Şimdi Ara

FIFA 12'den Çok Güzel Hareketler! (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      EA Sports, FIFA 12'de atılan en güzel golleri toplayıp her hafta derlemeye devam ediyor. Bu haftaki gollerde birbirinden çılgın hareketler ekranlarınızı süsleyecek. Geçtiğimiz hafta için de ise EA Sports, "Vole" vuruşu ile atılan en şık FIFA 12 gollerini paylaşmıştı. Alttaki videoda buna da göz atabilirsiniz.

Son olarak ise FIFA 12'nin ıskacılarını mercek altına alıyoruz. Üçüncü videomuzda, direkleri nişan alan veya dışarıya atmanın daha zor olduğu anlarda imkansızı başaran futbolculara göz atacağız. İyi seyirler:

• Diablo 3 haberi arıyordum nereye geldim ben diyesim geldi artık sonunda Fifa evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu topukla olan şutları nasıl çekiyoruz ?
    ayrıca online de video çekme nasıl oluyor replay almak yani ?

• 99 dan beri fifa oynarım bir türlü şu gamepad ile oynamayı beceremiyorum.oldum olası klavye ile oynarım ondan da böyle güzel hareketleri yapmayı başarmak çok güç.böyle güzel hareket yapmadan normal pas-şut ile oynamakta çok sıkıyo bir süre sonra
  • Millet C.Ronoldo gibi oynuyor, ben hala Sabri gibi oynuyorum :D

• 1 dakkalık videoyu 5 dakkada izledim. (akk) -_-

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

99 dan beri fifa oynarım bir türlü şu gamepad ile oynamayı beceremiyorum.oldum olası klavye ile oynarım ondan da böyle güzel hareketleri yapmayı başarmak çok güç.böyle güzel hareket yapmadan normal pas-şut ile oynamakta çok sıkıyo bir süre sonra

Bende bir ara klavye ile oynuyordum. Kolaydan zora doğru oyna, ana kontrolleri kavra, zaten ana kontroller de sıkınca ister istemez hareket yapmaya başlayacaksın. :).

• Hareketlerin hepsi ve goller güzelde farkettim birçok golde aynı hareket ile gol atılmış, çok klişe..

• mk kolla bile haraketleri yapamıyorum ya :(

• Topukla olan şutları R2 basılı iken şuta az basarak çekiyorsunuz. Frikik kullanırkende atabilirsiniz topukla. Özellikle CR7 çok fena atıyor.
  • Bu hareketleri nasıl yapıyorlar ya? Biz hala dribbling, rakip yaklaşınca koşmaya başlama...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.