Şimdi Ara

Yeni Tekken Filmi, Prachya Pinkaew'e Emanet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Sadece DVD'ye çıkan ilk Tekken filmini izlemiş olanlarınız vardır, bir çok izleyici ve oyuncu tarafından beğenilemeyen film için sanırım hala umut var.

Her şey yeni Tekken filmini yönetecek olan Pachya Pinkaew ile değişebilir çünkü kendisi daha önce çok beğenilen bir film olan Ong Bak'ı yönetmişti. Pachya Pinkaew'ın filmi yöneteceği, Crystal Sky'ın CEO'su, Steven Paul tarafından resmi olarak açıklandı.

Steven Paul'e göre film; Tekken: Rise of the Tournament olacak ve 2010'da çıkan Tekken filminin devamı niteliğinde çekilecek.

• ong bak hayatımda izlediğim en gerçekçı dovus fılmı zaten hareketlerın hepsı gercektı galıba eger bu yonetmen yaparsa super bır dovus zıyafetı cekeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyip görelim İnşallah güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber 2010 daki filmini izlemiştim fena değildi umarım bu filmi çok çok daha iyi olur
  • Tekken 'in hikayesinden dolayı filme pek uygun olmaması etkiliyor yapımlarıda. Çok kaliteli birşey beklemek yanlış olur. Dizi şeklinde bir yapıma daha uygun olur tahminimce.
  • Şu 3D filmi güzel ama :)
  • Ben ilk filmi izledim. Cok beyendim .gercege benziyprdu . İkinci film de iyi ola bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.