Şimdi Ara

MONİTÖR ALACAKLAR LG SİNEMA 3D MONİTÖR D2342P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan ürünün fiyatını 560 liraya çekmiş arkadaşlar.Diğer mağazalarda ve internette 750 den aşağı bulmanız çok zor...
    TIKLA

• http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57321

fiyat süper ötesi. zaten vatandaki fiyat en iyimiş şimdi kampanya ile tam sıcak olmuş.
  • az önce sipariş verdim. teşekkür ederim :)
  • ips panelli lg led monitor ile, bu kampanyadaki monitor yan yana duruyordu. ips'in daha guzel renkler verdiğini gördüm ve kampanyalı monitoru almaktan vaz gectim. sanırsam ips bir monitör alıcam uygun fiyatlı bişi bulursam...
  • ips monitör kesinlikle daha güzel renklere sahip ama 3d olayıda küçümsenemicek kadar güzel.

ben ips den 3d için vaz geçtim
  • fiyatta anormal bi durum yok bu monitöre yapılan bu hafta içindeki 3. indirim bi problemi felanmı var bu ürünlerin yada vatanın elinde stok fazlası felan teşhir fazlasımı var merak ettim...sonunda dayanamayıp alıcam...
  • Vatan' ın sayfasında ki yorumları okumadan atlamayın
  • bu monitör indirimde değilken yanında 400tl falan değerinde casio foto makinesi hediyeliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Vatan' ın sayfasında ki yorumları okumadan atlamayın

bu arada hepsidada acerin 3d monitörü 433 tl idi...kimisi iyi yazmış kimisi kötü yazmış forumda genelde topiğindeki yorumlar çok negatif değil...
  • Monütör Kaç Hz Kaç MS .

Bunlar yazmıyor.
  • 60 hz alınmaz
  • 60hz 3d ?

geçiniz...
  • neden 60hz 3d geçiniz ?

lg nin pasif gözlük teknolojisinin 120hz ihtiyacı yok ben kullanıyorum cok da memnunum 587 aldım o ayrı
  • Kişisel tercih...

Örneğin; ben de televizyonda 60hz ürünleri evime sokmam. CRT mönitör devrinde de 60hz monitörlerden mümkün olduğunca uzak durdum. 100hz, olmadı 85hz olanlardan, o da yoksa 75hz destekleyenlerden alırdım.

60 ile 75 arasındaki fark bile uzun kullanımlarda hissediliyordu. 100hz ile 60hz iki cihazı yan yana koyup deneyin, gözlerinizle görün. Anında aradaki farkı görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha önceden samsung t240 kullanıyordum.. dükkandaki monitor bozulunca onu dükkana attım evde monitorsuz kaldım.. o ara vatanın son %25 kampanyalarından 1500 tl ye asus vg278h aldım..nvidia vision 2 destekli ve 120hz.. ama nvidia ve hdmi üzeriden 1080p 60hz 3d izlemek mümkün değil.. bunun için 120hz desteği sadece 720p de kullanılabiliyor..renkleri çok parlak başta goşuma gitmemişti ama 3d kullanacaksanız parlaklık iyi bişeymiş bunuda öğrendim sonradan gözümde alıştı.. şimdi t240 soluk geliyor mesela..

bunu şunun için yazdım 1080p kullanacaksanız zaten 24mhz çalışacaksınız 60hz olmasının mahsuru yok..
  • burda yazılanlar sayesinde almakla almamak arasında takılıp kaldım 3d filim izlemek için alıcam alıcak olursam bu monitörü şimdi bu durumda sanırım 3d filim zaten izlemek için uygun değil 2d normal monitor olarak kullanımıda vasat zaten...
  • 5 dk ile kampanyayı kaçırdım ya yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Kişisel tercih...

Örneğin; ben de televizyonda 60hz ürünleri evime sokmam. CRT mönitör devrinde de 60hz monitörlerden mümkün olduğunca uzak durdum. 100hz, olmadı 85hz olanlardan, o da yoksa 75hz destekleyenlerden alırdım.

60 ile 75 arasındaki fark bile uzun kullanımlarda hissediliyordu. 100hz ile 60hz iki cihazı yan yana koyup deneyin, gözlerinizle görün. Anında aradaki farkı görürsünüz.

LCD ekranlar, CRT(tüplü) monitörlerden daha farklı bir teknoloji kullandığından dolayı tazeleme hızı / tarama hızı gibi terimler kullanmaya gerek yoktur. LCD'ler transistörlerin açılıp / kapanıp ışığı geçirme / durdurma prensibi üzerine çalıştığından, CRT'lerdeki gibi herhangi bir görüntü tazeleme olayı bulunmamakta. Ama buna rağmen üreticiler ürünlerinin üzerinde 60 Hz / 75 Hz gibi ifadeler yazdığından kullanıcıların kafası karışmakta.

Kullandığınız işletim sisteminin monitörle ilgili ayarlarına girdiğinizde, eğer LCD ekran kullanıyorsanız genelde tek seçenek olduğunu göreceksiniz: 60 Hz. Bazı monitörler için 75 Hz gibi daha farklı değerler görebilirsiniz.

60 veya 75 Hz değerlerinden birisini seçmeniz, CRT gibi LCD'de etki yaratmaz; LCD'de yarar sağlamazlar. Ancak bazen farklı bir değeri seçtiğinizde, görüntülerde bozulma görebilirsiniz. Dolayısı ile en net görüntüyü hangi tazeleme değerinde aldığınız önemli. LCD monitörler genelde 60 Hz'de en iyi görüntüyü verirler. Ancak bazı durumlarda, 75 Hz daha iyi görüntü verebilir 60 Hz'e nazaran.

• Arkadaşlar Hz sayısının yüksek olmasının ne faydası var LCD'de? Bir haftadır monitör bakıyorum gözüm pörtledi ancak bariz bir fark yakalayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.