fatihte oturuyorum dün öğlenden beri adsl e giremiyordum santralde sorun varmış 1 günde anca yapabildiler hala sorunlar var telekom seni japonya bile alsa düzeltemez kusura bakma
beyler ben bişe sormak istiyorum ben 1mb 3gb kotalı internet bağlattım şimdi benim 2 yıllık sözleşmem var ilk 2 ay fatura gelmicekmiş peki ben bu 2 ay içerinsinde sınırsız download yapabilcekmiyim ?
fatihte oturuyorum dün öğlenden beri adsl e giremiyordum santralde sorun varmış 1 günde anca yapabildiler hala sorunlar var telekom seni japonya bile alsa düzeltemez kusura bakma
Aynen biz de Fatihde oturuyoruz dün akşam 6 dan gece 12 ye kadar uğraştım modemi yeniden kurdum sildim denemediğim şey kalmadı ,bi yandan bu olasılıkta aklıma gelmemiş değildi Neyse şu an girebiliyoruz Allahtan.
arkadaşlar kuşadasındayım ve bağlantım berbat hız testi sonucum 862 kb olmasına rağmen sayfa açılımları inanılmaz uzun sürüyor sizde durum nedir...???...
1024 bağlantıya göre 862 kb iyi değer. Bende izmir/göztepedeyim sadece dh çok yavaş geç açılıyor diğer sitelerde ve indirme hızında bir problem yok
başka sitelerde de denedim hatta pc nin gelişmiş bağlantı ayarlarını kontrol ettim o da yetmedi gittim dizüstü pc yi getirip onu bağladım o da yetmedi evdeki diğer modemi bağladım sonuç hep hüsran...ilginç bir durum...
Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Race Driver Grid
arkadaşlar kuşadasındayım ve bağlantım berbat hız testi sonucum 862 kb olmasına rağmen sayfa açılımları inanılmaz uzun sürüyor sizde durum nedir...???...
ado nocam cfospeed yüklesen belki işe yarayabilir.windowstan daha iyi bir trafik düzenlemesi var.emule açıkken 10 upload ile nette dolaşmak işkence gibiydi ama cfos yükledim 20-25 arası upload yapıyorum ve net daha hızlı şu anda
öncelikle herkese merhaba ben bu forumda yeniyim internet bağlantımda sorun var modemimde internet ışığı yanmıyor hattım kapndığını düşünerek 444 0 375 nolu telefondan adsl destek servisini aradım bana modemimde problem olduğunu hattımın açık olduğunu söylediler modemi başka bilgisayarlarda denedim çalışıyor kendi bilgisayarımda başka modem deniyorum yine internet yok hattım açıksa internet ışığının yanması gerekmezmi bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim