Şimdi Ara

Dead Space 3 İçin Sular Isınıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Sadece saatler önce Dead Space 3 için ilk görüntünün ve logonun internet ortamına sızdırıldığını sizlere http://aktarmıştık. Oyuncular yeni Dead Space'in duyurusunu merakla beklerken, seriye yönelik bir çizgi roman duyuruldu.

Bir videoyla birlikte duyurulan çizgi romanda, Dead Space 3'teki karakterlerimizden birisi olması beklenen John Carver'in macerası konu alınıyor. Belirtilenlere göre bu çizgi roman, John Carver'in Dead Space evrenine girmeden önceki dönemini anlatacak. Yani bir nevi, eğer John Carver denildiği gibi Dead Space 3'ün karakterlerinden birisi olursa, Visceral Games üçüncü oyun öncesinde kafadaki tüm bilinmeyen ve merak edilenleri kaldırmak istiyor. İşte çizgi romana ilk video;

• Yağ üff Yağ bune yağ ıssac tam da alışmıştık şimdi yeni bir karkater he bakalım nasıl olcak inşallah hemen bunuda akılırız fragmana bakılırsa oyunun çok korkulu olacağa benziyo inşallah güzel olur hadi bakalım. :D :D
  • Ya abicim oyun çıksın artık delircem :D
  • Yeni karakter çok karizma umarım bir an önce duyrulur Dead Space 3.
  • buzul bir gezegen olsun hep oynarımm yeni karakteri çok sevdim

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aha kalbim durdu
  • isaac'i istiyorum ben arkadaş yaaa!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Just Cause 5 {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "
    BSC Misafiri
    30.05.2012 15:35:27
    "

"
    isaac'i istiyorum ben arkadaş yaaa!!!
    "

Kardeşim Isaac zaten oyunda olacak merak etme bu karakterde ona yardım edecek yani yeni oyun karakterimiz değil.Isaac ile oynarken bu gelen karakter ya bize yardım edecek yada yanımızda olacak.Ama kesin bir şey var oda oyunun baş karakteri Isaac Clarke
  • Sondaki ne la öle
  • videoya bi altyazı veya türkçe dublaj olsa iii olurdu
  • bence 1. ci serideki korku havasını yakalayacak.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bu sadece Co-op da yanımızda olacak birisi. Partnerimiz ama sadece Co-op dao lcak ve coüop da serinin d*konusuna paralel gidecek. panik yok. bene paniklemiştim ama gerçeği öğrendğimde tamam. İnşallah birilerini yardım etmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.