Şimdi Ara

Porsche Design P 9981 BlackBerry, Vodafone tarafından satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Porsche Design P 9981 BlackBerry, Vodafone tarafından satışa sunuldu






    Kanadalı RIM firmasının lüks cihaz segmentine yönelik olarak tasarladığı Porsche Design P 9981 BlackBerry modeli Vodafone tarafından ülkemizde satışa sunuldu. 




    Porsche Design P 9981 BlackBerry modelinde 1.2GHz hızında çalışan Qualcomm MSM8655 Snapdragon işlemci, 2.8 inçlik 640 x 480 piksel çözünürlükte ekran, BlackBerry 7.0 işletim sistemi, 768MB RAM, 8GB depolama kapasitesi, microSD desteği, 5MP kamera, NFC, GPS, WiFi şeklinde özellikler bulunuyor.




    Modelde paslanmaz çelik çerçeve, deri arka yüz, özel aksesuarlar ek olarak sunuluyor. İnternet erişimi ise sınırsız.




    Modele RED ve RED+ aboneleri faturalarına ek olarak 18 ay taahhütle ayda 256TL ödeyerek modele sahip olabilecek. Modelin satışa sunulduğu Vodafone bayileri şöyle:




    İstanbul: İstinye Park AVM, Bağdat Caddesi, Akmerkez

    Ankara: Panora AVM, ANKAmall AVM

    İzmir: Forum Bornova AVM, Karşıyaka

    Adana: Adana AVM, Atatürk Bulvarı

    Gaziantep: Gazi Muhtar Paşa Bulvarı

    Antalya: TerraCity AVM

    Kayseri: Sivas Bulvarı

     

    Perakende kanallarında ise 4300-4600TL arasında modeli satın alabilmek mümkün. 








  • http://www.youtube.com/watch?v=H42swrrn9KM

    BB Türkiye'de ürünleri çok güzel pazarlıyor, ünlüleri çok güzel kullanıyor.

  • Forumda takılan insanlara göre bu cihaz aptal işi.Ama sosyete de öyle değil bu işler.Büyük şehirlerin sosyeteleri, bu telefona sahip olmaya başladılar bile.Sadece çevresine taş.klı olduğunu göstermek isteyen insan sayısı Türkiye'de çok fazla malesef.

  • ego problemi olan orta halli zenginlerin almak isteyeceği bir ürün olmuş. sanki vertunun ucuz(!) versiyonu gibi :) lansmanı da doğru yerde yapmışlar bence.

  • Vertununda bununda tasarımı rezalet demekki bu tez bir gerçek zenginler sadece egoları ile hareket ederler tasarım ve güzellikten anlamazlar nerde pahalı ve moda onlar orada... bu paraya bir kaliteli cihaz ve bir bilgisayar alınır tabi ego bunlardan daha önemli..

  • 4300-4600 liraymış :D
    sabancı olsam kullanmam
  • Tasarımı ve üzerindeki Porche yazısı dışında ek bir özelliği yok. Hatta bir Xperia Neo bile değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetaktas

    ego problemi olan orta halli zenginlerin almak isteyeceği bir ürün olmuş. sanki vertunun ucuz(!) versiyonu gibi :) lansmanı da doğru yerde yapmışlar bence.

  • Çok parası olup harcama yapmayı bilmeyen kişiler için iyi fiyat.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanx
    http://www.youtube.com/watch?v=H42swrrn9KMBB Türkiyede ürünleri çok güzel pazarlıyor, ünlüleri çok güzel kullanıyor.


    beni niye çagırmadılar laa.. aylık 300 TL kadar bayılıyorum vodafone 'a çifte reddim varrrr :(

  • bu ürünü almak sobaya o kadar parayı atıp yakmakla aynı benim gözümde.

  • Bunu almak için önce bir Porsche sahibi olmak lazım :))
  • Belli bir kazanca ulaşmış insanlar prestijlerini ve dolayısıyla çevrelerini koruyabilmek için bu tarz pahalı ürünleri kullanmak durumundalar. Sırf bu telefonu kullandığı için milyon dolarlık iş kapanlar bile olabilir.

  • Vertu'dan sonra gördüğüm en iğrenç tasarımlardan biri.Porsche Design tasarlamış ama keşke tasarlamasaymış.Bunu alacağıma Blackberry 9900 alırım daha iyi.Tasarımı bundan daha iyi bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarGoS

    Forumda takılan insanlara göre bu cihaz aptal işi.Ama sosyete de öyle değil bu işler.Büyük şehirlerin sosyeteleri, bu telefona sahip olmaya başladılar bile.Sadece çevresine taş.klı olduğunu göstermek isteyen insan sayısı Türkiye'de çok fazla malesef.

    Teknik özellik olarak BB 9900'e benziyor, bu sebepten dolayı bu cihaza o kadar para verilmez.

    Tasarım olarak beğenmedim.
  • Yorumları okudumda nasıl bir geri düzeyde donanım haber okuyucuları oldugunu gördüm. Bu telefonu Türkiye'de yaşayan asgari ücretliler için veya sizin gibi teknoloji manyakları için yapmamışlar. Sizin zevkiniz bir telefon gördügünüzde önemli olan işlemcinin S4 mü veya Tengra 3 olduguna bakmaktır. Kararınızı işlemciye rame göre verirsiniz. En iyi donanıma bakarsınız. Çünkü siz teknolojik manyaksınız. Bir iş adamı bir telefon magazasına gittiginde eline bir gs3 alıp "hımm burda 4 çekirdek var bir de mali 400 var çok iyi oyun oynarım grafikleri süper hımm hd super amoled ekran var acayip film izlerim" demez. Her kesin kendine göre stili tarzı düşünceleri vardır. Sırf size göre iyi ve ya kötü diye yorum yapamaz yargılama yapamazsınız. Bu telefonun burada haberi olmasına gerek yok bana kalırsa çünkü hitap ettigi kitle çok farklı.

  • Valla unlu munlu de almaz bunu bence. Artik herkes iPhone a sardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendim benim bir blackberry´im var ve keşke onun yerine bende bu olsaydı.

  • biiiiiiiiiiiiiiiiiiii git ya bu telefon bu paraya :DDDD blackberry bak gittt :DDD

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahoron

    Yorumları okudumda nasıl bir geri düzeyde donanım haber okuyucuları oldugunu gördüm. Bu telefonu Türkiye'de yaşayan asgari ücretliler için veya sizin gibi teknoloji manyakları için yapmamışlar. Sizin zevkiniz bir telefon gördügünüzde önemli olan işlemcinin S4 mü veya Tengra 3 olduguna bakmaktır. Kararınızı işlemciye rame göre verirsiniz. En iyi donanıma bakarsınız. Çünkü siz teknolojik manyaksınız. Bir iş adamı bir telefon magazasına gittiginde eline bir gs3 alıp "hımm burda 4 çekirdek var bir de mali 400 var çok iyi oyun oynarım grafikleri süper hımm hd super amoled ekran var acayip film izlerim" demez. Her kesin kendine göre stili tarzı düşünceleri vardır. Sırf size göre iyi ve ya kötü diye yorum yapamaz yargılama yapamazsınız. Bu telefonun burada haberi olmasına gerek yok bana kalırsa çünkü hitap ettigi kitle çok farklı.

    Kardeş bence herkesi yanlış anlıyorsun. Donanım olarak bir sözümüz yok. Bende BB 9900 kullanıyorum. Burda abartı olan fiyatı. Tepkimiz buna. Yoksa tasarımı kimine göre güzel kimine göre kötü olabilir.
    Ama insanları "geri düzelde" diye soyutlaman çok yanlış ;)




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.