Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: yardım talebi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: yardım talebi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
badbug

18 Şubat 2007, 16:54:52  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

format attımm tüm dirverlerı yükledim broadcom yazanı modemi fln ama kablolu olrak internete giremiyorumm bağlanmış gözüküyo ama sayfalar açılmıyo ne ip belli olmuş ne bişey delli olcam neden olur sizce yardımcı olursanız sevinirm yerel ağbağlantıs kablosnu takınca bağlanmış oluyo fakat 100 mph yazıyo yani mümkün diil öle bişi zaten

Kestenbetsa

25 Şubat 2007, 9:27:40  

Selamlar arkadaşlar,
bende değil ama bir arkadaşımda dell inspiron 6000 var. kendisi bilgisayarlardan anlamaz diyebilirim. sadece word, exceldeki ufak tefek işleri için ve birazda internete girebilmek için almıştı. bende daha önce hiç laptop kullanmadım.
şimdi bu notebookla birlikte hp psc 1410 yazıcı+tarayıcı aldı. fakat wordde bir yazı çekmek istediğinde (bu genellikle ilkokulların yıllık ders planları oluyor), yazının herhangi bir yerinde (bu bilgisayarın veya yazıcının kafasına göre değişebiliyor, emin değilim), wordde sağ alt köşede "bu belge yazdırılamadı" uyarısı çıkıp yazdırmayı kesiyor. bu kesme işlemi sayfanın içinde bir yerlere denk geliyor, yani bir sayfayı bitirip ondan sonra yazdırmayı kesmiyor.
bilgisayarı aldığı yere geri götürdük, hiç ilgilenmediler diyebilirim. yaptıkları tek şey yazıcıyı başka bir bilgisayara bağlayıp bu belgeleri yazdırdılar ve sorunsuz çalıştı. bende laptopu işyerindeki hp deskjet 1220c'ye bağladım (sadece yazıcı) sorunsuz çalıştı, benim evdeki hp deskjet 845c'ye bağladım (sadece yazıcı) sorunsuz çalıştı.
artı bilgisayarı aldığı yere geri götürdüğümüzde ben başka bir psc modeline bağlayıp denemelerini istemiştim ama şimdi hatırlamadığım bir nedenden ötürü reddettiler.

öğrenmek istediğim şey bu problemi başka yaşayan var mı? veya gidermek için ne yapabiliriz?
Şimdiden teşekkürlerimle...

casper576769

3 Mart 2007, 24:41:11  

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var........
cd ile format attım ve hdd yi ikiye böldüm ancak kablosuz ağdan internete bağlanmıyor... birazdan sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyecem sonucu yazarım ama zannetmiyorum düzelsin:(
kont bilgisayardan almıştım mail attım aldıgınız yerle irtibata geçerek istanbula gönderin diyor tekrar ctrl+f11 özelliğini yükleyelim diyorlar ama garantiye girmezmiş 35dolar+kdv diyorlar.......
ne yapsam karar veremiyorum. dell'irecem

casper576769

3 Mart 2007, 13:07:47  

arkadaşlar olmuyor.................
yükledim bu sefer hata veriyorkablosuz sıfır yapılandırmayı başlatın diyor anlamadım()
kablosuz bağlantım çalışmıyorrrrrrrrrrrrr
lütfen bi cevap yazın....
ne yapmam gerek

Q-Latin

3 Mart 2007, 15:39:19  

Arkadaşlar laptobumda daha önce yaşamadığım bir sorun yaşıyorum.Bluetooth özelliğim çalışmıyor.Bir kaç kez düzeltebilmek için format attım ama hiçbir faydası olmuyor.Dell'in sitesinden bluetooth driverlarını indirdim,kurmayı deniyorum ama olmuyor.Yükleme başladıktan kısa bir süre sonra bluetoothu aktifleştirmem için ''Fn+F2'' tuşlarına basmamı söylüyor,basıyorum bluetoothu açıyorum(mavi bluetooth ışığı yanıyor) ama kısa bir süre sonra yine aynı hatayı veriyor.Ben de sürekli bluetoothu açıp kapayıp deniyorum ama laptop inatla aynı hatayı veriyor:) Sorun donanımsal mı bilmiyorum,belki bir görüşünüz vardır sorunla ilgili.Şimdiden teşekkürler...

casper576769

3 Mart 2007, 18:50:15  

arkadaşlar çok sevindim ya sorun modemden kaynaklanıyormuş. bilgisayarın kablolu bağlantısında bisorun yok ama.....
neden böle yaptı modem anlamadım.
kablolu bağlantı var. sorun kablosuzda.................

Orcay

5 Mart 2007, 24:57:38  

arkadaslar laptop DELL insprion 6000 centrino var bende ve zaman zaman oyun oynarken yada internette herhangi bir işlem yaptıgımda vs.vs. ekran kararıyor.ve bilgisayarı kapatmam gerekiyor. Düğmeye basıp kaptıp acıyorum.Hiçbirşey olmamı gibi devam edeyor.Ara ara yapıyor.. Sorun ekran kartımı yada farklı birşey mi ilerki zamanlarda sorun yasarmıyım, bunun sebepleri neler olabilir. Çözüm yolları neler olabilir

Şimdiden Teşekkür ederim..

Bilgisayar özellikleri

DELL insprion 6000
Centrino işlemcili 1.86
512mb ddr2 ram
128 ekran kartı
80 gb harddisk
wirless + bluetooth

Not: Bilgisayarı alalı 6 ay oluyor.

Tel: 0555 594 31 29
casper576769

5 Mart 2007, 18:06:57  

ORCAY KARDEŞİM BENİMDE AYNI MODEL DELL İNSPIRON 6000
BAZEN AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM. EKRAN KARTIMI BİLMİYORUM AMA ACABA BU MODEL KULLANICILARIN TAMAMINDA BU SORUN VAR MI ACABA?

casper576769

7 Mart 2007, 24:32:04  

arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bilgisayarıma cd den format çektim ve RESTOREyi de kaldırdım oldukçada güzel oldu. driver larıda bu forumun başında dediği gibi indirdim. ama anlatılanlar gibi hepsine gerek kalmıyor. ihtiyaç duyduklarınızı sadece indirin. yalnız bi sorunum var her açtığımda bilgisayarın ışık ayarı azalmış olarak açılıyor. sonra fn+yön tuşları ile bu sorunu gideriyorum ama herseferinde aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım doğrusu. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olun......
daral geldi yani.....

pac@man

17 Mart 2007, 21:02:16  

Selam arkadaşlar,
benim de Dell'le ilgili en büyük ve tek sorunum fişe takılı değilken kablosuz ağın çalışmaması. "Power Scheme"' "Enable wireless" olduğu halde bu devam ediyor. Bu sorunu yaşayanlar varsa ve bir çözüm buldularsa, paylaşırlarsa sevinirim..
Dr.Ramazan ÜNAL

17 Nisan 2007, 12:25:43  

quote:

Orjinalden alıntı: hobi48

Sony_DW-Q58A dvd rw ın epromunu tamamen sıfırlayacak bir program varmı?

Dost_ozan kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler
Bu Sony DW-Q58A UDS2 güncellemesi ne işe yarıyor mutlak şartmı ben uys2-4 güncellemesi yapmıştım yazını okuyunca UDS2ye güncelledim tam olrak nedir bunlar
Bu arada UDS1 linkin problemliydi bende başka yerden buldum UDS1-UDS2-Flash..2.0 bir araya getirip tekrar upload ettim hobi48 belki bunlar işine yarar

http://ra*id*hare.com/files/26381186/Sony_DW-Q58A_UDS_GUNCELLEME.rar.html

"Gübre olunmadıkça su üstünde kalınmaz."
Dr.Ramazan ÜNAL

17 Nisan 2007, 12:31:27  

quote:

Orjinalden alıntı: casper576769

arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bilgisayarıma cd den format çektim ve RESTOREyi de kaldırdım oldukçada güzel oldu. driver larıda bu forumun başında dediği gibi indirdim. ama anlatılanlar gibi hepsine gerek kalmıyor. ihtiyaç duyduklarınızı sadece indirin. yalnız bi sorunum var her açtığımda bilgisayarın ışık ayarı azalmış olarak açılıyor. sonra fn+yön tuşları ile bu sorunu gideriyorum ama herseferinde aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım doğrusu. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olun......
daral geldi yani.....

Bunun nedeni güç ayarlarındır büyük olasılıkla ve sadece bataryadan kullandığında oluyordur.
QuickSet-->Power Manage..-->Display Brihtness ayarın 3 falansa 5 yap

"Gübre olunmadıkça su üstünde kalınmaz."
kayakentli

18 Nisan 2007, 21:39:08  

Ben yandım, bittim, kül oldum. Bilgisayarıma RESTORE yaptım. Bütün bilgiler gitti. Zannediyordum ki RESTORE yapınca sistem geri yükleme gibi oluyor ama değilmiş. 2 senedir kullanıyorum. Hiç format atmamıştım. Ama yavaşlama görünce restore yapıyım dedim. Sonra bütün projelerim (Çok büyük projelerdi ) yok oldu.

ESKİ BİLGİLERİMİ GERİ GETİRME İHTİMALİM VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayakentli -- 18 Nisan 2007; 21:58:24 >

oziya61

8 Mayıs 2007, 21:20:01  

RESTORE YAPACAK ARKADASLAR DIKKAT ETSINLER..RESTORE OLAYI KOMPLE FORMAT ANLAMINA GELIYOR..ESKI AYARLARA GERI DONULEMEZ VE KALICI BILGI KAYBINA YOL ACAR...ESKI BILGILERINIZI GERI GETIREBILMEK ICIN PC-RECOVERY GIBI PROGRAMLAR VAR..BUNLARA BILGILERINIZIN BAZILARINI GERI GETIREBILIRSINIZ..TUM ARKADASLARA TESEKKURLER..DELL ILE BASARILAR..

Ysk.Mh.
Qrt_

8 Mayıs 2007, 23:12:13  

Arkadaşlar size bi sorum olucak.. inspiron 6000 dell im var ve bu topici görmeden önce xp home kopya cd ile format atıp c ve d olarak 2ye ayırdım.. Şimdi bütün driverleri yükledim ama topicte gördüğüm recovery çalışmıyor.. Bunun bi yükleme yöntemi yokmu? Veya herhangi bi inspiron 6000in c sürücüsünü kopyalayıp kendi bilgisayarıma aktarsam bu sorun çözülürmü.. Kısaca bi harddisk klonlama diyebiliriz.. Ve laptopu ilk aldığımda herhangi bi cd verilmedi bana sizlerinde böylemi?

Eski Nick: devilcnr
aliemrah35

16 Mayıs 2007, 11:59:58  

Önceki sayfalarda yazan card reader sorunu bendede var.Kaç tane driver yükledim olmuyor.Önere bileceğiniz başka driver var mı?

izmirDR

26 Mayıs 2007, 15:39:40  

ACİL YARDIM ARKADAŞLAR....

Daha önceden harddiskimi C ve E sürücülerine bölmüştüm...Windows C: de yüklüydü...

wireless ım kablosuz ağları göremez oldu...wireles adapter bu sistemi desteklemiyor iconu sağ altta görülüyor...disaple pozisyonuda ve anaple yapamıyorum...wireless sürücülerini update etmeyi denedim olmadı...

....bende laptopu ilk haline getireyim dedim...ama ozamanda C: yi silip yükleme yapacağına E: yi silip yükleme yaptı...dolayısı ile işletim sistemi aktif olan yine C: de kaldı yeni yüklenen E: deki windowsu tanımıyor...herdefasında e: ye yüklüyor ve ilk haline dönmüyor dolaysıyla laptop...acil yardım lütfen....

Lütfen tıklayınız...Destek İçin teşekkürler
http://www1.savasim.com/default.asp?P=Destek&OyuncuID=33564

http://www2.savasim.com/default.asp?P=Destek&OyuncuID=7793
izmirDR

26 Mayıs 2007, 16:24:52  

Kurtarma cd side oluşturamıyorum...iş işin içinden çıkılamaz hale geldi :(

Lütfen tıklayınız...Destek İçin teşekkürler
http://www1.savasim.com/default.asp?P=Destek&OyuncuID=33564

http://www2.savasim.com/default.asp?P=Destek&OyuncuID=7793
borann04

9 Haziran 2007, 19:41:21  

Dell 6000 insiprion kullanıcıyım. format attım xp yi kurdum, şuan pcı device usb device sürücülerini yükleyemiyorum. kafa yemek üzereyim. Bana bunu alırken vermiş oldukları dell dosyası içindekilerini de anlayamıyorum. Nedir ne işe yarar, işletim sistemimi driverler ise neden bu ikisi tanınmıyor. Ayrıca BLUTOOT yükleyemedim. şuan yok. Arkadaşlar mümkünse
PCI DEVICE
USB DEVICE
BLUTOOT
bunları bana gönderirseniz veya link atarsanız çok sevinirim. tüşekkürler. çok acil.
boran_04@hotmail.com

quala

23 Haziran 2007, 24:47:42  

arkadaslar elimde dell inspiron 6100 model bır makına var makına ilk acıldında
sifre istiyor problemın cozumu hakkında bılgısı olan var mı

microsofta isyanım var bizimle kafa buluyorlar gibime geliyor (mesele esir düşmek değil mesele ne olursa olsun teslim olmamaktır)ogame 16. evrende muttefik lazım canım cıktı:)16. evren konusunda ciddiyim mesaj bekliyorum)))
dnnzcn
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

22 Temmuz 2007, 2:57:26  

Arkdaslar ben inspiron 6000 model laptop kullanıyorum... yaklasık 1 yıl oldu aldıgım fakat bu zamana kdr hic oyun oynamadım pc de... oyun amaclı kullanmıyordum zaten fazlada kullanmadım.. sadece abim 2 kere format atmıstı format deilde yani fn f11 mi ne tam olarak bilmiyorum.. yalnız suanki sorunum pc de acılan herhangi bi oyun yaklasık maximum 5 dk sonra aşırı derecede takılma yapıyor inanılmaz bi takılma her oyunda yapıyor bunu acaba nedeni nedir ? verimesi gereken bi ayarmı var yoksa donanmdan kaynaklanan bir arızamı ilgili arkdsların yardım etmesini bekliyorum şimdiden cok teşşekkurler..
poseidonum

26 Temmuz 2007, 8:38:21  

PC RESTORE dedigimiz gizli bir bolum var xp cd ile format atan arkadaslar bu gizli bolumleri gormuslerdir bunlari eger silerseniz restoreyi silmis olursunuz..Pekiyi restore nedir diyeceksiniz?
PC RESTORE notebookunuzu ilk haline dondurecek bilgileri barindiran hardisk icindeki yedeklemedir siz eger format atmak ihtiyaci duyarsaniz 10 dakikada sisteminizi ilk aldiginiz haline donduren bir sistemdir..

bu bolum gitmişse geri alacak veya bulunacak bir yer var mı?
mustafaguvenli

28 Temmuz 2007, 14:03:44  

arkadaşlar bana DELL INSPIRON 6000 lap top un bluetooth driver i lazım yardımcı olabilirmisiniz link konusunda şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Blastered

2 Ağustos 2007, 23:26:08  

bu recovery yi geri yükleme ya da başka yerden bulma ihtimali yok mu arkadaşlar? bilgisayar benim değil ben de bilmeden fdisk yapıp harddiski ikiye böldüm bu arada recovery olduğunu düşündüğüm bölümü de silmişim. nasıl geri getirebiliriz. dell den yardım isteyebilir miyiz?

Blastered

11 Ağustos 2007, 12:37:38  

merhaba yine ben. eğer hard diskinizdeki partition ı sildiyseniz fakat elinizde bir recovery dvd si bulunuyorsa bilgisayarınızı eski haline getirebiliyorsunuz. tek yapmanız gereken dvd yi takıp makina açılırken gerekli tuşlara basarak (bios a girmek için olanlar ama şimdi hatırlayamaıyorum) sistemin nereden başlatılmasını isteyen ekrana gelmeli ve orada dvd yi seçmelisiniz. gerisi biraz okumaya kalıo ama kolay. kolay gelsin

deli_balta19

12 Eylül 2007, 16:57:41  

sevgili dost ozan kardeş oncelikle verdiğin bilgiler için teşekkurler

kardeş ben dell 6400 kullanıcısıyım burada anlattığın mikrofondaki sesi hoparlore verme olayını 6400 de denedim kayıt defterine sonrakini bul deyince hiç bi liste falan bulmuyo ben napcam bide benim problemi çozsen ne iyi olacak yaa ..bende müzikle uğraşıyorum bunada ihtiyacım var baglamamı takmak istiyorum olmuyo şimdiden teşekkurler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_balta19 -- 12 Eylül 2007; 17:00:58 >

yunuskdz

2 Ekim 2007, 1:14:51  

dost_ozan dedigin gibi yukledim driveri ama arkadasinda dedigi gibi hata vermeye devam ediyor ben bilgisayari aldigimdan beri okumuyor sd card reader. baska ne yapabilirim yardimci olursan sevinirim tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: dost_ozan

SD Kart okuyucusunda sorunu olan arkadaslar asagidaki driveri yuklesinler bakalim olacak mi?Yalniz sonucu yazin ki bilelim...Eger olursa sorunu cozmus oluruz.

http://support.euro.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=tr&l=tr&s=bsd&releaseid=R85896&formatcnt=1&libid=0&fileid=112452

anzer_balı

8 Ekim 2007, 3:11:58  

bende 6000ime format attım driverları siteden yüklemeye calıstım olmayanlar olduğu gibi yüklendiği halde çalışmayanlar var bu recovery cdsı olan bı arkadas tum masrafları benim karşılYacagımsekılde bana gondere bılır mı

erdem184

8 Kasım 2007, 14:35:09  

Arkadaşlar recovery cdsi bulan olursa banada yollayabilirmi? acaba. Benim de hem cardreader hemde bulutud la ilgili sorunum var belki dferdime derman olur.

Redline
Asslan

28 Kasım 2007, 14:41:56  

İnspiron 6000 mikrofonum bir tülü çalişmiyor.
Ayni kulaklik diğer dizüstümde çalişiyor ancak bu makinada bir türlü çaliştiramadim.
Sigma tel audio drfiverini kaç defa indirdim denedim olmadi.
Ayarlar menüsünden anladiğim kadari ile de sorun yazilimla alakali.
Bir önerisi olan destek olacak arkadaşlardan yardim rica ediyorum.

cahitcsu

8 Ocak 2008, 10:59:46  

ya arkadaşlar ctrl f11 yapınca bende cannot restore diyo o işi nasıl halledebilirim. ve ayrıca başka bi xp cd sinden format atarsam pek sorun olur mu lütfen bi cevap verrin lütfeeeen

KayraKhan
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

10 Ocak 2008, 8:07:29  

Merhaba arkadaşlar,ben de bir dell inspiron 6000 kullanıcısıyım.Dün her zamanki gibi bilgisayarıma rutin bi format attım fakat bu sefer driver yuklemede sorun yaşadım.Hepsini hallettim fakat bir türlü "Video Denetleyicisi" sorununu çözemiyorum,çok da araştırdım ilgili driver yazılımını da bulamıyorum ki dell sitesindeki tüm video driverlarını denedim neredeyse.Bilgisi olan bir arkadaşlar yardımcı olabilirse minnettar olacağım.İyi günler.
cihad861

Sisteme Gözat

24 Ocak 2008, 8:45:23  

dost_ozan çok saol sayende laptop u tekrar canlandırdım....

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?
metalicaali

1 Şubat 2008, 14:30:33  

mrb arkadaşlar benim dell inspiron 6000 laptop'unda bios şifresi kayıp dediğiniz pil çıkarma yöntemlerini çok denedim,jumperlarını çıkardım ve sonra ekrana "press del to run setup page up bas" diye bir mesaj geldi sonra yine şifre ekranı geldi.bir tamirciye götürdüm seri no ile bir çip numarası varmış bu numarayı yurt dışına gönderip bir kod alıyorlarmış bu doğrumu acaba ve bu şifreyi kırmanın başka bir yöntemi yokmu eğer başka bir yöntem varsa lütfen belirtiniz....

wdwef
v_emre

1 Şubat 2008, 14:44:00  

evet ya arkadaşlar aynı sorun bi tanıtığımdada var bu sorunu çözecek bir yöntem yokmu?
eğer varsa lütfen söyleyiniz...

frendly34

10 Şubat 2008, 13:49:27  

ben bılgısayarın harddıskte kurulu olan urun kurtarma bolumunu nasıl baslatabılırım bır bılgısı olan var mı ?
acele cevap gereklı ....pls

eren_22

26 Şubat 2008, 24:50:41  

the AC power adapter type cannot be determinet your system wiil oparate slower and the battery wiil not charge plase connot a DELL 65W AC adapter or higher best system operation.

bu yazı yüzünden leptop pili şarz etmiyor

help miiiiiiiiii

sefa_eren
TolgaTokol

13 Mart 2008, 12:48:28  

Öncelikle driveleri bu kadar düzenli ve özenli olarak anlattığınız için teşekkür ederim . Yukarıdaki linkten tüm gerekli driverleri yükledim . Ancak
- Ethernet kartı
- Video Denetleyicisi

Driverleri yüklenemedi maalesef. Bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim , iyi geceler.

- En İyi Hizmet , Özenle Yapılan İştir. -
TolgaTokol

13 Mart 2008, 11:14:30  

quote:

Orjinalden alıntı: TolgaTokol

Öncelikle driveleri bu kadar düzenli ve özenli olarak anlattığınız için teşekkür ederim . Yukarıdaki linkten tüm gerekli driverleri yükledim . Ancak
- Ethernet kartı
- Video Denetleyicisi

Driverleri yüklenemedi maalesef. Bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim , iyi geceler.

TolgaTokol

13 Mart 2008, 11:46:54  

Bulamadığım iki driveri tekrar indirdim sorunun tekinden yani Ethernet driverinden kurtuldum. Bunu yeniden yüklediğimde kurtarmayı başardım. Ancak garip ama video denetleyicisini yüklemeye çalıştığımda şu sorunla karşılaşıyorum[aşağıdaki linkte].Umarım fikri olan vardır .

Hata

TolgaTokol

13 Mart 2008, 13:07:26  

yok mu yardım edebilecek kimse..

conqueror05

13 Mart 2008, 13:26:57  

setup was unable to find components that can be installed on your current hardware or software configuration. please make sure you have the required hardware or sofware.. bu hata ne anlama gelio ekran kartının verdigi hata :S:S

rooni

21 Mayıs 2008, 24:54:47  

arkadaşlar inspiron 6000 vista driverlarını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. acillll

ersin_nergiz

6 Kasım 2008, 10:25:32  

arkadaşlar merhaba dell inspıron 6000 kullanıyorum sorunum laptopun kasasında bulunan media tuşlarından play a basınca bütün açık olan pencereler kapanıyor aynı müzik dinlerkende yapıyor paraçyı pause etmesi yerine kapatıyor.yardım larınızı bekliyorum

alper600

25 Eylül 2009, 18:56:35  

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık bir dell inspiron 6000 kullanıcısıyım ve son 1 yıldır bilgisayarımda bir sorun var. Windowsum C sürücüsünde yüklü ve ne kadar format atarsam atıyım C sürekli kendi kendine doluyor!! Bazen o kadar doluyorki 0mb boş yer kaldığını görüyorum. Virüs falan da yok kaç kez format attım yine düzelmedi lütfen yardım edin...

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: yardım talebi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Dente Fusion: ION tabanlı MiniPC
CD-ROM kadar alanda tam teşekküllü PC!
Guitar Hero: Metallica
Metallica ile sahneye çıkıyoruz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç