Şimdi Ara

Farklı tasarımıyla dikkat çeken cookoo akıllı saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Farklı tasarımıyla dikkat çeken cookoo akıllı saat

     

    Akıllı telefonunuza bağlanarak, çağrı, mesaj, eposta gibi bildirimlerde kendi ekranında uyarı veren veya fitness takip cihazı olarak kullanılabilen pek çok akıllı saat örneği satışa sunulmuş durumda. Eski bir Microsoft geliştiricisinin başlattığı cookoo adlı akıllı saat projesi uzun batarya süresi ile bir adım öne çıkıyor.




    Diğer rakiplerin aksine analog bir saat bulunduran kadranda uyarılar hoş tasarımlara sahip ikonlar vasıtasıyla ve titreşim/melodi ile veriliyor. Peter Hauser saati geliştirirken eski dönemlerin guguklu saatlerinden ilham aldığını belirtiyor.




    cookoo akıllı saatin kullanımı da oldukça kolay. Aydınlatma düğmesi ile kadranı aydınlatmak mümkünken, Bağlan düğmesi ile mobil cihazınıza bağlanabiliyorsunuz. ACK düğmesi ile titreşim ve sesli uyarının kapatılıp açılması mümkün. COMMAND düğmesine ise ilgili uygulama ile farklı komutlar atanabiliyor.




    Saat Bluetooth 4.0 Smart teknolojisi ile cihazınıza bağlanıyor. Bu sayede uzun kullanım ömrü sunuyor. 1 yıllık kullanım süresi yanında sadece analog saat kullanımında 3 yıllık bir ömür sözkonusu. Düğme pilini değiştirmek de oldukça kolay.




    Bağlantı için mobil cihazınızın Bluetooth 4.0 Smart Ready uyumlu olması gerekiyor. iPhone 4S, yeni iPad, HTC One X, Samsung Galaxy SIII uyumlu cihazlardan bazıları.




    Saatin uyarı simgelerini SMS, eposta, gelen arama, cevapsız arama, Facebook mesajları, sohbet isteği, hatırlatıcı gibi pek çok farklı bildirime atayabiliyorsunuz.




    Bunun için bir mobil uygulama geliştirme aşamasında ve iOS ve Android için kullanıma sunulacak. Uygulama ile ikonların yanında COMMAND düğmesi de ayarlanabiliyor.




    İsterseniz basınca Facebook check-in işlemini yapabilir veya uzaktan erişimle telefonunuzdan fotoğraf çekebilirsiniz. Uygulama ile farklı çözümler üretmek mümkün.




    44 gün içinde 150 000$ bağış toplaması gereken projede 50$ ve üzeri bağışlarda, Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen model hediye edilecek.

     



    Farklı tasarımıyla dikkat çeken cookoo akıllı saat





















  • Pekte farklı değilmiş bildiğimiz saat işte yuvarlak kayışlı zamanı gösteren bir saat bildiğimiz sat işte tasrım farklı değil üçgen olsa farklı derdim ama yuvarlak

  • o değilde bunla mail i nasıl okuyoruz

  • sonuç ? bumu yani

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GaBaaR

    sonuç ? bumu yani


    Sen daha iyisini yapana kadar bu!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefaMseven

    o değilde bunla mail i nasıl okuyoruz


    mail okumuyorsun mailin geldigini haber veriyor.
    Batarya süresi uzun olursa ve 50dolardan satılır ise alınır...

  • güzelmiş. görüntüsü de şık. 50$ olursa alınır.

  • Takoz gibi saat hiçbir numarasında yok Lgnin daha iyi bı saati vardı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturdugunuz yerde kı*inizin ustunden yorum yapiyorsunuz.Siz yapinda gorelim,keske bizden ciksa boyle projeler!



    Saat gayet guzel,pil suresi de uzun,rengini de begendim ve 50 dolar bagis yapanda veriyorlar.Daha ne olsun?

  • Boyle tipsiz bir saate 1 dolar bile vermem. Saat dedigin aksesuardir. Guzel durmasi gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son derece faydalı bir ürün. Bir telefonu ne kadar çok cebimize çıkar sok yaparsak o kadar çok elimizden kayıp düşme tehlikesi var. Kocaman ekranlı akıllı telefonları gerek çantamıza gerek ceketimizin cebine gerek montumuzun cebine vs. atıyoruz ve ara sıra mesaj var mı arayan var mı diye bakıyoruz. Bu cebimizden çıkarma işi belli bir süre sonra sıkıyor ve sürekli de bu pahalı telefonlar için risk oluşturuyor. Saate bakmak için bile çıkarmak riskli ve gereksiz bence bu tür bir ürün alındı mı tüm bu sıkıntılar son bulur diye düşünüyorum. Özellikle note gibi büyük ekranlı telefonları kapaklı deri kılıfında falan kullananlar var ve en ufak bir şeye bakmak için bile cüzdan gibi kılıfı ceketin cebinden çıkar deri kapağını aç mesaj var mı diye bak sonra geri kapat cebine koy çok uzun iş gerçekten. Belli bir süre sonra sıkıyor.

    Bu saat çok iyi düşünülmüş gerçekten.





  • iyide artık insanlar saat e bakmak için bile telefonu kullanırken saate bakıp mail mi geldi diye bakmaları biraz ters teper! kaldıki telefonu çıkartıp hava atmak niyetiyle kurcalayan insanlar hayla yok olmadı yani telefonlar icat olalı saat kulanma alışkanlığı bir çok kişide kalktı. o yüzden çok gereksiz bulanlar olabilir! bir arkadaş demiş saat dediğin aksesuardır diye artık malesef o hale geldi eskiden ihtiyaçtı! sonuç olarak biraz fantazi ürünü gibi olmuş ama yinede güzel

  • Saat dedigin aksesuardir. Guzel durmasi gerekir.

  • Bence çok sade ve güzel görünüyor. Fiyat olarak da çok uygun. Buraya gönderilebiliyorsa almayı düşünürüm.

  • Akıllı saat. Benim Nokia'da bile bu kadar akıl yok :)

  • comolokko sandım bi an

  • günlük 200 mesaj atan bir toplumun kullanacagı cıhaz degıl ha bıre kolda dıt bildirimmi bakcaz :D
  • Sony smartwatch kullanıyorum bundan çok daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wozniak

    quote:

    Orijinalden alıntı: GaBaaR

    sonuç ? bumu yani


    Sen daha iyisini yapana kadar bu!





  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Pekte farklı değilmiş bildiğimiz saat işte yuvarlak kayışlı zamanı gösteren bir saat bildiğimiz sat işte tasrım farklı değil üçgen olsa farklı derdim ama yuvarlak

    devamını okumamışsınız sanırım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.