Şimdi Ara

Battlefield 3'ün Premium Sistemi Onaylandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Haberlerimizi takip edenlerin bildiği üzere son günlerde Battlefield 3'e yönelik Premium sistem söylentileri gelmeye başlamıştı. Dün itibariyle sızan kılavuzun ardından Premium sistemi en nihayetinde onaylandı.

Konuyla ilgili onaylama, Battlefield serisinin resmi Twitter hesabı üzerinden geldi. Hesap üzerinden yayınlanan Tweet'te, Premium servisi adına detaylı bilgilerin 4 Haziran'da duyurulacağı belirtiliyor.

Servis hakkında dün sızan kılavuza http://buradan ulaşabilirsiniz. Resmi bilgiler için Electronic Arts'ın E3 sunumunu beklemeliyiz.

• Yavaş Yavaş Call Of Duty Olmaya Başladı.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni mi anladınız.Hepsi aynı ... laciverti zaten :)

Codta paralı dlc satıyor Eada
    Codta her yıl çıkarıyor Eada (Kimse çıkarmıyor demesin gizli sistemi kimse görmüyor her yıl ya battlefield yada medal of honor çıkıyor aynı motor ;) )
    Codta elite Eada premium

Kimse burada gelipte ea bıdı bıdı activision bıdı bıdı yapmasın hepsi aynı

• Bu oyunu bırakıyorum artık yeter ya yıllardır oynadığım seriden soğuttular beni.

• Beyler bir Valve bir de Rockstar(Blizzard yok,evet) bu ikisini koyun gerisini sallayın gitsin.

• valla iyiki max payne 3 ün multiplayeri var bu haberdeb sonra battlefield 3 oynanamaz sana harcadıpğım 268 saate yazıklar olsun

• Güzelim oyunun için ettiniz ea ve dice . Fifa olmasa şu originlede işim olmaz aslında. Bf3 için aldığım mw3'ten vazgeçtim 8 saat oynanma süresiyle silinmiş vaziyette duruyordu. Şimdi bf3 silip cod'a geçmeyi planlıyorum o derece oyuncu kaybediyorsun EA o derece.

• yahu almazsınız olur biter.. bu kadar mı zor!

• Oh bee, bu iyi oldu...zaten karkand 30 TL. 4 tane daha harita paketi geliyor bununla beraber.49€ dan satışı olacaksa makul.+ silahlar için kamuflaj, kostüm ve sunucularda slotlarda öncelik tanıması zaten premium olmanın hakkı olur.bence yerinde karar.umarım fazla kişi almaz premiumu.alacaklar zaten battlefield oyuncusudur coddan gelen bir kamyon çömez almaz.keşke premium için farklı sunucularda gelse,yada paralı..hiç değilse amatörlerle oynamayız.hala battlefield de doğuş bölgesinde yatıp adam vurup kill yapma mantığıyla oyun oynadığını sananlar var.bunlardan acilen temizlenmeli battlefield.
  • Ea ve Activision Yeni Dlc ve Yeni Premium Serverleri duyurmaya başladı.Ne iş arkadaş yakın bir oyun alınca multi için ayrıyetten 40 dolar daha vermek zorunda oluyoruz buda adamı KORSANA yöneltiyor.Zorla korsan oynatıyorlar ondan sonra Pc'de korsan var ee tabi olur korsan.
  • http://www.facebook.com/photo.php?
    fbid=387015691350546&set=a.168339663218151.54887.129386317113
    486&type=1&ref=nf

E3'te Bad Company 3 ve Mirror's Edge 2 duyurulabilirmiş hiç boşuna para vermeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spindual -- 31 Mayıs 2012; 12:28:49 >
  • Abi anlamadım ben.Paranız yoksa almayın diğer mapler neyinize yetmiyor ? Adamların free map vericeğini herhalde düşünmüyorsunuz.Bu oyununda ayakta kalması gerekiyor.Parası olan adam alır oynar ve eğlenir.Parası olmayan almaz yada parası olup almak istemeyende almaz.Size kalmış gelip söylenmeyin burda.

• Bu akdar enden abartıyosunuz 20 map silahlar ve bikaç esya daha bence makul bi fiyat 5 mapa 15 dolar veriyosunda 20mapa + diğerlerine bence uygun diye eüşünüyorum

• millet de hemen avukatlığa soyunmuş almayın olur biter falan,iyi de arkadaş adam benimle aynı map de serverda oynuyor para verdiği için farklı kıyafetler farklı silahlara sahip ne yani bu şimdi para tuzağı çocuk oyunlarının sistemlerini kullanıyorlar.

yakında zırh,fazladan mermi,yüksek damage silahları da satmaya başlar bu oyun firmaları.ama suç bizde almayız olur biter.
  • neden abartıyosunuz arkadaşlar ? expansion pack ları ve diğer eklentileri teker teker alcağınıza bikere 99 tl vermek çok daha ucuza geliyor. gayet iyi üstelik AC-130 ve birçok araç , kamuflajlar , silahlar , dog tag lar geliyorrr!!!
  • İşte Türkün farkı!

Yıllardır alışmışız beleş korsan oyun oynamaya, şimdi adamlar DLC çıkartınca oyunun .. nu çıkardılar diyosunuz. :) Adam eskisini oynayamazsın mı diyor sana?

Bence laf eden arkadaşlar yeni haritaları oynamak istiyor, para vermek istemiyor (yada parası yok) sonuçta böyle hasetlik çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.