Şimdi Ara

Makyajlanmış Chevrolet Cruze yeni videolar ile detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Makyajlanmış Chevrolet Cruze yeni videolar ile detaylandı


     

    Otomobil üreticisi Chevrolet ülkemizde de çok satan modeli Cruze'un makyajlanmış yeni versiyonunu Güney Kore'deki Busan Otomobil Fuarı'yla birlikte görücüye çıkardı. Gençleri hedef alan the Code 130R ve Tru 140S isimli konsept modellerle birlikte tanıtılan 2013 model Cruze'da, ön kısım farlar, sis farları ve ızgara başta olmak üzere elden geçirilerek daha agresif bir görünüme kavuşturulmuş. Dış tasarım anlamında, ön kısımdan farklı olarak otomobilin arkasında ise dikkat çekici bir değişikliğe gidilmemiş.

     

    Kabini de güncellenen Cruze'da, özellikle dokunmatik olarak kontrol edilebilen MyLink bilgi-eğlence sistemi dikkatlerden kaçmıyor. Sedan, Hatchback ve Wagon olmak üzere farklı kasa konfigürasyonlarıyla sunulacak olan 2013 Cruze ile birlikte Chevrolet ayrıca 130 beygir güç üreten 1.7 Litre harcmindeki VCDi dizel motor seçeneğini de ürün gamına ekliyor.  

     


     


     


     


     







  • fena degil ama bir BMW de değil.

  • 1.7 litrelik dizel motorlu versiyonun ülkemize gelmesinin hiçbir yararı olmayacaktır çünkü 1.7 litrelik motor da %80'lik ÖTV diliminden nasibini alacaktır. Üstelik torku dışında benzinli seçeneğinden tek farkı yakıt tüketiminin az oluşu(ki araç alırken verilen yaklaşık 15-20 bin liralık fiyat farkını telafi etmek yıllar alacaktır) ve 6 beygirlik bir fark... Tasarım olaraksa bence arkaya el atılıp, özellikle arka stopların daha agresif bir hal alması sağlansaydı daha yerinde bir makyaj operasyonu olurdu diye düşünüyorum.

  • ön güzel olmuş ama zaten cruze'nin arka farları hantal duruyordu ki bunu değiştirmemişler?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    fena degil ama bir BMW de değil.


    Bmw olmasını bekleyen de yok zaten, ne alaka yani şimdi Bmw ile Chevrolet kıyaslaması ?

  • 1.4 Turbo motoru koysalar süper olur.

  • Buna makyaj denmez estetik amelyat denir adamlar ön tarafı komple değiştirmiş alınır.

  • Bu arabayı TR'ye ilk geldiğinde almıştım 100 km'de 13 litre yakıt tüketimiyle, yokuşlarda arkamdan selektör çekenlerle, sürekli öten frenleriyle başıma bela olmuştu.Şükürki takasta yok pahasına da olsa okutup kurtuldum, halen galeride duruyor araba adamlarda 6 aydır satamamışlar

    Bir kez daha bu arabayı almam, alıpta memnunum diyen 100 kişiyle konuştuysam 1'i 2'sidir. Tipine aldanıp gidip almayın başınıza bela almayın size bunu söyleyeceğim sadece. Açın şikayetvar'i okuyun bakın bakalım chevrolet ile ilgili neler yazılmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mindtrap

    Bu arabayı TRye ilk geldiğinde almıştım 100 kmde 13 litre yakıt tüketimiyle, yokuşlarda arkamdan selektör çekenlerle, sürekli öten frenleriyle başıma bela olmuştu.Şükürki takasta yok pahasına da olsa okutup kurtuldum, halen galeride duruyor araba adamlarda 6 aydır satamamışlarBir kez daha bu arabayı almam, alıpta memnunum diyen 100 kişiyle konuştuysam 1i 2sidir. Tipine aldanıp gidip almayın başınıza bela almayın size bunu söyleyeceğim sadece. Açın şikayetvari okuyun bakın bakalım chevrolet ile ilgili neler yazılmış.

    Kullanıcı yorumları önemli. Teşekkürler.

  • kullanan insanlar bu arabayı beğenmiyormuş ve tasarımı beğenilmiyormuş.

  • Arkadaşımda bu araç var. Çok özenip aldı aracı, çok uyardım yapma etme diye ancak.

    1.) si küçük motor az harcar yalandır aldanmayın. Araba 2.0 olsun 2 bin devirde 4. 5. viteste 90 la gidin. 1.4, 1.6 Olsun 4. 5. viteste 3 bin 3.5 de 90 da kullanın tüketim farkını görün.

    2.) Bu araçlarda 1.6 motor var araba çok yüksek devir kullanılmak zorunda benzini içiyor.

    3.) 2 tona yakın bir araç. Donanımları harika ama bu arabanın en az 2000-2500 cc dır hakkı.

    4.) Yokuşlarda tıkanıyor, yoruluyor.

    5.) Uzun yolda güvenip sollama yapılamıyor.

    6.) 2004 c5 2.0 hdi bu araca göre 6-7 litre daha az harcıyor siz hesaplayın gerisini


    NOT: Bahsettiğim yeni değil bundan önceki modelidir :)

  • Araba çok yakın arkadaşımda var, 13 litre filan da yakmıyor, şehir içi ortalaması 8 litre, Bolu'ya gittik geldik, 5.9 litre ortalama ile, uğraşırsanız 15 litrede yakar, tamamen kullanım ile ilgili bir durum, doğru vites ve doğru devir önemli, agresif kullanıma uygun bir araç değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    fena degil ama bir BMW de değil.

    chevroleti begendiğimden değilde merak ediyorum bi bmw olsa alabilcekmisin , bence hayır ..
    şimdi 2012 model bi bmw alamıyorsan,ki alamıyorsun eminim bundan boş konuşuyosun demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 1 Haziran 2012; 11:36:58 >
  • Bu araca verilen paryala,sokağa atılan para birdir...Performans sıfır,daha fazla yakıt tüken başka bir "C" (Hatta D) sınıfı bir araç varmıdır,merak ediyorum.

  • 1.7 dizel haricinde dogru düzgün yenilik yok ön far degiştirmeyle arabayı daha çok satacaklarını sanıyorlar...

  • cruze eski asi ruhunu kaybetmiş gibi duruyor özellikle ön tarafı arkada cok fazla degısıklık yok zaten...

  • astra ile aynı motor aynı şanzıman ne farkı varki sonuçta opel altyapısı. dış tasarım donanımda çok iyi. fren demiş bir arkadaş aspestsiz fren balatalarının sorunu ses yapması tüm araçlarda var o sorun. 1,6 lt eski nesil bir motorda şehir içi 10 lt -11 lt gayet normal bence sonuçta lpg alternatifi de var.

    hız için değil keyif için alınacak araç cruze

  • Gelsin bence incelelmeye değer.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Core2han

    Arkadaşımda bu araç var. Çok özenip aldı aracı, çok uyardım yapma etme diye ancak. 1.) si küçük motor az harcar yalandır aldanmayın. Araba 2.0 olsun 2 bin devirde 4. 5. viteste 90 la gidin. 1.4, 1.6 Olsun 4. 5. viteste 3 bin 3.5 de 90 da kullanın tüketim farkını görün.2.) Bu araçlarda 1.6 motor var araba çok yüksek devir kullanılmak zorunda benzini içiyor.3.) 2 tona yakın bir araç. Donanımları harika ama bu arabanın en az 2000-2500 cc dır hakkı.4.) Yokuşlarda tıkanıyor, yoruluyor.5.) Uzun yolda güvenip sollama yapılamıyor.6.) 2004 c5 2.0 hdi bu araca göre 6-7 litre daha az harcıyor siz hesaplayın gerisiniNOT: Bahsettiğim yeni değil bundan önceki modelidir :)


    Hocam sende ne yaptın 2 tona yakın diyorsun segmentine göre olsa olsa 1400 kg falan yani bi 100 de benden 1500 taş çatlasa ki imkan yok o kadar ağır olmasına





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Degisken

    1.7 litrelik dizel motorlu versiyonun ülkemize gelmesinin hiçbir yararı olmayacaktır çünkü 1.7 litrelik motor da %80lik ÖTV diliminden nasibini alacaktır. Üstelik torku dışında benzinli seçeneğinden tek farkı yakıt tüketiminin az oluşu(ki araç alırken verilen yaklaşık 15-20 bin liralık fiyat farkını telafi etmek yıllar alacaktır) ve 6 beygirlik bir fark... Tasarım olaraksa bence arkaya el atılıp, özellikle arka stopların daha agresif bir hal alması sağlansaydı daha yerinde bir makyaj operasyonu olurdu diye düşünüyorum.


    1.7 litre ise motor 1.6xx li birşeydir %80 ötv vuracağını düşünmüyorum TR de kimse bu arabayı almaz o zaman ötv oranı %37 olacaktır diye düşünüyorum

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.