Şimdi Ara

Avea, TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu'nu ağırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Avea, TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu'nu ağırladı


     

    Türkiye'nin ilk ve tek lisanslı Araştırma-Geliştirme merkezine sahip olan Avea, TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu'nu ağırladı. Adana Milletvekili Necdet Ünüvar başkanlığındaki komisyon, Avea'nın Maçka'daki merkez binasında şirketin tepe yöneticisi Erkan Akdemir ve üst düzey yöneticiler tarafından ağırlandılar.

     

    Avea'nın genel merkezini gezen komisyon üyeleri, devam eden proje ve çalışmalar hakkında bilgi alırken aynı zamanda sektörle ilgili fikir alışverişinde bulundular. Sektöre katkı sağlayacak çözüm önerilerinin değerlendirildiği buluşmada Avea, devam etmekte olan teknoloji yatırımları ve ar-ge çalışmalarını hakkında komisyon üyelerini bilgilendirdi. Konuyla ilgili olarak Avea'nın bir numaralı ismi Erkan Akdemir şunları söyledi;

     

    "Avea olarak teknolojiyi insan için kusursuz hale getirmek, mükemmel ürünler ve yenilikçi hizmetler geliştirmek ve müşterimizin her türlü ihtiyacını önceden görüp karşılamak üzere çalışıyoruz. TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu'yla yaptığımız görüşmede, sektöre yön verecek projelerimizi paylaşmanın yanı sıra, sektörün büyümesi ve adil rekabet koşullarının sağlanması için regülasyon tarafında yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüşlerimizi de paylaştık. Yenilikçi hizmetlerin, yeni teknolojilerin insanlara ulaştırılması için, sektördeki tüm oyuncuların pazarın içinde kalması ve sağlıklı finansal koşullar içinde yatırımlarını sürdürmesi esas. Bir hizmet veya müşteri grubunu ayırmaksızın tüm tüketicilere yansıyacak bir vergi indirimin pazara büyük katkısı olacağına inanıyoruz."







  • Vodafone'dan Avea'ya geçiş yapmıştım ben.Tarifeleri oldukça başarılı.Teknolojik çalışmalarından haberim yok fakat tahminim bu yatırımlar havada kalır.Türkiye'de bu kişilerin düşündüğü alt yapının olduğuna inanmıyorum.Ülkemizde üzerinden çok uzun yıllar geçmesine rağmen sağlıklı 3G görüntülü konuşma yapabilen kaç kişi var?
  • Anca gezerler. Adam gibi vekil olsalar iletişim sektörünün gelişmesi, fiyatların düşmesine çabalarlardı.
  • boşuna heveslenmeyin,daha ne kadar ergi koyabiliriz diye geziyorlar
  • Avea için gurur verici güzel bir ağırlama olmuş, diledikleri ve vaadleri gerçekten etkileyici boyutlarda inşallah istenilenlere ulaşırlar herkez rahat eder..
  • Her zamanki gibi bıyıklar yakıyor ..

  • Şunu çok merak ettim bu fotoğraftaki binada Avea çekiyormu ki Yaptıkları teknoloji çalışmalarına sözüm yok ama önce şu çekim işini halletmeleri gerekiyor hala merkezde bir çok yerde hat çekmiyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.