Şimdi Ara

Hitman'in Yeni Videosu Multiplayerdan Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Takipçilerin bildiği üzere yaklaşık yarım saat sonra Hitman: Absolution'dan yepyeni bir video bizlerle olacak. Bu video adına Hitman hayranlarının aralarında tartıştıkları, IO Interactive'in dikkatini çekmiş olacak. Zira kendilerinden video adına bir açıklama geldi. 
     
         Bildiğiniz üzere video için ilk olarak yukarıdaki resim yayınlanmıştı. Resimdeki birden fazla karakter, akıllara multiplayer desteğini getirmişti. Fakat IO Interactive, bir düzeltme yaptı ve "Oyuncuların multiplayer adına konuştuklarını duyduk fakat bu yanlış. Bugünkü video multiplayerla ilgili değil." açıklamasını Twitter üzerinden yayınladı.
     
         Ne diyelim, beklemeye devam...








  • zaten adamlar da yapmazlar çünkü adamlar oyunu bozmamak ve oyunun yanlızcılığı korumak adına yapmıyor arkadaşlar yani multi niye yapılmadı diye bişey demeyelim yapmazlar zaten....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bugünkü videonun multiplayerla alakası olmadığını söylemiş adamlar. belki ilerde süpriz yapıp açıklarlar ne de olsa multiplayer modu olduğu zaman, oyunların daha büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynandığı bir gerçek...
  • bu oyun bari multisiz kalsın be iyice mokunu çıkarttılar kimseyle oynamak istemiyorum arkadaş kendimi oyunun içinde hissetmek istiyorum. mass efectin max payne in içine ettiler zaten hitman eksik kalsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 30 Mayıs 2012; 18:55:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.