir oyun olsada . ayrıca koca vidyoda karakterin 32 dişiyle sürekli sırıtmasından hiç bahsedilmemesi garip :)
  • bf3'ün grafikleri...şaka şaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: lie_coffin

gerçekten etkileyici bir sunumu varmış. dead pixels oyununu da öneririm tek düze bir oyun olsada . ayrıca koca vidyoda karakterin 32 dişiyle sürekli sırıtmasından hiç bahsedilmemesi garip :)

O 32 dişi değil ama :) Kendini hastalıktan korumak için taktığı maske :)

• quote:

O 32 dişi değil ama :) Kendini hastalıktan korumak için taktığı maske :)
    :D harbi ya sen söyleyince farkettim, gözler pikseli algılamıyorsa demek ki :)

• bu editörün diksiyonu çok iyi

• mobil platformlar icin de gelebilir bu oyun bence. zaten kontrolleri cok kolay.
  • Dh ekibi sonun da amca dayı oğullarına inceleme yaptırmayı bırakıp paraya kıymış sanırım. Güzel inceleme + oyun :)

• İnceleme çok güzel olmuş. Diksiyonunuz gerçekten çok iyi beril hanım :D Hiç ıılama eeeleme duymadım. İyi bir haber spikeri olabilirmişsiniz.

Ayrıca oyun iyi görünüyor. Steam da satılıyorsa pc için bu oyunsuz günlerde ilaç gibi gelebilir.
  • video incelemesi için tesekkürler...

• İncele için teşekkürler . Gerçekten çok açık ve net bir anlatım olmuş.
    Oyuna gelirsek oyun güzele benziyor ama ben gerilmeyi fazla sevmiyorum :D ama yinede bir denemek istiyorum.

• Beril Abla, sesin harika! Animeden çımış gibisin. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.