Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ▼INTERNET AĞINDA SON DURUM ▼ DH ®

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: ▼INTERNET AĞINDA SON DURUM ▼ DH ® Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fernsehn

22 Haziran 2007; 17:09:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İzmirdeyim,gmail ve hotmaili doğru dürüst kullanamıyorum

aston

22 Haziran 2007; 23:56:26 

güzel bi çalışma olmuş kullanıcılar açısından nerde ne tür bi sorun olduğunu görülebiliyor

MONSTER T74HEL801
SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

takasihi

25 Haziran 2007; 11:44:32 

SLM BENİM AİRTİES RT-205 128 MBPS WİRELESS ADSL 2+ 1PORT MODEM İM VAR AMA KABLOSUZ AĞ KURAMIYORUM.ÖRNEK LEOTOPLA BENİM BİLGİSAYARI BAĞLAYAMIYORUZ.ÇÜNKÜ BİLMİYORUM NASIL BAĞLANCAK BİLENLER LÜTFEN YAZSIN.ÇOK LAZIM AĞ ÜZERİNDEN OYUN OYNUCAM ARKADAŞLA

serkan8131

5 Ekim 2007; 0:34:50 

BEYLERRRRR DİKKAT DİKKAT......BENİM SORUNUM ŞU.2007 MARTTA ADSL BAĞLATTIM.İZMİRDEYDİM İSTANBULA NAKİL YAPTIM HAZİRAN AYINDA.SONRA TEKRAR OKUL DÖNEMİ BAŞLAYINCA YENİDEN İZMİRE NAKİL ETTİRDİM .ŞU AN NETİ KULLANABİLİYORUM.1024 4GB LİMİTLİ BAĞLANTIM VAR.SORUNA GELECEK OLURSAK BEN TARİFE DEİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTİYORUM.BANA ŞU DENİYOR SİSTEMDE YENİ ÜYE GİBİ GÖZÜKÜYORMUŞUM 2 AYLIK BEDAVA ÜYELİK ZIMBIRTISI VARYA ONDAN YARARLANIOMUŞUM GİBİ GÖZÜKÜOMUŞ.AMA BEN O HAKKIMI DOLDURALI 4 5 AY OLDU .AMA SİSTEMDE ÖLE GÖZÜKÜOMUŞ.ONUN İÇİN LİMTİSİZ TARİFEYE GEÇİŞ YAPAMIORUM ANKARAYI BİLE ARADIM OLMUO.MÜŞTERİ HİZMETLERİDE BİZ BİŞE YAPAMIORUZ DİYOR.BEN BU TTNETE NEDİM YAW BÖLE HİZMET OLMAZ OLSUN... BU SORUNLA KARŞILAŞAN VEYA ÇÖZÜM YOLUNU BİLEN VARSA MİNETTAR OLURUM ULAŞABİLECEĞİM VE SORUNU HALLEDEBİLECEĞİM TEL VARSA DA YAZIN TTNETLE İLGİLİ ....ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER

mazoli

14 Temmuz 2008; 19:30:38 

arkadaslar beni 10 gündür cıldırtan bi konu var ve yardıma cok ihtiyacım var yeni bir eve tasındık ve ev arkadasımın dahan önce kullandığı kablonet modem net master la birlikte geldi o bir sene boyunca bu modemden 2 kisi interneti kullanıyordu ve hic bir sorun yoktu fakat biz simdi 2 kisi internete girmek istedigimizde bunu yapamıyoruz arkadasımın bilgisayarına daha fazla veri giderken bana gelen gidenden az oluyor ben tek basıma baglanmak istedigimde ise hic bir sorun olmuyor önce sorunun cogaltıcıdan kaynaklandıgını düsündük ve yeni bir tane aldık fakat benim pc gine internete girmedi daha sonra pcme format attım fakat sorun yine düzelmedi gene arkadasımın pc si girerken benimkine veri daha az geliyor ve sayfayı 3 dakikada acıyor acaba sorun nerden kaynaklanıyor kablonettenmi yoksa bizdenmi bir hata var nolur bana bu konuda yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: ▼INTERNET AĞINDA SON DURUM ▼ DH ® Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS S6F Dizüstü bilgisayar
Deri kapli bir dizustu bilgisayara ne dersiniz?
Football Manager Live video
En iyi menajer benim demek,hiç kolay değil!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar