Şimdi Ara

İlk İzlenim: Darksiders 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      THQ'nun İngiltere'de düzenlenen etkinliğinde, Death'in dehşet saçtığı Darksiders 2'yi oynadık!

• Baya güzel atmosfer yapmışlar :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel görünüyor. Prince of Persia'daki hareketlerin benzerleri oldukça fazla. :)
  • çok güzel bir oyun bizi bekliyor!!!

• Dantes inferno gibi silahı var.Özentiler :)

• çok güzel bir oyun da daha çok var darksidersı biri yükledim 4.cüye bitircem

• darksiders 1'e yeni başlıyıcam zaten ama bu oyun tutacak gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun için paraya kıyılır...
  • grafikler 10 üzerinden 7 yi anca alır ama oyun kesinlikle alınıp oynanır grafik hariç herşey süper görünüyor

• ilk oyunu beğenmemiştim. güzel oyundu ama dahada iyi olabilirdi. ama bu oyun kesinlikle çok güzel olcak. sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan biridir darksiders 2.
  • En düşük çözünürlülükte bile yarım saatte izleyebiliyorsam artık TTNet'e ne diyeceğimi bilmiyorum. Ersin Abi, emeğine saygısızlık etmek gibi bir niyetim yok ama söylemeden geçemezdim. Bu arada biri o atmosferde oynasa zaten ya havaya girip oyunu bitirir ya da altına eder.

• Video için tesekkürler Ersin abi...

• ceylanlar kaçıyooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMER981

Bu oyun için paraya kıyılır...

aynenMüthiş 1 zaten güzeldi ikiyi hayal edemiyorum.
  • şu grafiklerde şu oynanabilirlikte bu hikayeyele bir mmorpg istesem çokmu şey istemiş olurum

• Allah'ım sana geliyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: motor_angel

Dantes inferno gibi silahı var.Özentiler :)

oyunu oynamadığın çok belli oluyor ama böyle yermen mantıksız ben bu oyunda hem Portal hem prince of persia hem god of war hem wow oynadım sanıyordum birde baktımki kocaman harflerle tek gerçek DARKSIDERS inanılmazdı bu kadar güzel harmanlanıp bu kadar güzel bir hikayeyle sunulur oynanabilirlik 100 zaten bu şekilde hiç değiştirmeden mmo yapsınlar wowun tahtı sallamassa bende oyuncu değilim...

• Önce bizlere oralara kadar gidip bunları aktaran "BSC" ekibine teşekürlerimi borç bilirim oyunla ilgili kesinlikle beklediğim oynamak için sabırsızlandığım bir oyun. Oyunla ilgili en ufak bir şüphem yok ilk oyunun izini takip edicek hatta üstüne bir kaç yenilik ile bizlere gene hoş vakit yaşatıcak Hack and slash türünde bir oyun geliyor...

• Donanımhaber'in altındaki Darksiders 2 inceleme resminde göz altının bittiği yerden itibaren çizgi çekin Kratos'a acayip benziyor. Yanlış anlaışmasın forumun altında resmin yarısı gözüküyordu. GOW incelemesi mi yapmışlar acaba diyerek sayfayı aşağı indirdim. İki oyunu da oynamadım çok anlamam sadece benim şahsi görüşüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 24 Mayıs 2012; 0:24:10 >
  • ilk başta çalan şarkının adı ne ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.