Şimdi Ara

yaklaşık 100 de 20 yakıt tasarrufu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
8.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bi alet takıyolar suyu iyonize edip hidrojen ve oksijene çeviriyor bunuda motora verip yakıtın patlamasını güçlendiriyorlar. elet dizel için 375, benzinli için 300. biz dizelcilere her zaman olduğu gibi niye daha pahalı derseniz benzinde emme manifoltu olduğu için sıvıyı alete çeken bi sisteme gerek yok dizel için bi su pompası ve seviye ayarlayıcı gerekiyor o yüzden daha pahalı.




    aleti taktıralı 1,5 ay olmasına rağman havalar çok soğuk olduğu için tam bi ölçüm yapamamıştım havalar düzeldi tam ölçümleri yapabildim. eskiden 30 milyonluk mazotla en fazla 200 km görmüştüm. yakıt lambası yandı km yi sıfırladım ve gittim 30 milyonluk mazot aldım, kendimi kandırmamak için arabyı normal kullanımıma göre devirli kullandım ve 225 km de lamba yandı, tekrar km yi sıfırladım bi 30 luk daha aldım şimdi araba 227 km de artalama bi 10-15 km daha gideceğini zannediyorum.

    en önemli ayrıntıya gelince 7-10 beygir artış oldu arabamda araba daha atak oldu. 307 1.4 kullanıcıları bilir yokuşlarda araba bayılmaya çok nmeyillidir eskisine göre daha atak ve daha hızlı devir alıyo araba.

    sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.







  • birde site ismi ver de
    bizde teknik konuşalım
  • daha oncede boyle bir topic açılmıştı. ama genel kanı bunun aslı olmadığıydı.
  • bunun sistem farklı herhal çünkü diğerleri mazotun atomları sıraya sokuyor gibi bişey diyolardı galiba

    ama o alte 80 liraya satılıyor bu çok pahalı imiş bana gelmez zaten çok yol yapmıyom
  • nerde yaptırdın
    ne marka

    yorumu olan birisi varsa bekliyorum
    benim yakıt canavarına çare arıyorum 100 km - 14 lt
  • ne aleti? kim yapıyor?
  • cumertesi ikitelli istoçda arabama ekoyak takdıracam. fiyatı 98 ytl garantili imiş odu ve gu belgeli eğer 3 depo sonrası fark olmazsa geri alacaklarmiş bu ürün hakkında bilgisi olan varsa bekliyorum
  • ben bunlara inanmam.madem üç depo sonra fayda etmezse parayı geri verecekmiş o zaman baştan almasın(yada1/4 ünü alsın)
    niye 3 depo sonra ?
    bunların hepsi kandırmaca.....!!!!!
  • soruları cevapliim

    serkes kardeş internet siteleri vardı ama göçmüş bide profesyönel bi site değildi yani bakıp ordan teknik konuşulacak bi site değildi.

    alysentr kardeş forumdan bir kişi daha taktırmış önceden pek bi fark alamadım ve söktürdüm dedi hep aynı miktarda hidrojen ve oksijen geldiğinden yüksek devirlerde bi işe yaramıyo demiş belki benim arabnın motoru küçük olduğu için daha etkilidir büyüklerde bu kadar fark etmio olabilir. ayrıntılara burdan bakabilirsin

    http://forum.donanimhaber.com/m_5775139/mpage_1/key_//tm.htm#5775139

    jackdaniels kardeş alet 375 milyon 100 25 yakıt tasarrufu yaptı bana yani kaba bi hesapla 1,5 milyarlık yakıt alınca kara geçiosun aylık ortalama 250 milyon mazot alıyorum yani en geç 7 ay sonra kendini çıkarıp kara geçicem ki insanlar para harcıyıp beygir arttırıyo ve daha çok yakıt yakıyo bunun karşılığında bende tam tersi

    ceyhun kardeş yer ankara ostim ama bayilik verdiği yerler var başka bi memlekette oturuyosan

    dedikodu kardeş aleti yukarda anlattım aklına yatmayan bişi varsa sor anlatim

    bbbozca kardeş adam sana fiatı geri ödeme garantisi verio benim arabam rahatladı ve yakıt azaldı sen istiosan taktırma ona saygı...

    bu arada alet 2 sene garantili




  • %20 lik bir tasarruf iddası çok ciddi bir iddadır ve tarafsız testlerle onaylanması gerekir..kaldı ki eğer böyle bir teknoloji varsa neden büyük otomobil firmaları bunu kullanmıyor?firmalar rakip firmalardan fabrika verisi 0.1 lt lik bir fark olsa bile sınıfının en az yakan aracı gibi sloganlarla yola çıkıyor..tamamen asılsız ispatlanmamış ve dahası ilerleyen dönemlerde motora zarar verip vermeyeceği belli olmayan bir sistem..bu arada olur da yeni bir araba alıp bu sistemi uygularsanız ve bir sakatlık çıkarsa garantiye bye dersiniz..
  • arkadaiş ostimde şu adresi versende bir baksak
    bundan 4-5 sene öce böyle bir sistem vardıbayagı carptılar son yerleri elmadaga giderken çimento fabrikasının karşısında idi bende taktırmaya gitmiştim ama adamlar benden 1 hafta önce bu işi terk etmişler tabi senin sistemi incelemek lazım adresi verirsen bir bakmak isterim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: türbülans

    %20 lik bir tasarruf iddası çok ciddi bir iddadır ve tarafsız testlerle onaylanması gerekir..kaldı ki eğer böyle bir teknoloji varsa neden büyük otomobil firmaları bunu kullanmıyor?firmalar rakip firmalardan fabrika verisi 0.1 lt lik bir fark olsa bile sınıfının en az yakan aracı gibi sloganlarla yola çıkıyor..tamamen asılsız ispatlanmamış ve dahası ilerleyen dönemlerde motora zarar verip vermeyeceği belli olmayan bir sistem..bu arada olur da yeni bir araba alıp bu sistemi uygularsanız ve bir sakatlık çıkarsa garantiye bye dersiniz..


    valla öyle deli bi iddam yok ayrıca bunun satıcısı olmadığım için sana savunmiycamda sadece deneyimlerimi yazıyorum garanti konusuna gelince haklısın. benim garanti bittikten sonra taktırdım. ilerdeki sorunlara gelince 2 seneden uzun süredir kullanan insanlar var bunu. ben ordayken bi adam geldi sıvısını almaya (anlatmayı unutmuşum özel bi sıvı koyuyor litresi 2 milyon 3000km dayanıyor 10 litre promosyonlu fiyatıda var ama hatırlamıyorum) hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. ama belki çıkınca arabası bozulmuştur bilemiyorum tabi.

    adrese gelince yer ostim/ankara adamın adı mustafa telefonu 0555.453 32 65 bayileride varmış çeşitli yerlerde adresi kendisi daha iyi anlatır ben özürlüyüm bu konuda.




  • - sıvı neymiş ?
    - %20 arkadaşında dediği gibi ciddi bir yüzde ? bizim vatandaş memnunsa daha hızlı yayılması beklenirdi ? niye yaygın degil anlamadım ?
    - web adresi var gocmus dedin ama goctuyse geri gelir adresi verebilirmisin ?
    - sizden başka kullanan varsa onlarda paylaşsa bilgilerini iyi olur ?
    - siz nerden duydunuz ve tanıdığınız kaç kişi kullanıyor bu sistemi ?

    hürmetler...
  • http://www.ekomax.com/iletisim.htm
    tortu bırakmayan ve sudan elektrik geçmesi için katkı konmuş bi sıvı.
    valla ben ankaranın yerel kanallarından biri olan kanal a da gördüm (kablolu yayında da var) arabalarla ilgili bi programda. sonrada şans eseri taktırmış bi taksicinin arabasına bindim konu yakıta vs ye daldı adam taktırdıını ve menun olduunu söledi sarhoştum taksiciden no sunu falan istemeyi unuttum, forumda bu alet üzerine bi topicde bi arka pm attım biliomusun yerini die oda no sunu verdi gittim taktırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord of chaos -- 3 Mart 2006; 17:45:51 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ceyhun_1975

    cumertesi ikitelli istoçda arabama ekoyak takdıracam. fiyatı 98 ytl garantili imiş odu ve gu belgeli eğer 3 depo sonrası fark olmazsa geri alacaklarmiş bu ürün hakkında bilgisi olan varsa bekliyorum



    taktırdınmı nasıl bir fark varmı
  • takdıralı çok oldu, gayet memnunum benimki gibi 1.4 70 beygir 1.2 tonluk bi araçda gözle görülür fark yarattı. özellikleri kalkışlar çok daha rahat ve seri.
  • bu sistem çıkalı baya oldu. ilk çıktığı zaman bizim şirketteki bi arabaya taktırmıştık ama ayar tutmuyodu
  • aradığınız sistem borlu olan heralde adresihttp://www.dramaks.com/ dur
  • Ekoyak-Tasarruftan bahseden G.Ü ve ODTÜ onaylı markanın sitesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 29 Mart 2006; 10:13:26 >
  • %25 YAKIT TASARRUFU YAPTI DİYORSUN.
    30 YTL MAZOTLA 200 KM YERİNE, 275 KM GİDEBİLİRSEN %25 OLMAZ MI. SEN 225 KM GİDEBİLDİĞİNİ BELİRTMİŞSİN. BU %12.5 YAPAR.

    quote:

    Orjinalden alıntı: lord of chaos

    alet 375 milyon 100 25 yakıt tasarrufu yaptı bana

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.