Şimdi Ara

CİTROEN SAXO 1.5 DİZEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CİTROEN SAXO 1.5 DİZEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KULLANANLAR + LARINI VE - SİLERİNİ HAKKINDA YORUMLARA İHTİYACIM VAR.

• araba hakkında bildiğim tek şey.

traktörden bile daha fazla motor gürültüsü oldugudur.
  • Yalnız bu konuda aralıklı olacak açılıyor devamlı sağlam kalmışsa al dostum
  • Adam gibi yakit kullanilmissa alinasi bir arac, atmosferik dizel oldugu icin onyarilarim vardi ama gecenlerde surdugumde gayet yeterli bir arac oldugunu anladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense bu aracın ismini okuduğumda yüzümde istemsiz bir tebessüm oluşuyor :)
  • Atmosferik kara düzen dizel, sıkıntısız araba. 10 numara yağ koy yürüsün. Traktör gibi çalışır(abartma yok), 45lt mazotla şehir içi en az 750-800 km gidersin abanmadıkça. Performans olarak tatmin etmeyebilir, getir götür aracı olarak bakacaksınız..
  • malum sitede bir araba ilanı gördüm bu araçla ilgili aynen şöyle:
    ''İyi bir Saxo size her şeyi unutturabilir!!!''Evet aynen böyle.
    ilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhan1923 -- 26 Mayıs 2012; 19:55:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversitedeyken hayalimdeki arabaydı...2000 yılların başı...

CİTROEN SAXO 1.5 DİZEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
  • bende almayı düşünüyorum bu araçtan. amacım sadece ekonomi. kullananların yorumunu bekliyorum.
  • kara mazota vurulmamışını bulmak zor kalona yagı ile çalıştıranlar bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

kara mazota vurulmamışını bulmak zor kalona yagı ile çalıştıranlar bile var.

sidiklede çalışıyor arada performans isteyenler için bire bir

dayım 3 yıl kullandı bu aracı. yılda 20-25 bin km 10 numara yağla kullandı. biraz performansı düştü ama sorun yoktu, nerdeyse bedavaya gidip geliyordu

tavsiye ederim, ben basmam sadece gideceğim yere götürsün diyenler, ekonomi isteyenler için.

• bugün 2000 modelini kullandım valla şaşırdım ...küçük olması sebebiyle heryere parkettim ....dizel olması ve şehir içinde lokum...tek kötüsü klima yoktu yaz ayında sorun olur...fiyatıda cok ucuz...
  • bende 95 model dizel laguna vardı 240 binde hiç ellenmemişş ve hor kullanılmış 2003 trafiğe çıkış tarihi idi

motoru duman atma ve hafif çekiş düşüklüğü dışında gayet iyiydi turbosuzlugun verdiği yokuşlarda bayılma olayınıda saymazsak sanırım benım aracta ya cok az yada hıc kotu yakıt kullanılmamıştııkı yolda kalma vs yasamadım hıc

:( lagunamın saglam ve arızasızlıgını özledimmm özelliklede az yakışını Kalbimdesin...

sanırım tekrar alırsam 1.9 dti alıcagım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.