Şimdi Ara

Şu an AKK kalktı bende

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mtuyla uğraşıyordum bişeyler yaptım şu an akk tamamen kalktı bende. başka downloada başlarkende speedtesttede full hız alıyorum. yoksa akk kısa bi süreliğine kaldırdılar mı bir deneyin .

Şu an AKK kalktı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 23 Mayıs 2012; 12:44:02 >

•  Şu an AKK kalktı bende
  • mtu değiştirince şimdi hız çok daha uzun süre kalıyor sanırım mtu olayını duydular deneme yapıyorlar ama şu an hepten berbat etmişler. şimdide 800 kb/s ile çekiyorum yarı yarıya hız. tekrar 1.6 mb/s çekiyorum torrentte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 23 Mayıs 2012; 13:02:32 >
  • Vatandaşı böyle parasıyla rezil edenler utansın...
  • TTNET'te santralden sabitlemiyorlar mı? Ben Smile'dayım. Modem arayüzünde 1024/512 yazıyor.
  • Hız böyle de zaten bu ay düşmedi nedense... Eskiden ne güzeldi 10-11 mbit alıyorduk...

Şu an AKK kalktı bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE O AN GELDİ
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düzeldi zaten anlık bir şeydir sanırım.
  • en güzeli mtu ayarı ve torrent önce olmamıştı ama modem firmware ve port açıp mtu ayarı yapınca
  • normal mtu suz modemi yeniden başlattım gene tam hız (düşmüyor) eskiden 30 saniye içinde düşerdi hız.

kaç saattir hala düşmedi hız.

Şu an AKK kalktı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 23 Mayıs 2012; 18:02:58 >
  • Hız değişimi santraldan olmuyor genel merkezden oluyor. Şuan 7392/800 gözüküyor ama 1mbitteyim. MTU işe yarıyor 400 kb/s yi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatbox -- 24 Mayıs 2012; 12:23:17 >
  • Dünkü hız MTU'dan değil. Gece 12'den sonra yükseldi ve akşam 6'da geri düştü. 12gb download yaptım birkaç saatte keşke daha fazla yapsaymışım 830 gördü sabit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRd1N

Hız değişimi santraldan olmuyor genel merkezden oluyor. Şuan 7392/800 gözüküyor ama 1mbitteyim. MTU işe yarıyor 400 kb/s yi gördüm.

1-2 ay önce arkadaşlar santralle konuşup hızlarını arttırmışlardı forumda ama... Öyle söylemişlerdi daha doğrusu...
  • Santralde bir şey yapamıyorki bu duruma. Onlar sadece modemin alabileceği hızı ayarlıyorlar ama 50 gb ' yi geçtiğinizde isterseniz modeme 20mbit versinler 1 mb alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Santralde bir şey yapamıyorki bu duruma. Onlar sadece modemin alabileceği hızı ayarlıyorlar ama 50 gb ' yi geçtiğinizde isterseniz modeme 20mbit versinler 1 mb alırsın

Başıma gelmediği için bilmiyorum belki mart-nisan'daki ilk AKK dalgasında yalnızca santallerden yönetip modemden tanımlama yapmamış olamazlar mı ?

Bizzat okumuştum bu konuları forumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Santralde bir şey yapamıyorki bu duruma. Onlar sadece modemin alabileceği hızı ayarlıyorlar ama 50 gb ' yi geçtiğinizde isterseniz modeme 20mbit versinler 1 mb alırsın

Başıma gelmediği için bilmiyorum belki mart-nisan'daki ilk AKK dalgasında yalnızca santallerden yönetip modemden tanımlama yapmamış olamazlar mı ?

Sanmıyorum 3 yıl once akk senin dediğin gibiydi ama santraldeki elemanların üşengeçliği yüzünden akk yapımıyordu. Şimdi son 2-3 aydır ttnet yurtdışından akk için sistem alıp merkeze kurdurdu, santralin yapabileceği birşey yok malesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Sanmıyorum 3 yıl once akk senin dediğin gibiydi ama santraldeki elemanların üşengeçliği yüzünden akk yapımıyordu. Şimdi son 2-3 aydır ttnet yurtdışından akk için sistem alıp merkeze kurdurdu, santralin yapabileceği birşey yok malesef.

Nasıl bir sistem aldılar ?

• Selam, arkadaşlar, ben mecburiyetten TTNET e yeni geçtim. Kotam 50 yi geçtiğinde download yapmadım, nerdeyse 5 gündür 51 gb gözüküyor ama hızım düşmedi. Hızımı ne zaman düşürürler? Haftasonunu da atlatır mıyım acaba?
  • 2 aydır 51gb dan sonra internet 1mb'e düşüyor bende... pazartesi uydunete geçiyorum baydı ttnet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.