Şimdi Ara

itunes satın alınanlar gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itunes de satın aldığım uygulamalar 1 saatten beri gözükmüyor hatta ücretsiz indirdiklerim yani hiçbiri gözükmüyor sizde de böylemi yoksa sorun sadece bende mi?
    gizlenmiş olabilirmi diye baktım ama gizli uygulamalar bile gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 30 Mayıs 2012; 21:39:46 >

• Evet bendede gozukmuyor, actiginiz konuyu gormeden ayni konu bende actim. Sanirim turkiye kullanicilarinda var bu sorun, amerika hesabimla girince calistinini goruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kory

Evet bendede gozukmuyor, actiginiz konuyu gormeden ayni konu bende actim. Sanirim turkiye kullanicilarinda var bu sorun, amerika hesabimla girince calistinini goruyorum.

bende düzeldi suan sorun yok türkiye hesabımdakiler gözüküyor
  • Bakiyim duzaldimi bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kory -- 30 Mayıs 2012; 23:26:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de az önce iPhone üstünden aldığım şarkı iTunes'ta gözükmüyor.
    Ayrıca iTunes'ta satın alacak parçaları da göstermiyor zaten

Güya Apple'ın olayı sorunsuzluk, peh.
  • "satın alınanlar" altında şu zamana kadar aldığım ve sildiğim hiçbir uygulama gözükmüyor. Hatta daha önce indirdiğim ve şimdi ücretli olan, telefonda yüklü olmayan uygulamaları aratıp bulduğumda uygulama fiyatı yerine "yükle" yazısı çıkıoyor ancak uygulama içerisine girince "ücret" çıkıyor. Halbuki daha önce indirdiğim için bedava alabilmem lazım. Sanırım bu sorun sadece bende değildir. Bilgisi olan?

Sanırım aynı sorun konu sahibinin daha önce başına geldiğine göre yaşanabilir bir sorun, ama ne zamandır düzelmedi. Kontrol eden bilgi verirse sevinirim.
  • Bende dün arkadaşımın accaountuna girip birkaç şey indircektim. Fakat dünden beri satın alınanlar açılmıyor. Bugün kaç kere denedim ama açılmıyor. Yükleniyor diye bekliyor, sonra yükleniyor yazısı kayboluyor ve app store dan atıyor beni. Bakalım düzelcekmi brkaç güne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım böyle bir sorun yaşayan pek yok? iTunes (PC) üzerinden daha önce satın aldıklarımı görebiliyorum ama telefon üzerinden göremiyorum hiçbir şekilde.
  • Bende de buna benzer bir sorun var satın aldıklarım ve ücretsiz indirdiklerim, üzerine indir deyince tekrar indiriyor ve daha önce indirdiklerimi çöp kutusuna taşıyor. Daha önce indirdiklerimin indirilmiş olarak gözükmesi lazım ama indirilmemiş gibi gözüküyor. Neden acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apache131 -- 29 Aralık 2012; 12:51:49 >
  • 45 tane şarkı satın aldım iki sorum var birinci iclouddan silinen şarkıyı tekrar indirme imkanı varmı ikinci satın aldığım parçalara itunes storede göster dedimde ücret çıkıyor yine satın alındı yazmıyor bazı şarkılarda satın alındı yazıyor sizdede durum böylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: payrox

45 tane şarkı satın aldım iki sorum var birinci iclouddan silinen şarkıyı tekrar indirme imkanı varmı ikinci satın aldığım parçalara itunes storede göster dedimde ücret çıkıyor yine satın alındı yazmıyor bazı şarkılarda satın alındı yazıyor sizdede durum böylemi

2 yada 3 hesabınız varsa bazen kafayı yiyor :) tr hesabından us hesabına geçince dil Türkçe ve İngilizce karışıyor :) bende 30 şarkı aldım. aldığım şarkılara iTunes app da görünce oynat yazısı çıkıyor. Diğerleri için satın al diyor. 2 ayrı hesap kullandığında oluyor sanıyorum çünkü dilleri bile karıştırıyor bazen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyrusefer -- 29 Aralık 2012; 23:16:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok tek hesabım var arada usa itunes store gidiyorum bazı şarkıları bulamıyorum itunesta sanırım us storedaki şarkıların hepsi türkiye storeda yok
  • arkadaşlar benim kafama bişey takıldı yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. şimdi itunes den 1 şarkı satın aldım diyelim bunu sadece iphone da mı dinleyebileceğim. itunes harici pc ye atıp winampdan dinleyebilecek miyim? bu konuda bilginizi varsa yardımlarınızı rica ederim.
  • Daha yeni 2 albüm aldım bende sorun yok görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Daha yeni 2 albüm aldım bende sorun yok görünüyor.

ben satın aldığım şarkıları satın alılanlarda görüyorum dinliyorum fakat itunes store da gezinirken satın aldığım albüm satın alındı diye yazmıyor ücreti çıkıyor sizdede durum böylemi
  • Aynı sorun AppStore dada mevcut bende indirilen uygulamalar indirildi derdi şimdi yeniden indiriliyor
    Arşivdeki Appler Store ile senkronize olmuyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç gün beklesem olurmu yada nasıl düzeltebilirim?
  • kory K kullanıcısına yanıt
    bir kaç gün beklesem olurmu yada nasıl düzeltebilirim?
  • Benim de İphone 5s, bir sürü uygulama satın aldım simdiye kadar ama neden PC'ye bağladığımda göremiyorum itunes'ta uygulamalarımı? En basitinden daha önce indirmeme rağmen isbank uygulaması gözükmüyor ama Garanti cep gözüküyor.
  • Böyle bir sorun bende yok hiçbir zaman olmadıda farklı bir nedeni vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.