Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Y DE RESET SORUNU YAŞAYANLAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Y telefonda kendiliğinden kapanıp açılma sorunu (RESET SORUNU) yaşıyorum. Sırf fiyatı uygun diye bu telefonu başkalarına tavsiye edenleri ise biraz duyarlı olmaya davet ediyorum. 5 defa teknik servise giden telefonum "sorun bulunamadı" olarak sürekli geri gönderildi ve ne değişim ne iade yapabildim. Telefonda bahsettiğim sorunla ilgili kullanıcı yorumları Samsung un resmi sitesinde aynı model telefonun deneyimler kısmında var, şikayetvar sitesinde var.
    Sonuç : teknik servis bir türlü telefonda arızayı bulamadı. arızayı 4 ayrı videoya çektim yolladım yine bulamadılar. En sonunda tüketici hakem heyetine başvurmaya karar verdim. Yasal süreç başladığı için videoları youtube koymak istemiyorum. Dava bitsin onu da yaparım. Yeter ki sırf fiyatı uygun diye sırf android diye araştırmadan parasını kimse sokağa atmasın.

Bu telefona sahip olup da aynı sorunu yaşayan ve başka sorunlar da yaşayan arkadaşları ,burada telefonla ilgili yorumlarınızı paylaşmaya davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax_gs -- 20 Mayıs 2012; 1:37:25 >

• Çok haklisin pişmanım bende biraz daha katıp iyi bi android almadığıma pişman oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dava btti ücret iadesi aldım. smdi gio aldım kullanıyorum memnunum
  • Benim telefonla hiçbir sorunum yok ama azcık daha para katıp daha güçlü bir android alsaydım diye pişmanım nedeni ise google playdeki oyunların %50 sini kaldırmaması adobe flashı bile kaldırmıyor Galaxy Young
  • 1 yıl icinde aynı sorundan 4 defa garantiye giderse ücret iadesi ya da değişim hakkınız var. bn de telefondan memnunduma ama snradan cok sorun ckıyo. idare etmeyi brakın eğer telfnda bir sorun olursa derhal garantiye gonderin. bi sey olacaksa garanti süresi icinde olsun. ole sacma sorunlar ckıyo ki garanti süresi bttkten snra yaptramayacagnız sorunlar cıkıyor. örnegn bnm telefonda reset sorunu vardı ücret iadesi aldım ama hala o telefonda benzer sorunların yasandıgını bliyorum ve bu sorun hala cozulemedi.
  • arkadaşlar bnde young kullanıcısıyım son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. telde hafıza kartım takılı ve tel hafıza kartını tanıyor ama sürekli telefonun hafızası yeterli deği şeklinde uyarı gelyor ve gelen msjları okuyamıyorum? yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.