Şimdi Ara

ASUS, Computex 2012 fuarında tanıtacağı teknolojilerin ipuçlarını verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS, Computex 2012 fuarında tanıtacağı teknolojilerin ipuçlarını verdi






    Gelecek hafta start alacak Tayvan'daki Computex 2012 fuarında firmaların tanıtacağı teknolojiler merakla beklenirken, ASUS ilk işaretlerini YouTube üzerinden yayınladı.




    43 saniyelik videoda Next Transformations sloganıyla bulut altyapısındaki değişime işaret ediliyor. ASUS'un akıllı telefon veya tablet modeli tanıtacağına dair bugüne kadar ortaya çıkmış bir bilgi yok. Muhtemelen ASUS bulut bilişim hizmetleri alanında büyük bir atılım yapmaya hazırlanıyor.




    ASUS hali hazırda kullanıcılarına tüm cihazlardan erişilebilen 2GB ücretsiz bulut depolama alanı, çevrimiçi müzik çalar hizmeti ve bulut yazdırma hizmetleri sunuyor. Fuarda Google Drive benzeri döküman düzenleme ve Spotify benzeri çevrimiçi müzik akışları hizmetleri de bunlara eklenebilir.




    İlerleyen günlerde ASUS'un daha fazla ipucu vermesi bekleniyor.

     















  • bizim averaj net hızımız 20 mgbite çıkmadan bulut mulut kullanılmaz türkiyede. yok dosya yüklemeyle uğraş yok indirmeyle uğraş harici harddisk alırım onlarla uğraşacağıma ayrıca internet ortamındaki hiçbirşey elimin altındaki kadar güvenli olamaz
  • Kim nederse desin gelecek bulut teknolojisinde
    Google drive a o kadar alıştım ki hayatımın bir parçası oldu. Tavsiye ederim.
  • Seslendiren kişi biraz fazla kasmış :)
  • Asus bu konuda başarılı olursa ne mutlu, açıkcası bizim tarafımızdan bakıldığındada bulut depolama teknolojilerinin gerektiğinden ne kadar önemli bir teknoloji olduğu görülüyor v etavsiyede ederim, tabi bunların hepsi geliştirilebilir teknolojiler hayırlısı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.