BEYLERRRRR DİKKAT DİKKAT......BENİM SORUNUM ŞU.2007 MARTTA ADSL BAĞLATTIM.İZMİRDEYDİM İSTANBULA NAKİL YAPTIM HAZİRAN AYINDA.SONRA TEKRAR OKUL DÖNEMİ BAŞLAYINCA YENİDEN İZMİRE NAKİL ETTİRDİM .ŞU AN NETİ KULLANABİLİYORUM.1024 4GB LİMİTLİ BAĞLANTIM VAR.SORUNA GELECEK OLURSAK BEN TARİFE DEİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTİYORUM.BANA ŞU DENİYOR SİSTEMDE YENİ ÜYE GİBİ GÖZÜKÜYORMUŞUM 2 AYLIK BEDAVA ÜYELİK ZIMBIRTISI VARYA ONDAN YARARLANIOMUŞUM GİBİ GÖZÜKÜOMUŞ.AMA BEN O HAKKIMI DOLDURALI 4 5 AY OLDU .AMA SİSTEMDE ÖLE GÖZÜKÜOMUŞ.ONUN İÇİN LİMTİSİZ TARİFEYE GEÇİŞ YAPAMIORUM ANKARAYI BİLE ARADIM OLMUO.MÜŞTERİ HİZMETLERİDE BİZ BİŞE YAPAMIORUZ DİYOR.BEN BU TTNETE NEDİM YAW BÖLE HİZMET OLMAZ OLSUN... BU SORUNLA KARŞILAŞAN VEYA ÇÖZÜM YOLUNU BİLEN VARSA MİNETTAR OLURUM ULAŞABİLECEĞİM VE SORUNU HALLEDEBİLECEĞİM TEL VARSA DA YAZIN TTNETLE İLGİLİ ....ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER
arkadaslar beni 10 gündür cıldırtan bi konu var ve yardıma cok ihtiyacım var yeni bir eve tasındık ve ev arkadasımın dahan önce kullandığı kablonet modem net master la birlikte geldi o bir sene boyunca bu modemden 2 kisi interneti kullanıyordu ve hic bir sorun yoktu fakat biz simdi 2 kisi internete girmek istedigimizde bunu yapamıyoruz arkadasımın bilgisayarına daha fazla veri giderken bana gelen gidenden az oluyor ben tek basıma baglanmak istedigimde ise hic bir sorun olmuyor önce sorunun cogaltıcıdan kaynaklandıgını düsündük ve yeni bir tane aldık fakat benim pc gine internete girmedi daha sonra pcme format attım fakat sorun yine düzelmedi gene arkadasımın pc si girerken benimkine veri daha az geliyor ve sayfayı 3 dakikada acıyor acaba sorun nerden kaynaklanıyor kablonettenmi yoksa bizdenmi bir hata var nolur bana bu konuda yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn