Şimdi Ara

redsn0w + Rocky Racoon ile iPhone 4 iOS 5.1.1 (9B206) UNTETHERED Jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --- Absinthe 2.0.0 ve 2.0.1 de sorun yaşayan iPhone 4 kullanıcıları için alternatif untethered jb yoludur.---
    --- iPhone 4 iOS 5.1.1 (9B206)'de sorunsuz olarak Untethered yapabilirsiniz.---

1 - Öncelikle redsn0w_win_0.9.11b4 ile tethered jb yapın. (Linkler altta) Telefon açılınca Cydia beyaz ikonlu olacaktır ve çalışmayacaktır.
    2 - redsn0w üzerinden Just Boot edin.
    3 - Cydia'ya girin güncellemeyi bekleyin. Manage>Sources>Cydia/Telesphoreo> Listeden "Rocky Racoon 5.1.1 Untether" i bulun. Güncelleme bitmezse ve boş sayfa gelirse Cydia'yı kapatıp tekrar açın. Yine aynı yere girin.
    4 - Rocky Racoon 5.1.1 Untether'i kurduktan sonra Reboot edin.
    5 - Untethered JB hazır...

Absinthe de çok fazla hata geliyor. iPhone 4 kullanıcıları bu yolu denesin. Bu işlem için Restore'ye gerek yok. Telefon üzerinden ya da iTunes'den güncelleme yaptıktan sonra bu işlemi yapabilirsiniz.

Not: iPhone 4 iOS 5.1.1r1 (9B208)'de denenmemiştir. Deneyen olursa cevap yazarsa sevinirim. iOS 5.1.1 (9B206)'da sorunsuz çalışır.
    Not2: iPhone 3GS ve iPad 1 'de de bu yöntem çalışıyor denendi.
    Not3: 4S, iPad2, New iPad'de çalışmaz.

redsn0w_win_0.9.11b4 > LİNK
    redsn0w_win_0.9.11b4 > ALTERNATİF LİNK

Ekran görüntüleri:

redsn0w + Rocky Racoon ile iPhone 4 iOS 5.1.1 (9B206) UNTETHERED Jailbreak  redsn0w + Rocky Racoon ile iPhone 4 iOS 5.1.1 (9B206) UNTETHERED Jailbreak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eL1te -- 26 Mayıs 2012; 21:35:46 >

• milletin yorumlarına güvenip güncelledik,sorun üstüne sorun sanırım senin yöntemi denicem bende..
  • Restore ye gerek kalmadan jb yaptım arkadaşlar. Siz de deneyebilirsiniz.
  • Redsnow ile tethered yaparken telefon ekranında yazıların yukarıdan aşağı aktığımı kısımda error verip kalıyor neden olabilir ? İphone 4 ios 5.1 cihaz yoksa illa 5.1.1. yapmam gerekiyormu cihaz uygulama dolu restore yapmak istemiyorum :(
  • 5.1.1 yükleyip deneyin. Restore çekmenize gerek yok. Yedek alıp güncelleme yapın ve redsn0w ile tethered jb yapın.
  • Bunu deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazım 5.01 direk 5.1.1 tether denesem yer mi çünkü 2 gündür bir türlü cihazı update edemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.1.1 upgrade etmeden 5.1.1 tethered uygulanmaz.
  • peki i tunes dışında yazılım güncellemenin bi yolu yok mu
  • Malesef yok fakat C:/Windows/System32/drivers/etc içindeki hosts dosyanıza 74.208.10.249 gs.apple.com ekleyerek bir de deneyin güncellemeyi.
  • yok yine aynı hata sanal xp kuruyorum bi de öyle deneyeceğim
  • Merhaba,
    Yeni İpad için uygulanabiliyormu
    tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocanx

Merhaba,
    Yeni İpad için uygulanabiliyormu
    tşkler

Malesef bu yöntem iPhone 4'de çalışıyor. Diğer A4 cihazlarda da denemedim. New iPad için Absinthe 2.0.1 ile jb yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eL1te -- 26 Mayıs 2012; 16:12:01 >
  • Teşekkürler
  • Şu anda 5.0.1 versiyonunda 04.10.01 baseband'a sahip iPhone 4'ü gevey ile kullanıyorum.

Baseband'ı koruyarak 5.1.1 e geçip untethered jailbreak yapabilir miyim ?

Eğer yapabilirsem hangi yolu izlemem gerekiyor (sn0wbreeze, redsn0w, iReb) ve gevey bir sıkıntı çıkartır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 26 Mayıs 2012; 16:28:17 >
  • Simkilitli 3gs kullandigim icin bende bu you denedim Gayet iyi calisiyor fakar 3gs kullanicilarina 5.1.1 tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absinthe 2.0.1 ile buna gerek kalmadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

Absinthe 2.0.1 ile buna gerek kalmadı sanırım.

Az önce telefon üzerinden update edilmiş bir ip4 ile denedim absinthe yine hata verdi ve kapandı. redsn0w ile denedim sorunsuz çalıştı.

Burda dikkat çekmek istediğim konu restore etmeden jb yapabiliyorsunuz. 2 telefonda denedim sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcluite

quote:

Az önce telefon üzerinden update edilmiş bir ip4 ile denedim absinthe yine hata verdi ve kapandı. redsn0w ile denedim sorunsuz çalıştı.

Burda dikkat çekmek istediğim konu restore etmeden jb yapabiliyorsunuz. 2 telefonda denedim sorun yaşamadım.

Dün iPad 1'imi iPad üzerinden 5.1 den 5.1.1 e güncelledim ve Absinthe 2.0 ile jailbreak yaptım ve veri kaybına uğramadım hiç de bir sorunda yaşamadım.Burada dikkat çekmek istediğim konu aslında biraz da şans meselesi yada iDevice'nıza bağlı olarak değişiyor olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eXcluite

quote:

Dün iPad 1'imi iPad üzerinden 5.1 den 5.1.1 e güncelledim ve Absinthe 2.0 ile jailbreak yaptım ve veri kaybına uğramadım hiç de bir sorunda yaşamadım.Burada dikkat çekmek istediğim konu aslında biraz da şans meselesi yada iDevice'nıza bağlı olarak değişiyor olabilir.

Ben seri numarası yada başka bir veriden kaynaklı sorun olduğunu düşünüyorum. Dün kendi ip4'üme restore çekip absinthe denedim 6 denemeden de olumsuz sonuç aldım. Sürekli farklı hatalar verdi. Belki de PC den kaynaklıdır bilemiyorum. Win7 64 bit var. XP kullananlar sorun yaşamıyor ama bazı PC ler sorun yaşıyor.

Başka bir yol da restore'den sonra yedeklemeyi geri yüklemeden önce sıfır telefonda Absinthe uygulamak. Bunda da başarı elde edenler var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.