Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II'nin yeni üretimleri Android 4.0 ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  •  

    Samsung Galaxy S III kullanıcılar tarafından merakla beklenedursun, Galaxy S II yakın zamanda gelen Android 4.0 güncellemesi ile yeni nesil telefonlara meydan okumayı sürdürüyor. Kies üzerinden güncelleme olarak sunulan Android 4.0 işletim sistemi, Samsung'un satışına devam ettiği yeni Galaxy S II'lerin tamamında standart işletim sistemi olarak geliyor.

     

    Android 4.0 işletim sistemiyle gelen Galaxy S II almak istiyorsanız, cihazın Nisan ayından sonra çıkmış olmasına dikkat etmek gerekiyor. Ancak yine de büyük bir sorun teşlik etmeyecektir zira Türkiye'de dahil olmak üzere pek çok ülkede sunulmuş durumda. 1.2GHz hızında çift çekirdekli işlemciye ve 4.3-inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy S II'nin yeni model Galaxy S III sonrasında ne kadar daha tedavülde kalacağı ise merak konusu. 







  • Samsung Türkiye bir de şu Gorilla Glass'ı bir açıklasa. Facebook ta her soruya cevap verdiler. 50 kere bu olayı sordum cevap vermiyorlar özellikle. Malı sat yan gel yat a döndürdüler iyice.
  • Bumu haber? ios 5 ciktiktan sonra satilan tum iphone 4 ve 3gslerde ios5 yuklu geliyordu.

  • Kusura bakmayın da bir zahmet gelsin yani. 2.3 olarak mı gelecekti?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratremix

    Bumu haber? ios 5 ciktiktan sonra satilan tum iphone 4 ve 3gslerde ios5 yuklu geliyordu.

    valla 1 hafta önce ablam amerkidan 3gs getirdi sıfır telefon 5.1.1 en son versiyon ve baseband yüklü unlock edemedik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratremix

    Bumu haber? ios 5 ciktiktan sonra satilan tum iphone 4 ve 3gslerde ios5 yuklu geliyordu.


    he tamam

  • S2 alıcaklara hayırlı olsun.

  • s2 için 4.0 da ki eksiklikler giderilir umarım.

  • Playerlerinede güncelleştirme getirse ne iyi olacak çok değiş 2.3.6 veya 3.0 gelse yine iyi sorularıma cevap bile vermiyorlar.

  • Adamlar ne olursa olsun desteklerine devam ediyorlar yazılımsal olarak.

    Umarım diğer firmalarda biraz olsun Samsung'u örnek alırlar, başta Motorola. Bir ICS çıkartacaklar Atrix'e, alavare, dalavereden başka bir şey yapmıyorlar. İşleri güçleri malı satmak, müşteri memnuniyeti hiç.

    Helal olsun Samsung'a.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

    Samsung Türkiye bir de şu Gorilla Glassı bir açıklasa. Facebook ta her soruya cevap verdiler. 50 kere bu olayı sordum cevap vermiyorlar özellikle. Malı sat yan gel yat a döndürdüler iyice.


    ben görüştüm gorilla glass ekran olduğunu söylediler mail attım.
    ayrıca bir alışveriş merkezinde test ederlerken görmüştüm telefonu attılar yere çizdiler falan birşey olmuyor

  • asıl mesele donanım alanında da yazılım alanında s2 hala guncel ve gecerli olması....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukcoskun

    Adamlar ne olursa olsun desteklerine devam ediyorlar yazılımsal olarak. Umarım diğer firmalarda biraz olsun Samsungu örnek alırlar, başta Motorola. Bir ICS çıkartacaklar Atrixe, alavare, dalavereden başka bir şey yapmıyorlar. İşleri güçleri malı satmak, müşteri memnuniyeti hiç. Helal olsun Samsunga.


    Abartmayın ya.O destek sadece Android için geçerli,bada'lı cihazları için destek mestek yok.Kaç ay sonra bada 2.0 getirdiler onda da paso görselliğe çalışmışlar sorunlar hala devam ediyor hatta performans anlamında daha da kötü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukcoskun

    Adamlar ne olursa olsun desteklerine devam ediyorlar yazılımsal olarak. Umarım diğer firmalarda biraz olsun Samsungu örnek alırlar, başta Motorola. Bir ICS çıkartacaklar Atrixe, alavare, dalavereden başka bir şey yapmıyorlar. İşleri güçleri malı satmak, müşteri memnuniyeti hiç. Helal olsun Samsunga.


    Galaxy S'e ICS yok diyen + 6-7 ay önce çıkardığı(Galaxy S Plus-Galaxy W) cihaza donanımı yetersiz diye ICS vermeyen bir firma. Destekmiş S2 kullanıcısı olarak diyorum öyle bir destek yok.

  • S2 ye ics gelmeseydi tepki alırdı, kim bilir s3 bu kadar ön sipariş almazdı. Motorola ornegiyle konusan arkadasada cevaben; s2 22+ milyon sattı motorola toplamda bu kadar satamadı, tabi destek olmaz :-)

  • hala cihazlarının arkasında duruyorlar takdiri hak ediyor doğrusu :)

  • Yeni telefonlardan önce bizim Galaxy S2 (9100G) modellerimizide güncellese.. Üvey evlat muamelesi görüyoruz resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frievent -- 21 Mayıs 2012; 21:19:36 >
  • S2 kullanıyorum ve 4.0 pil kullanımı haricinde 3.6 sürümünün eline su dökemez. 3.6 da açılmıyan program yok ama 4.0 da her program açılmıyor yada sorun çıkartıyor ve haliyle 3.6 sürümüne dönüyorum stabillik olarak.

    Şu bir gerçek yazılım yönünden s2 iphone eline su dökemez bu bir gerçek. Birde yazılım yönüde mükemmel olsa kimse iphone almaz zaten. Ama ben s2 çalınır yada kırılırsa kesinlikle iphone alıcam sırf yazılım desteği yüzünden.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pugulli61

    S2 kullanıyorum ve 4.0 pil kullanımı haricinde 3.6 sürümünün eline su dökemez. 3.6 da açılmıyan program yok ama 4.0 da her program açılmıyor yada sorun çıkartıyor ve haliyle 3.6 sürümüne dönüyorum stabillik olarak.Şu bir gerçek yazılım yönünden s2 iphone eline su dökemez bu bir gerçek. Birde yazılım yönüde mükemmel olsa kimse iphone almaz zaten. Ama ben s2 çalınır yada kırılırsa kesinlikle iphone alıcam sırf yazılım desteği yüzünden.


    3,6 mı ??
    bence sen iphone al

  • quote:

    Orijinalden alıntı: karatab

    quote:

    Orijinalden alıntı: pugulli61S2 kullanıyorum ve 4.0 pil kullanımı haricinde 3.6 sürümünün eline su dökemez. 3.6 da açılmıyan program yok ama 4.0 da her program açılmıyor yada sorun çıkartıyor ve haliyle 3.6 sürümüne dönüyorum stabillik olarak.Şu bir gerçek yazılım yönünden s2 iphone eline su dökemez bu bir gerçek. Birde yazılım yönüde mükemmel olsa kimse iphone almaz zaten. Ama ben s2 çalınır yada kırılırsa kesinlikle iphone alıcam sırf yazılım desteği yüzünden.
    3,6 mı ?? bence sen iphone al


    2.3.6 Hocam... :S:S:S

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.