Şimdi Ara

[SATILDI] CANON EF 28-105 USM F/3.5-4.5 LENS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILDI

CANON EF 28-105 USM F/3.5-4.5 LENS
    Lensin özellikleri: LINK

İtina ile kullandığım,oldukça temiz, görüntü kalitesinin oldukça doyurucu olduğu ve sorunsuz çalışan bir lenstir.Vuruk kırık çizik çatlak çürük herhangi birşeyi yoktur.

[SATILDI] CANON EF 28-105 USM  F/3.5-4.5 LENS

Fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere tertemiz bir lens, Canon EF 24-105L serisi lens aldığım için satışa koydum.
    Kıyaslama yapmak için önerebileceğim linkler:

LINK
    LINK
    LINK

Lensi 2008 yılında fotokritik forumunda bir arkadaştan satın aldım. Aldığım zaman objektifte çok az toz zerrecikleri vardı, herhangi bir artma olmadı ve görüntüye hiçbir etkisi yoktur. Ön ve arka kapakları, orjinal canon EW-63 parasoleyi ve soligor marka UV filtresi mevcuttur. Tamamiyle itinayla kullanılmıştır.

En ufak bir problemi yoktur. Daha önce alışveriş yaptığım arkadaşlara kullandığım ürünlerin ne kadar temiz olduğunu sorabilirsiniz.

İstediğim ücret ... dir. Kargo alıcıya aittir. Az da olsa pazarlık payı vardır. Ankara içi elden teslim ederim. H.içi çalıştığımdan dolayı akşam 6 dan sonra, hafta sonu saat farkı olmaksızın iletişim kurabiliriz.

İsterseniz referans olarak sistem tavsiyelerinden eski yönetici OErdem ile görüşebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco37 -- 7 Haziran 2012; 13:27:59 >

• Merak eden arkadaşlar için örnek fotoğraflar yükledim.

https://rapid----share.com/files/2932484476/28-105_samples.rar (aradaki ---- leri kaldırın)
    Fotoğraflar tripodsuz elde çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco37 -- 2 Haziran 2012; 11:31:22 >
  • Ürün deccasoft nickli arkadaşımıza satılmıştır. Kendisi çok beyefendi birisi, buradan ona tekrar teşekkür ediyorum. Güzel günlerde kullanması dileklerimle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.