Şimdi Ara

Jeff the Killer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buradan Okunabilir
    Bana biraz uydurma gibi geldi ama birazda inanasım geliyor.Sizin düşünceleriniz neler?



  • Biri özet geçsin
  • La dün de geçti aynı muhabbet biri Türkçe yazsın
  • özet pls
  • Bunun Türkçesi var mı?
  • up

    türkçesi var mı veya biri az bişey özetlese güzel olcak
  • Türkçeye çevirebilecek bir babayiğit yok mu
  • okumaya usendım kimse cevirmez gibi geliyor..
  • Okudum saçma sapan bişey
  • başı inanılmaz heycanlıydı, yarıya kadar geldim baydı bıraktım..

    editcan: psokat bi bebenin ailesini katletmesinden bahsediyor. vasat bir korku filmi senaryosu.. 13 yaşındaki mal bi çocuki hikayenin sonunda 40 yaşındaki babasını alt ediyo bıçakla.. ulan gelişine vole çaksan çocuğa, o bıçak zaten bi yerine girer..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 28 Mayıs 2012; 11:27:04 >
  • özet geçebilen çıkar mı
  • Bide utanmadan ''Buradan Okunabilir'' yazmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamais Vu -- 28 Mayıs 2012; 11:26:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jamais Vu

    Bide utanmadan ''Buradan Okunabilir'' yazmış.

    Aynen.




  • Alın size türkçesi


    Tıklaaa
  • yani paranormal bi durum yok mu?

    o resim falan ne
  • TAM 1 YIL SONRA GELEN CEVAP ! (sanşayn :D)
    Jeff The Killer -Efeburc
    BILINMEYEN KATIL HALA BULUNAMADI

    Tahmin edilemeyen cinayetlerden haftalar sonra, bilinmeyen katil hayla kayıtların en üstünde.Genç çocuk katilin saldırılarından kurtulmuş ve hikayesini anlatıyor.
    "Kötü bir rüya gördüm ve gecenin yarısında uyandım," "Camın bazı nedenler dolayı açık olduğunu gördüm ve kapatmak için kalktım yatmaya geri dönmek için yatağıma gittim.Garip bir his doğdu içime, sanki birisi beni izliyordu etrafa baktım az kalsın yatağımdan zıplıyordum.Orada perdelerin arasında birşey beni gözetliyordu.2 tane göz gördüm ama bunlar normal göz değildi.Onlar karanlıktı ve tıpkı bir daire gibi gözü vardı.Onun ağzını gördüğüm zaman nasıl desem.. Uzundu.. Korkunç bir gülümseme vardı. Bu gülümseme o kadar korkunçtu ki bedenimle beraber saçım bile titredi.. sanki bir heykel gibi izliyordu beni..
    Ve o konuştu "Uyumaya git." Çığlık attım, ve bıçağını çekip kalbime nişan aldı. Yatağımın üstüne zıpladı.. Tekmeledim,yumrukladım,etrafında dönüyordum. Odaya babam girdi. Adam elindeki bıçağı babamın omzuna fırlattı.Eğer komşulardan birisi polisi arasaydı.. belki adamın işi biticekti.
    Polis hayla bu adamı arıyordu. Eğer birisi bu açıklamadaki herhangi bir şeyle karşılaşırsa lütfen polis departmanına başvurun.


    Jeff ve ailesinin yeni bir komşuları vardı. Onların babası işinde terfi edilmiş, ve en iyi şekilde yaşayan "Zevk" Dolu bir komşular.(Bu cümlede İngilizce manası Türkçe manası farklı geldiğinden dolayı biraz karmaşık çevirmek zorunda kaldım.)Jeff ve onun kardeşi Liu hiç şikayet etmediler.Yeni,Daha iyi ev.Sevmemek eldemi?Taşınırken,komşulardan biri gelir.
    "Merhaba" "Ben Barbara; ben bu sokağın ötesinde oturuyorum.Sadece kendimi ve oğlumu tanıtmak için geldim" Kadın arkasını döner ve oğlunu çağırır. "Bak Billy, Bunlar yeni komşularımız." Billy'de merhaba dedikden sonra içeri girerler.
    "Şey,"dedi Jeff'in annesi, "Ben Margaret, ve buda benim kocam Peter, bizim iki oğlumuz var,Jeff ve Liu" Kendilerini tanıtdıktan sonra,Barbara Bill'in doğum günü için onları davet etti. Jeff ve ailesi ev işlerini bitirdikten sonra Jeff annesinin yanına gider.
    "Anne,Neden bizi çocukların partisine davet ettin? Eğer farkında değilseniz, Ben bir gerizekağlı bir çocuk değilim."
    "Jeff,"Dedi annesi,"Biz buraya taşındık;Ve biraz komşularımızla vakit geçirmemiz gerek.Şİmdi Biz partiye gidiyoruz, Ve NOKTA." Jeff konuşmaya başladı fakat kendini durdurdu, Kendiside hiç bir şey yapamıyacağını biliyordu.Odasına yürüdü ve yatağına uzandı ve tavana doğru baktı ve aniden garip bir his hissetti.. Acı dolu değildi ama kötü bir hisdi. Jeff bunun sadece kramp yada başka bir şey sandı ve annesinin sesini duydu. Ve yanına gitti.
    Sonraki gün, Jeff merdivenlerden indi ve kahvaltı etti ve okula gitmek için hazırlandı.Kahvaltısını ederken o garip hissi tekrar hissetti ama bu sefer çok ağır ve güçlüydü. Hafif bir acı verdi kendisine.Fakat yine umursamadı.Otobüs durağına gittiler ve otobüsü beklerken bir kaç çocuk kaykay ile üstünden zıpladılar,"Noluyor lan!?" dediler.
    Kaykaya tekme atıp eliyle aldılar. olar 12 yaşındaymış gibi görünüyorlardı.Jeff den bir yaş küçük.Aeropostale T-Shirt ü ve yamalı blue jeans giyiyordu.
    "Vay,vay,vay görünüşe göre biraz yeni et bulduk." Birden 2 başka çocuk belirdi. birisi sıska biriside iri yarı."Ve o Troy." Onlar şişman çocuğa baktı.
    "Ve ben" Dedi birinci çocuk,"Ben Randy.Şimdi,Siz çocuklar küçük bir bedel ödemelisiniz yol parası gibi."Liu ayağı kalktı,Ve yumruk atmak için hazırlandı ve çocuklar Liu ya bıçaklarını çektiler."Demek öyle. Ben daha çok birlik olmayı tercih ediyordum ama siz zor yolu tercih ettiniz."Çocuklardan birisi Liu nun cüzdanını aldı.Jeff yine aynı hissi hissetti. Fakat bu sefer çok güçlüydü hatta yakıyordu.Ayağa kalktı, ve Liu yu oturttu ve onu yoksaydı ve çocukların üzerine doğru yürüdü."
    "Dinle beni seni küçük serseri,hemen kardeşimin cüzdanını vericeksiniz!"Randy cüzdanı cebine soktu ve bıçağını çekti.
    "Oh? Ne yapıcaksın?" Jeff çocuğun burnuna kafa attı.Sonra Jeff çocuğun bileğini alıp kırdı.Randy çığlık attı ve Jeff bıçağı onun elinden aldı.Troy ve Keith koşarak uzaklaşmaya çalıştı,fakat Jeff çok hızlıydı. Randy i yere attı.Keith koşmaya çalıştı.fakat Jeff yetişti ve Keith in kolunu bıçakladı.Keith bıçağını düşürerek yere düşerek çiğlık atmaya başladı.Troyda koşuyordu.Fakat Jeff in bıçağa ihtiyacı yoktu. Jeff Troy un miğdesine doğru sert bir yumruk attı. Troy yere düştü.Yere düştüğü gibi ortadan kayboldu. Liu hiç bir şey yapamadı fakat hayretler içinde Jeff e doğru bakıyordu.
    "Jeff Bunu nasıl yaptın!?"Dediği şey bu kadardı. Otobüsün geldiğini gördüler ve olabildiğince hızlı koşmaya başladılar otobüs sürücüsü Randy ve diğerleri için koşuyordu.Jeff ve Liu okula gittiler, Ne olduğu hakkında bir şey söylemeye cesaret edemediler.Yapabildikleri oturup ve dinlemek.Liu kardeşinin birkaç çocuğu hakladığını biliyordu, fakat Jeff daha fazlasını biliyordu. Bu bir şeydi, korkunç bir şeydi. ne zaman bu hissi hissetse güçleniyordu, birilerini acıtmak gibi..Eve geldiklerinde ailesi bugün nasıl bir gündü diye sorduklarında garip bir ses ile "Bu gün harika bir gündü !"Ertesi sabah kapının çaldığını duyan Jeff aşağı indi ve iki tane polis ve annesini gördü.Annesi sinirli gözüküyordu.
    "Jeff bu polisler diyorki sen 3 çocuğa saldırmışsın. Fakat bu normal bir saldırı değil, onlar bıçaklaşmış. BIÇAKLANMIŞ OĞLUM!."
    "Anne onlar ben ve Liu ya bıçak tutmuştu."
    "Oğlum," dedi polislerden birisi,"Biz 3 çocuk bulduk 2 si bıçaklanmış, birisinin miğdesinde çürük var, ve birde kaçmaya çalıştığın hakkında tanığın var. Şimdi bize ne diyeceksin?" Jeff diyebileceği tek şey ikisinin saldırıya uğradığıdı. Fakat bu işe yaramıyacaktı.Yani Jeff kendisini veya Liu yu koruyacak hiç bir şey yapmadı.
    "Oğlum,sakin ol"Jeff bunu yapamadı,
    "Bayım,O.. o bendim. ben onların hepsini hakladım Liu beni engellemeye çalıştı ama durduramadı beni."Polis partnerine ve ona doğru baktı.
    "Şey çocuk, görünüşe gör.."
    "Bekle!"dedi Liu.Liu nun elinde bir bıçak vardı. Polisler silahlarını çekti ve Liu ya doğru doğruttular.
    "O bendim, hepsini ben dövdüm!"
    "Oğlum,sadece o bıçağı indir," Dedi polis. Liu pıçağı attı ve ellerini kaldırıp polislere doğru yürüdü.
    "Hayır Liu,O Bendim! Ben yaptım!"Jeff ağlayarak okuyordu.
    "Hah,Kendini suçlamaya çalışma.Tamam beni götürün."Polis Liu yu arabaya götürdü.
    "Liu, Söyle ona o bendim! SÖYLE ONLARA! BENDİM!" Jeff'in annesi Jeffi tuttu.
    "Jeff lütfen, yalan söylemene gerek yok.Liu nun olduğunu biliyorduk, durabilirsin."Jeff yardım edemeden araba uzaklaştı.Bir kaç dakika sonra Jeff'in suratında bir şey yanlış gidiyordu.
    "Oğlum bu da ne?"Jeff cevap vermedi.Onun ses telleri ağlamaktan kasılmıştı.Bir saat sonra Jeff eve doğru yürüdü, ailesini görmüşleri hepsi şaşırmış,üzgün ve hayal kırıklılığına uğramışlardı.Jeff onlara bakamamıştı.Jeff uyumaya gitti ve aklındaki bütün şeyleri unutmaya çalıştı.Bugün Cumartesi. Jeff annesi sayesinde uyanmıştı,mutlulukla,suratı gün ışığı gibi parlıyordu*.(*=İngilizce atasözü gibi bir şey bkz. mutlu olmak)
    "Jeff, Gün geldi." dedi ve perdeleri açtı annesi.
    "Ne,Bugün ne var anne?"
    "Bugün Billy nin partisi var."
    "Anne şaka yapıyorsun değilmi?
    "Jeff biz ikimiz ne olduğunu biliyoruz.Bu parti aranızı açacağına inaniyorum.Şimdi giyin."Jeff'in annesi odadan ayrıldı.Sıradan bir T-Shirt ve Jeans giyerek aşağı kata indi.
    "Sadece bunlarımı giyiceksin?" dedi Annesi
    "Çok fazla giymekten iyidir."dedi.
    "Git biraz giyin.Güzel bir izlenim yaratmak istiyorsan." dedi babası.
    Jeff, "Süslü kıyafet giymek istemiyorum!" diye bağırdı.
    "Sadece bir kaç şey giy." dedi annesi. Jeff etrafına bakındı bir şeyler bulamadı zaman geçtikçe siyah bir pantolon ve beyaz bir kapüşon giydi.
    "Sen ne giyiyorsun öyle?"Dedi ikiside(Annesi Babası).Anneside "Oh, Değiştiricek vaktimiz yok sadece gidelim!"Bill'in evine uğradılar bütün aileler çok sıkı giyinmişti. Fakat Jeff evde hiç çocuk görmemişti.
    "Çocuklar dışarıda.Jeff,onlarla tanışmak istermisin?" Dedi Barbara.
    Jeff dışarı çıktı ve çocukları gördü. Kovboy köstümleriyle kendilerine ateş ediyorlardı plastik silahlarla.Bir çocuk geldi elinde bir oyuncak silah vardı."
    "Hey. Bize katılmaya ne dersin?" dedi.
    "Ah hayır çocuk. Bu şey için çok yaşlıyım."Sonra çocuk köpek bakışıkyla Jeff e doğru baktı.
    "Lütfeeen" Dedi çocuk. "Peki" dedi Jeff. Şapkayı taktı ve çocuklara ateş etmeyi başladı. İlk başta bunun çok saçma olduğunu düşündü fakat sonradan hoşlanmaya başladı.Hatta havalı olduğunu bile düşünmeye başladı.Aniden garip bir ses duydu. Randy Troy ve Keith kaykaylarıyla beraber jeff in üstüne zıpladı. Jeff oyuncak silahını düşürdü. Randy Jeff e nefret dolu gözlerle bakıyordu.
    "Merhaba,Jeff, değilmi?" dedi. "Bizim bir kaç bitmemiş işimiz var galiba." Jeff bereli burunu görünce. "Galiba en son hepinizin altınıza sıçmanızı sağlamıştım, ve sen benim kardeşimi hapisaneye gönderdin."
    Randy sinirli gözlerle suratına baktı."Oh hayır,sen bizim kıçımızı tekmelemiş olabilirsin o gün fakat bugün değil." Sonra Randy Jeff e doğru koştu ikiside yere düştü Randy Jeff'in burnuna yumruk attı, ve jeff onun kulaklarınından tuttu ve karşılık verdi. Çocuklar çığlık atıyordu ve aileler koşarak evden dışarı çıktı. Troy ve keith ikisi silahlarını ceplerinden çıkardı
    Randy bıçağını çekip Jeff in omzuna saplar.
    Jeff çığlık atar ve dizlerinin üstüne düşer.Randy suratına doğru tekmelemeye başladı. 3. tekmeden sonra Jeff ayağını tutup çeviriyor,Randy yere düşer ve Jeff kalkarve kapının arkasına yürür.Troy onu tutar.
    "Yardıma ihtiyacın varmı?" Jeff i tutar ve verandaya doğru fırlatır.Jeff kan öksürmeye başlar.
    "Hadi JEFF DÖVÜŞ BENİMLE!"Jeff i tutup mutfağa fırlatır.Randy bir şişe votka bulur ve Jeff in kafasında kırar.
    "Dövüş!" Jeff i oturma odasına fırlatır.
    "Hadi jeff bana bak!" Jeff bakar,kafası delik deşik kanlar içindedir."Kardeşini hapisaneye sıkıştıran bendim! Ve şimdi sen burada sadece oturuacaksın ve onun bütün yıl çürümesine izin vericeksin! Utanmalısın!" Jeff kalkmaya başlar.
    "Oh sonunda! Kalktın ve dövüşe hazırsın."Jeff'in suratında kan ve votka vardı. Ve yine o garip hissi hissetti."Sonunda.Ayaktasın!" dedi Randy ve Jeff e doğru koştu Bu olduktan sonra Jeff in içinde bir şeyler parçalandı. Psikolojisi bozuldu bütün rasyonel fikirleri yok oldu şimdi her şeyi yapabilirdi.Randy i tuttu ve kalbine doğru bir yumruk attı o kadar serttiki Randy nin kalbinin durmasına sebeb oldu. Randy'nin sesi kesildi ve Randy son nefesini verir. Ve ölür.
    Herkez şimdi Jeff e bakıyor. Aileler,Ağlayan çocuklar, Troy ve keith. ikiside Jeff e ateş ettiler fakat ıskaladılar. Jeff merdivenlere koştu Tory ve keith onu takip ettiğini hissetti. tuvalete kadar takip ettiler. ve Jeff havlu askısını alıp Troy ve keith mücadelenin içindeler. Bıçaklar hazırdı.
    Troy Jeff'e bıçak salladı,ama işe yaramadı Jeff havlu askısını Troy'un suratına geçirdi. Troy yere düştü ve tek Keith kaldı.Troy dan daha çevikti ve Jeff havlu askısını salladıktan sonra eğildi ve bıçapı bırakıp jeff in boynunu tuttu. Onu duvara doğru itti. Çamaşır suyu gibi bir şey üstlerine döküldü.ikisinide yaktı ve ikiside çığlık atmaya başladı. Jeff gözlerini yapabileceği en iyi şekilde sildi ve havlu askısını keith in lafasına salladı.Keith de garip bir gülüş vardı.
    "Çok komik olan ne?" diye sordu Jeff. Keith çakmağını çekti ve "Nemi komik?"Dedi."Senin çevren tamamen alkol ve çamaşır suyu." Sonra Jeff e doğru çakmağı fırlattı. ve Jeff alev aldı. Jeff kötü bir çığlık attı. yuvarlanarak ateşi söndürmeye çalıştı fakat olmadı. alkol onu cehenneme sürüklemişti nerdeyse. hol a doğru koştu. merdivenlerden düştü ve herkez çığlık atmaya başladı Jeff i gördükten sonra.
    Jeff uyandığı zaman hiç bir şey göremiyordu, fakat omzunda bir çarpıklık sezdi ve her tarafında dikişler olduğunu fark etti. Ayağı kalkmaya çalıştı tam o sırada hemşire odaya girdi.
    "Henüz yataktan kalkabileceğini düşünmüyorum"dedi. Saatler sonra annesinin sesini duydu.
    "Tatlım,İyimisin?" Dedi.Jeff onu cevaplayamadı.Suratı tamamen sarılıydı.
    "Tatlım iyi haberlerim var. Randy sana saldırdığı konusunda bilgi edinmiş. Liu artık serbest bırakılacakmış." "Ertesi gün serbest bırakılacak, siz ikiniz yine birlikte olabileceksiniz."
    Jeff in annesi sarılır ve Jeff e görüşürüz der.2 hafta gibi bir süre sonra bandajları çözülecektir.
    "En iyisini umalım,"der doktor. çabucak suratındaki bandajları çıkarır.
    Suratı gördükten sonra Jeff in annesi çığlık atar.
    "Ne? Ne oldu benim suratıma" der Jeff sonra tuvalete koşar ve suratına bakar.Suratı.. Tamamen berbattı. Dudakları yanmıştı ve kıpkırmızı olmuştu suratı açık beyaza dönmüş,göz kapakları yanmış ve saçı kahverenginden koyu siyaha dönmüştü.(Tıpkı resimdeki surat gibi).Yavaşça elini suratına değdirir ve derisini hisseder.Aynaya baktıktan sonra ailesinin yanına gider.
    "Jeff," Der Lui "Bence o kadar kötü değil"
    "O kadar kötü değilmi?" der Jeff, "Bu Muhteşem!" Ailesi tamamen şaşırmıştı. Jeff kontrolsüz bir şekilde gülmeye başlar.
    "Ah.. Jeff iyimisin?"
    "İyimi? bu kadar mutlu olmamıştım hahahhahahaha haaaa, bana bak. Bu surat tamamen harika!"Gülmeyi durduramıyodu.Randy ile dövüşürken Jeff in aklında bir şeyler oldu. akıl sağlığı tersledi. Şimdi tamamen çılgın bir ölüm makinesi, işte bu, ailesi bunu bilmiyor.
    "Doktor," dedi Jeff'in annesi, "Benim oğlum iyimi.. hani,kafası.."
    "Oh evet, bu tipik sert darbeler yüzünden bu tür şeyler normaldir. Eğer davranışları 2-3 hafta içinde değişmez ise bana getirin onu psikoloji testine sokalım."
    "Oh Teşekkürler doktor." "Jeff tatlım hadi gidelim."
    "Tmaaaaaaaam Anneciiim, hahahah ahahhhhhaaaaaaaaa!"
    Geceleyin Jeff in annesi tuvaletten ses geldiğini duyar ve tuvalete gider. Birisinin ağladığını duyar ve yavaşça girer ve gördüğü şey onu korkutur.Jeff elinde bıçakla suratında bir gülümsemeye benzer bişi yapmıştır.
    "Jeff ne yapıyorsun?" diye sorar.
    Jeff annesine bakar "Kendimi gülümsemekten bırakamıyorum annecim. birazcık acıtıyor ama buna değer.Şimdi sonsuza kadar gülümseyeceğim! Jeff'in annesi gözünü fark etti gözü sanki bir yüzük gibiydi! Siyah bir yüzük..
    "Jeff, senin gözlerin!"
    "Suratımı göremiyorum. Artık gözlerimin kapanmasından sıkıldım. bende göz kapaklarımı yaktımki sonsuza kadar suratımı göreyim; yeni suratımı!." Jeff in annesi geriye doğru kaçmaya çalışır. "Sorun ne annecim? Güzel değilmiyim?"
    "Evet oğlum," Dedi, "Evet öylesin. H-hadi babanada gösterelim."Hemen koşa koşa kocasının yanına gider."Tatlım,Silahı getir v-" Jeff i görünce konuşmayı bırakır ve elinde bıçağı görür.
    "Anne.Yalan söyledin." Bu duydukları son şeydi. Jeff üstlerine doğru koşar ve ikisinide öldürür.
    Liu kalkar, ve sesin geldiği tarafa gider ne olduğu hakkında hiç bir fikri yok, sadece gözlerini kapatıp uyumaya çalışır.Birisi onun izlediği hakkında bir hise kapılır. ve bakar.Jeff in eli ağzını kapatmış. Ve bıçağı ona doğru uzatır ve Jeff den kaçmaya çalışır ama işe yarayamaz.Jeff ona doğru fısıldar.

    "Shhhhhhh,"Der Jeff,"Sadece Uyumana bak."
    https://www.facebook.com/CreepyPastaTurkiye?fref=ts (buradan daha fazlasına ulaşılabilir)




  • yalan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan Piriz kullanıcısına yanıt
    Elbette yalan fakat akıcı dille yazılmış hikaye. creppypasta'da benzer onlarca hikayeden biridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.