Şimdi Ara

Vampir RPG'si Dark'tan İlk Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Kalypso Media, Vampir temalı ve gizlilik odaklı yeni FPS-RPG oyunu "Dark" için bir teaser video yayınladı. 

Her ne kadar kısa da olsa bu videoda Realmforge Studios tarafından geliştirilen yapımın ana hatlarıyla oynanış dinamiklerini görüyoruz. Adından da anlaşılacağı gibi karanlık bir atmosfere sahip olacağını gördüğümüz Dark'ta vampirler ile bol bol haşır neşir olacağız.

Gelecek yıl Xbox 360 ve PC'ye çıkacak olan Dark, ilk kez E3'te oynanabilir olarak gösterilecek. İşte yeni video:

• bu oyun free to play mi olcak inşallah olmaz çünkü güzel bi oyuna benziyo f2p oyunların bana göre 1-2 yıl ömrü oluyo..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: craplex

bu oyun free to play mi olcak inşallah olmaz çünkü güzel bi oyuna benziyo f2p oyunların bana göre 1-2 yıl ömrü oluyo..

mmorpg demiyo RPG diyo

• Tüh ya :S Comic grafikler gelmiş :S Borderlandsa benzemiş umarım orjinalliğini koruyan bi yapım olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: craplex

bu oyun free to play mi olcak inşallah olmaz çünkü güzel bi oyuna benziyo f2p oyunların bana göre 1-2 yıl ömrü oluyo..

Oyun MMO değil dostum. Bildiğim kadarı ile f2p kavramı MMO oyunlarda kullanılan bir terim. O yüzden sadece oyunu alırken ücret ödersin, sonra yardır gitsin :D
  • vampir rpg'si çok iyi bir fikirmiş. vampirlerin uyması gereken bir sürü şey var, gün ışığı olsun, etkilendikleri belirli objeler olsun, kan ihtiyaçları olsun, gündüz uyumaları olsun, ne bileyim daha birsürü şey var. true blood'ın da yeni sezonunun yaklaştığı bir dönemde böyle iyi bir oyun çok iyi giderdi.

ama şimdi çıkmaması bir yana bunu yazarken videoyu izledim de hiç aradığım gibi bir oyun değilmiş. underworld tarzı birşey yapmışlar. insan olunmuyordur umarım en azından. yoksa ne anladım ondan..

• Vampire serisinden sonra adam akıllı vampir oyunu gelmemişti ztn. Bir de coop olursa 10 numara olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoktandır beyle vanpirli korkunçlu oyun bekliyordum yuppy
  • Grafikler böyle olup oynanış biraz geliştirilirse harika olur. Fazla ünlü olmayan bir firma yaptığı için grafiklerden umudumu kesmiştim. Lakin atalarımız ne demiş: Ummadık taş baş yarar.

• umarım güzel oyun olur

• Grafikler güzel görünüyor.Video'dan bakıldığı kadarıyla konusu da öyle.Oynanış tarzını da oyun çıktıktan sonra görürüz artık.

• Karanlık, gerilim ve macera sevenler için bitirim bi oyun olacak gibi. İlk izlenim olumlu.

• Bende uyandırdığı izlendimde underworld tarzı bir oyun olacağı yönünde. Troika nın alternatifi bir şirket şu vampir temalı rpg lere el atsada adam gibi bir oyun oynasak artık. Yıl olmuş 2012 hala vtmb ın üzerine çıkmış bir vampir rpg si yok piyasada. ''Vampire'' tarzı bir oyun bekleyen benim gibi arkadaşlar sanırım yine umduğunu bulamayacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.