Şimdi Ara

GRANDE PUNTO (277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.287
Cevap
31
Favori
891.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mail ve msn adresim sezgintr@hotmail.com konuşalım ben sana getiririm olmazsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Mail ve msn adresim sezgintr@hotmail.com konuşalım ben sana getiririm olmazsa.

Şirketten msn'e giremiyorum. Sana mail attım bakarsın.
  • Ya nasıl sinirlerim bozuldu aracın içerden camına yapıştırdım. Anca arabanın arkasına güneş vurunca dışarıdan okunuyor. Daha profesyonel bişey ayarlamak lazım. Hiç olmadı gidicem bi tabelacıya bizim adresi arka cama yazdırıcam.
  • Bizim arabanın Ağustos satışlarını bulabilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Bizim arabanın Ağustos satışlarını bulabilen var mı?

Temmuz sonu 6400 civarlarındaydı. Ağustos sonundada 6950 civarında olduğunu öğrendim. Demekki 550 civarında satılmış....
  • quote:

Orjinalden alıntı: asis1

quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Bizim arabanın Ağustos satışlarını bulabilen var mı?

Temmuz sonu 6400 civarlarındaydı. Ağustos sonundada 6950 civarında olduğunu öğrendim. Demekki 550 civarında satılmış....

Bu da genel satışlar.

http://www.otomobilgazetesi.com/raporlar/otomobil_satislar_kumulatif_ock_agu_06.pdf

• selam mıllet foruma ne olmus gıremedım bende
    bu arada

tofas dayım ben
    1 ay kadar daha tofas da olucam bu 130 luk canavar nerdeymıs tofasda soleyıde bulayım :D
  • Puntoların toplandığı bölümde. Tofaşın ana garajında ama artık nasıl ayırdedersin 1.9luk puntoyu bilemem. Ayrıca ben de dün tofaştaydım argeye bi türlü uğryamadım. Uğrasaydım seni arayacaktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Puntoların toplandığı bölümde. Tofaşın ana garajında ama artık nasıl ayırdedersin 1.9luk puntoyu bilemem. Ayrıca ben de dün tofaştaydım argeye bi türlü uğryamadım. Uğrasaydım seni arayacaktım.

17 jant lı tek kapı punto varsa bilin ki o 130 luk sporttur.
  • valla bende 17 jantlı tek kapı var ama sport dııl :D

sportu dısarıdan ayırd etmek ıcın
    on ızgaradakı multijet yazısına bakabılırsınız kırmızıdır
    on sıs farlarının dıs kısmı bızım gıbı nıkelaj degıl sıyahtır
    arkada punto logosunun noktası renklıdır
    jantları 17 dır
    ıcıne bakarsanız koltuklardan ve konsoldan cok rahat ayırd edılır...

valla puntolar nerde toplanıyor bılıyosanız oglen gıdıp bakacam :D

bu arada sezgın ne zaman gelırsen alo de yaw ben burdayım sureklı :D
  • Ah şu grande benim olsa....

• Ya arkadaşlar benim hoparlörler bana yetersiz geliyor. Kp var subwoofer var ama ben pek memnun değilim..acaba hoparlör ekletme veya gücünü attırma gibi bir imkan varmı bileniniz varmı? Yoksa logitech z5500 alıp koysammı arka koltuğa diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 13 Eylül 2006; 11:54:17 >
  • Arkadaşalar teamgrandepunto sitesine giremiyorum aramıza katıl filan dediler ne oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorllu -- 13 Eylül 2006; 15:28:34 >
  • Exenjiu sabah tofaşataydım 1.9 punto arge de aşık oldum yaaaa alet feleket koltuğuna şöyle bi kurulmuşum ki bu arada koltuklar spor koltuk. Beyaz göstergeler çok tatlı duruyor. Arabayı incelemeye daldık seni arayamadım zaten çok acil bi işim vardı fazla duramadım. Ama alet felaket sanki bu 1.9lar yere biraz daha yakın heralde farklı süspansiyon kullanmışlar. 1.9un 5 kapılısı gelmeyecekmiş. Bu 1.9larında piyasaya çıkması için en aşağı 1 yıl diyolar.
  • Slm arkadaşlar yeni katıldım..
    bende 206 düşünüyordum ama gp aklımı çeldi.

yalnız 2.el alabilecek durumdayım.biraz inceledim yazılanları ama bulamadım.bi zahmet bana active ve dynamic modeli arasındaki farkları yazabilecek arkadaş varmı?(multijet olan)

2.el araştırıyorum dediğim gibi.rastlayanlar bana mail atabilir mi?
    24-25000 civarı düşünüyorum.

Bacanağımda var dynamic çok hoşuma gidiyo.........

görüşmek üzere yine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: efemert304

Slm arkadaşlar yeni katıldım..
    bende 206 düşünüyordum ama gp aklımı çeldi.

yalnız 2.el alabilecek durumdayım.biraz inceledim yazılanları ama bulamadım.bi zahmet bana active ve dynamic modeli arasındaki farkları yazabilecek arkadaş varmı?(multijet olan)

2.el araştırıyorum dediğim gibi.rastlayanlar bana mail atabilir mi?
    24-25000 civarı düşünüyorum.

Bacanağımda var dynamic çok hoşuma gidiyo.........

görüşmek üzere yine..

öncelikle gp yi bir kullan.ondan sonra 206 yı dene. iki aracıda kullandığım için söylüyorum.

inan 206 kütük gibi gelicek.

ikinci el yerine sıfır km düşün.

şuan sıfır faiz kampanyası var.peşin paranı bozma.

bir miktar peşinat yapıp üstünü krediye bağla.(benim görüşüm)

active ve dynamic arasnda.

boyalı ayna,kapı kolu,sis farı,mp3 cd,daha gelişmiş yol bilgisayarı,çift bölge otomatik klima

4 hava yastığı,döşeme farkı var..

ayrıca esp ,cam tavan, 15" alaşım jant opsiyonu var.

• ARKADAŞLAR ;
    www.teamgrandepunto.com sayfasının serweri değişiyor. host işleri war bildiğim kadartıyla.
    konu ile ilgilenen admin arkadaşımız ameliyat oldu-olacak. o yüzden biraz uzadı. en kısa zamanda site tekrar hizmetimizde ;)
  • Deli aletmiş hakkaten. Motor açma aşamasındayım. 2800 km oldu. 205 ile gittim bana mısın demedi. Hiç zorlanma olmadan, kokpitte rahatça neredeyse direksiyonu tutmadan yol alıyorsun 200 de. Fiat en sonunda tutturdu. Stilo'yu şimdi daha da merak ediyorum
  • Yüksek hızlardaki stabilite gerçekten çok iyi. 170 le giderken ellerimi bırakabiliyorum. Önceden aklımdan bile geçiremezdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto engineeR

ARKADAŞLAR ;
    www.teamgrandepunto.com sayfasının serweri değişiyor. host işleri war bildiğim kadartıyla.
    konu ile ilgilenen admin arkadaşımız ameliyat oldu-olacak. o yüzden biraz uzadı. en kısa zamanda site tekrar hizmetimizde ;)

Vallahi yüreğimize su serptin. Ben bi an şu parasal konular yüzünden kapandı falan diye düşünmüştüm.

Admin'i gören bilen konuşan varsa çok geçmiş olsun. Acil şifalar....

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.