Şimdi Ara

Fujifilm s2950 mi Nikon l310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar yakın bir vakitte dijital bir fotoğrafmakinası alamka itiyorum hekezin kullandığı gibi aada sıada bir yeege gittiğimde amatör olarak fotoğraf çekecek bir makina arıyorum aklımda fujıfilm s2950 ve nikon l310 modellereri var sizce nasıl makina bide 550-600 tl bütçem var bu bütçeye nasıl bir makina alabirim değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşşürler.

• kimse yorum atmamıs bi baksanız lütefen
  • s2950 kullanıyorum güzel bir makina , ama kesinlikle sadece giriş seviyesi içindir .Diğer dediğiniz makinayı bilmiyorum , üstad lar cevap verir umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53muco53

Arakadaşlar yakın bir vakitte dijital bir fotoğrafmakinası alamka itiyorum hekezin kullandığı gibi aada sıada bir yeege gittiğimde amatör olarak fotoğraf çekecek bir makina arıyorum aklımda fujıfilm s2950 ve nikon l310 modellereri var sizce nasıl makina bide 550-600 tl bütçem var bu bütçeye nasıl bir makina alabirim değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşşürler.

Merhaba. Çok aceleniz yoksa makine almayı biraz erteleyin derim. 600 tl'ye dslr-like almaktansa biraz daha bekleyip üzerine para ekleyip dslr sınıfı bir makine almanızı öneririm. Dslr-like alanların %95'i tatmin olmayıp dslr almaya niyet ediyor. 600+600=1200 tl ile canon 1100d alabilirsiniz mesela.
  • İkisi de berbat makine. İlla bu sınıf alacaksan paraya kıyıp sıfır Panasonic FZ150, yada eskilerden ikinci el Fuji s6500fd veya Panasonic FZ50.
    Kalan tüm modeller tırt.

Yada ikinci el DSLR al. Bence böyle yap.
  • yorumlarınız için çok teşşkürler.bu iki makina çok mu kötü çünkü ben pek fotoğrafla uğraşan biri deiğilim yani bir makinaya 1200 tl vermeyi pek düşünmüyorum yani bana 550-600 tl arasında alabieceğim bir makina önerirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53muco53 -- 28 Mayıs 2012; 17:34:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

İkisi de berbat makine. İlla bu sınıf alacaksan paraya kıyıp sıfır Panasonic FZ150, yada eskilerden ikinci el Fuji s6500fd veya Panasonic FZ50.
    Kalan tüm modeller tırt.

Yada ikinci el DSLR al. Bence böyle yap.

FZ150 nin çok övüldüğünü gördüm.

Nerelerde var en ucuz. Ben 1300TL civarına 12 taksit + 3 ay erteleme gördüm en fazla.

Ayrıca bu DSLR larda gövde + 1cm makro ile 24x zoom arası çekim lensleri kaça patlar. Uygun bir DSLR var mı yani.
  • l310 da iyi makinedir.s2950 de iyi makinedir araştır kardeşim biraz sana uygun fiyat hangisi ise onu al 1000 tl nin üzerine çıkabiliyorsan slr makine alman daha mantıklı olur.Direkt slr bir makine ile başlarsan fotoğraf çekmek daha keyifli olacaktır.

Edit: Pardon yorumunu okumamışım o zaman ben sana 500-600 arası iyi bir makine bakayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaplan -- 29 Mayıs 2012; 17:10:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.