Şimdi Ara

GRANDE PUNTO (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.287
Cevap
31
Favori
888.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gündür gümrükdeydi gelmiştir ozaman.bakalım yarın bi arayım
  • Arkadaşlar kusura bakmayın. Bu punto olayında baya geri kalmış bir kişi olarak tekrar herkesin bildiği fakat benim bilmediğim bir soru soracağım izninizle. Bu "tıkırtı burcu" nedir. Bildiğimiz burçtan farklı olduğu kesin de olayı nedir. Yanlış anlamadıysam bir çeşit arıza gibi... Eğer arıza ise sıfır km bir araç nasıl olurda arızalı gelir. Arızasını fabrika görememişmi hala. Eğer aracım 2 ay sonra da arızalı olarak gelirse ne yapmalıyım. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

Arkadaşlar kusura bakmayın. Bu punto olayında baya geri kalmış bir kişi olarak tekrar herkesin bildiği fakat benim bilmediğim bir soru soracağım izninizle. Bu "tıkırtı burcu" nedir. Bildiğimiz burçtan farklı olduğu kesin de olayı nedir. Yanlış anlamadıysam bir çeşit arıza gibi... Eğer arıza ise sıfır km bir araç nasıl olurda arızalı gelir. Arızasını fabrika görememişmi hala. Eğer aracım 2 ay sonra da arızalı olarak gelirse ne yapmalıyım. Teşekkürler

güzel soru

yeni gelenlerin fabrikasyon düzeltilip geliceğini duymuştuk.bu en son geleninde servis tarafından dzeltilmesi ilginç
  • quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın. Bu punto olayında baya geri kalmış bir kişi olarak tekrar herkesin bildiği fakat benim bilmediğim bir soru soracağım izninizle. Bu "tıkırtı burcu" nedir. Bildiğimiz burçtan farklı olduğu kesin de olayı nedir. Yanlış anlamadıysam bir çeşit arıza gibi... Eğer arıza ise sıfır km bir araç nasıl olurda arızalı gelir. Arızasını fabrika görememişmi hala. Eğer aracım 2 ay sonra da arızalı olarak gelirse ne yapmalıyım. Teşekkürler

Araç kasise girdiğinde,bozuk yolda ilerlemeye çalştığında düşük vitesde kendini gösteren bir durum.Bende dün farkettirdi kendini ve bugün 3 saat içinde çözüldü çok şükür.Küçük bir çubuk gibi parçayı değiştiriyorlar.Garanti kapsamında giderildiği için bana verilen kağıtta "DİREKSİYON BURCU" değiştirildi yazıyordu.

• arkadaşım bu tıkırtı burcu parçası, aslında italya gibi yolların düzgün olduğu yerler için tasarlanmış.. içinde yüzde 10luk bir boşluk warmış tolerans için.. yalnız bizim ülkemizde yollar malum,parça uyumsuz oluyormuş.. geliştirilen parça da boşluk yüzde 1 olacak şekilde tasarlanmış we sorun yok. fabrika çıkışlarda türkiye için geleceklere o parçanın takılması söz konusu olmayacakmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto engineeR

arkadaşım bu tıkırtı burcu parçası, aslında italya gibi yolların düzgün olduğu yerler için tasarlanmış.. içinde yüzde 10luk bir boşluk warmış tolerans için.. yalnız bizim ülkemizde yollar malum,parça uyumsuz oluyormuş.. geliştirilen parça da boşluk yüzde 1 olacak şekilde tasarlanmış we sorun yok. fabrika çıkışlarda türkiye için geleceklere o parçanın takılması söz konusu olmayacakmış..

Yani 2 ay sonra (Allah kısmet ederse) gelecek aracımda sorun düzelmiş olarak mı gelir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Auto engineeR

arkadaşım bu tıkırtı burcu parçası, aslında italya gibi yolların düzgün olduğu yerler için tasarlanmış.. içinde yüzde 10luk bir boşluk warmış tolerans için.. yalnız bizim ülkemizde yollar malum,parça uyumsuz oluyormuş.. geliştirilen parça da boşluk yüzde 1 olacak şekilde tasarlanmış we sorun yok. fabrika çıkışlarda türkiye için geleceklere o parçanın takılması söz konusu olmayacakmış..

Yani 2 ay sonra (Allah kısmet ederse) gelecek aracımda sorun düzelmiş olarak mı gelir.

evet

bize özel üretsinler.bizim yollar dünyada tek.bırak grand puntoyu grand cherokee bile bazı yörelerimizde kesmez malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 2 Haziran 2006; 21:58:00 >

• hayırlı olsun darısı bekleyenlere
  • umarım öyle dediği gibi olur.. parça değişmiş olarak gelir.. mantıklı olanı da bu.. söyleyen görewli emin değildi ama öyle olacağını söyledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartfever

hayırlı olsun darısı bekleyenlere

Evet ya ben de unutmuşum. Hayırlı olsun diyeyim ben de.
  • heart fever we farukbaba çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartfever

hayırlı olsun darısı bekleyenlere

AMİN
  • quote:

Tıkırtı burcu ve tıkırtı (isim, Ar.): Bozuk yollarda arabanın altından langır lungur sesler gelmesine ve strese yol açan ve forum camiasında ilk olarak civcivx tarafında dile getirilen kronik G.Punto sorunu. Bir süre önce hakkında çözüm üretilmiş ve tıkırtızedelerin hizmetine sunulmuştur.

Ör. "shoparr ve microab Puntoları ile taşlı yolda giderlerken, sağ önden tıkırtı geliyor, tıkırtı burcunu değiştirtelim dediler"

Böyle de bi eğlence işte

@autoengineer, hadi hayırlısı bakalım. Aman ehliyetsiz çıkma piyasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Haziran 2006; 22:10:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

quote:

Tıkırtı burcu ve tıkırtı (isim, Ar.): Bozuk yollarda arabanın altından langır lungur sesler gelmesine ve strese yol açan ve forum camiasında ilk olarak civcivx tarafında dile getirilen kronik G.Punto sorunu. Bir süre önce hakkında çözüm üretilmiş ve tıkırtızedelerin hizmetine sunulmuştur.

Ör. "shoparr ve microab Puntoları ile taşlı yolda giderlerken, sağ önden tıkırtı geliyor, tıkırtı burcunu değiştirtelim dediler"

Böyle de bi eğlence işte

ARABA GELSİN BEN ONUN TIKIRTISINA KURBAN OLACAM BEA NERDEEEEEEE.örneği değiştir istersen cem ben bu gidişle o tıkırtıyı hep senn anlatımınla tıkır tukur şeklinde rüyamda görecem.şaka bi yana az kaldı haydi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoparr_ -- 2 Haziran 2006; 22:17:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

yok canım öyle orda burda dolaşamam ehliyetsiz yemez, ama kullanacağım yerler war zaten dayanamam 2 ay ben ona bakcam o bana bakcak, olur mu hiç

bekleyen herkese allah sabır wersin, en kısa zamanda kavuşmalarını nasip etsin
  • arabasını teslım alanlara hayırlı olsun bugun ıstanbula geldım
    grandeler artmıs 16 plaka mavı
    bıde 34 plaka mavı 5 k punto gordum 2 sıde anadolu yakasında...
  • arkadaşlar bende grande olmayan punto var bişey sormak istiyorum..grande punto kol dayamayıbenim arabaya taktırabilirmiyim acaba?bi de biliyorsanız fiyatını yazarmısınız?
  • bugün dikkatimi çekti, 1.4 77 hp active'nin lastiğiyle çamurluğu arasındaki mesafe, benim arabadakinden 2 cm fazla.. nasıl olabilir?
    benim aklıma şu geliyor :
    1. lastik tabanı benimkinin 1 cm de olsa daha fazla olduğu için, yanak yüksekliği de fazla.
    2. benimki dizel oldğu için ağırlığı daha fazla..

ama bunlar yeterli sebepler mi bilmiyorum. acaba helezonlarımız aynı mı??

buarada baktım da, alfa 147 nin de lastik-çamurluk mesafesi benimkinden 3 cm daha fazla
    ama yine de bizim grande puntolar leylek gibi.. okyzan gibi indirsek hiç de fena olmaz..
  • olur mu bilmiyorum ama tek satılmıo zaten kolçak.ama sana şu tarz şeyler önerebirim;http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251069&productid=otm301103
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

olur mu bilmiyorum ama tek satılmıo zaten kolçak.ama sana şu tarz şeyler önerebirim;http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251069&productid=otm301103

kardeş bunlarda çok dandik şeyler sonra araba modifiyeli şahinlere benzeyecekkol dayama opsiyonel olarak sunuluyormu bayilerde?

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.