Şimdi Ara

PES 2012 Türkce Spiker Full iNdir PES12 tr Spiker iNdir Full Versiyon Yenilendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
31.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • PES 2012 Türkce Spiker Full iNdir PES12 tr Spiker iNdir Full Versiyon Yenilendi

PES 2012 Türkce Spiker Full iNdir Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız...

PES 2012 Türkce Spiker Full iNdir PES12 tr Spiker iNdir Full Versiyon Yenilendi

Uzun zamandır büyük bir titizlikle hazırladığımız PES 2012 Türkçe spiker çalışmamızın Full (tam) versiyonu sonunda sizlerle buluşuyor! 4 ay kadar bir süre boyunca geceli-gündüzlü bir çalışmanın ürünü olan PES 2012 Türkçe spikerin tüm T.S.C üyelerine keyif vermesini diliyoruz. İndirme linkleri ve gerekli açıklamalar konunun devamındadır.

-Heyecanlı, gerçekçi, akıcı, coşkulu ve dolu dolu!

GENEL BİLGİ:

PES 2012 PC versiyonu için PES 2012 Türkce Spiker Full çalışmasıdır. Bu dosya PES 2012 full versiyon Türkçe spiker içerir.

ÖZELLİKLER:

PES 2012 Türkçe spiker, ingiliz spiker dosyası üzerine, ingilizce replikler Türkçeye çevrilerek ve sonrada stüdyoda seslendirilerek yaklaşık 4 aylık yoğun bir çalışma ile meydana gelmiştir.

Bu çalışma PES 2012 Oyunun yamasız hali için özel olarak yapılmıştır. Eğer oyununuzda oyuncu ya da takım isimlerini etkileyecek herhangi bir yama kullanmıyorsanız, Türkçe spiker her hangi bir replik hatası olmadan çalışacaktır. Eğer bir yama kullanıyorsanız ve bu yamada spikerde oyuncu ya da takım isimleri için "atama" (relink) yapılmışsa bazı isimlerde karışıklık olabilir.

Bu çalışma exTReme 12 çalışmasından bağımsızdır. Onun içerisinde ki spiker değildir. exTReme 12 Türkçe spikeri, exTReme 12 uyumlu olacaktır.

Daha önceden Türkçe spiker ya da exTReme kullananlar bilirler ki, hızını arttırmak için, bir önceki serinin spikerinden dosyalar da kullanıyorduk. Ancak PES 2012 Türkçe spikerde repliklerin %99 kadarı yeniden, sıfırdan seslendirildi.

İngiliz spiker tarafından seslendirilmiş tüm oyuncu isimleri ve takım isimleri eksiksiz olarak seslendirildi. Oyun içi repliklerde zaman zaman abartmadan ince espriler de kullanıldı.

PES 2012 Türkce Spiker Full İSİMLERİ İÇİN:

Eğer kitserver kullanıyorsanız, indirdiğiniz dosyadan çıkan dt05_v.img klasörünü kitserver içinde img klasörü içerisine atın. Böylece maç başında spiker isimleri doğru olarak yazılacaktır. Eğer Türkçe haricinde bir dil kullanıyorsanız ilgili klasörü atın

Örnek:
    Eğer diliniz ingilizce ise dt05_e.img

PES 2012 Türkce Spiker Full için ÖNEMLİ UYARI:

PES 2012 Türkçe spiker her hangi bir ücrete tabi değildir.

PES 2012 Türkce Spiker Full iNdir PES12 tr Spiker iNdir Full Versiyon Yeni Buradan iNdirin;

http://uploaded.net/file/sq1289xq/Pes.2012.Turkce.spiker.full.iNdir.rar

***letitbit dosya iNdirme nasıl dosya iNdirilir öğrenmek için tıklayınız===>>

Diğer PES 2012 Yamaları

PES 2012 Türkiye Ligi Yaması, PES12 Transfer yaması, PES12 BAL Editör Yaması Tek Link iNdir;

http://resim.donanimhaber.com/m_59929322/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59929322

PES 2012 Spor Toto Süper Lig Yaması iNdir;

http://resim.donanimhaber.com/m_59840963/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59840963

PES 2012 Galatasaray Türk Telekom Arena Stadyumu Yama iNdir (PC);

http://resim.donanimhaber.com/m_61012848/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61012848

Lütfen yorumsuz bırakmayalım===>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanDemirali -- 22 Ağustos 2012; 23:00:33 >

Orijinalden alıntı: QuickPlay

1 ay önce falan yükledim bazen saçmalasa da sevdim hele o cep telefonundan aradıkları sahneyi ilk duyuğumda amma gülmüştüm maç sırasında

evet bazı yerlerde çok fena saçmalamışlar ama genel olarak yama güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRsaLa

yav çoğu yerde pes12 türkçe spiker full yazıyor ama indiriyorum full çıkmıyor bu full versiyonu mu indirip deneyen var mı ?

cevap verecek kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DEPECHE MODE BİR TUTKUDUR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 Türkçe Dil paketi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

Biz zaten indirmistik bu farklı mi? Bu daha yeni mi ?

indirdim denedim full versiyonu bu yeni

Orijinalden alıntı: KoRsaLa

quote:

Biz zaten indirmistik bu farklı mi? Bu daha yeni mi ?

indirdim denedim full versiyonu bu yeni

Bir ay öncesinden indirmiştim süperdi yukledim sorunsuzdu hemen bunuda indireyim acaba bu nasıl oldu değişiklikleri merak ettim teşekkürler kardeş

• sakın indirmeyin full virüs özgür müdür nedir

• quote:

sakın indirmeyin full virüs özgür müdür nedir

pardon bilmiyordum letitbit linkini sildim turbobite yükledim virustotal.com ile de tarattırdım güvenle indirebilirsiniz

Orijinalden alıntı: hnzl

quote:

pardon bilmiyordum letitbit linkini sildim turbobite yükledim virustotal.com ile de tarattırdım güvenle indirebilirsiniz

Hem bu indirdigimiz dosyanın içinden dt_05 diye felan bir dosya çıkması lazım değil mi? Bunun içinde exe dosyası çıkıyor ve full alarm verdi bilgisayar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

quote:

Hem bu indirdigimiz dosyanın içinden dt_05 diye felan bir dosya çıkması lazım değil mi? Bunun içinde exe dosyası çıkıyor ve full alarm verdi bilgisayar

bende virüs felan çıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.